Şimdi Ara

hipernet için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • airties 5650 mi yoksa asus dsl-n17u mu tercih etmek mantıklıdır. aradığım şey öncelikli olarak stabil hız.
    forumda asus çok övülmüş ama bazı yorumlardada yerden yere vurulmuş.donanım olarak da bunlardan hangisi iyi.sonuçta airties 3 yıl önce çıkmış bir modem.

    bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Taahütüm 1 ay sonra bitiyor bende adsl den vdsl fibere geçmeyi düşünüyorum 1 aydırda modem karşılaştırmaları testleri kontrol ediyorum hergün son olarak Asus n17u ve Airtres 5760 modemi arasında kaldığım.Kullanıcıların yorumları şöyle ;
    Asus n17 yi alan bir adam 3 defa servise göndermiş tamir edememişler 3.dede para iadesi almış.
    Başka bir kullanıcı ise testlerde hantal arayüze sahip ve çok detaylı ayarlar olduğundan hızlı kullanamadığını söylemiş.
    Bazıları ise yine servise gönderme sürekli yazılım güncelleme sorunlarıyla modemi kullanamaz olmuş.
    Yine bir diğer kullanıcı ise Asus modemin ip yi gizlediğinden ttneti m.h aradığında yardımcı olamamışlar.

    Şu an adsl olarak 2. zyxel modemimş kullanıyorum ttnetinki değil kendim almıştım çok berbat hızı var hiç sağlam bir cihaz değil ısınıyor geçen telekom merkz gittim bağlantı hat kontolü için 4 kişi telekomun verdiği modemleri arızalı diye geri getirdi bu telekomun modemleride zyxel miş.

    Şu an için kullanıpta sorun olmayan fiber alt yapıya birebşr uyumlu olan kolay kullanımı ve arayüzü olan en stabil hızlı modem olarak ben şahsen airtires 5760 a karar verdim fiyatı biraz pahalı ama 5750 de olabilir ama bu sizin düşünceniz.

    5750 ile n17u testleri de n17u usb 3 veri aktarımı dan test ettikleri için 5750 den üst seviyeye ulaşmıştır yani sonuçya ghz için usb 2 olduğundan 5760 nin ben bu testte kötü olduğuna inanmıyorum.5 ghz uyumlu cihazlar için tam kullanılır değilse 2.4 e çeker cpu kendini.

    Burada hız önemli değil stabilite önemli.Bence şahsen Asusun o kadarda modem işinde iyi olduğunu sanmıyorum değişim arıza ve dorun giderememe ve müşteri hizmetleri zayıflığı bakımından.Ama yinede karar sizin şu anda 5750 ile 5760 arasındaki farkları merak ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.