Şimdi Ara

Hindistan kripto paraların bir sonraki krize neden olacağı konusunda uyardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hindistan kripto paraların bir sonraki krize neden olacağı konusunda uyardı
    Hindistan Merkez Bankası başkanı Shaktikanta Das kısa süre önce yaptığı açıklamada, bir sonraki mali krizin kripto para birimlerinden kaynaklanacağı konusunda uyardı. Das açıklamalarını detaylandırırken örnek olarak FTX’in son çöküşüne işaret etti.



    Kripto paralar finansal krizi tetikleyebilir



    Hindistan kripto paraların bir sonraki krize neden olacağı konusunda uyardı
    Shaktikanta Das, kripto para birimlerinin makroekonomik ve finansal istikrar için çok büyük doğal risklere sahip olduğunun altını çizdi. Das’ın asıl endişesi ise kripto para birimlerinin aslında bir değerinin olmayışı. Das’a göre kripto para birimleri spekülatif işlemler dolayısıyla sahte bir değere sahip. Öte yandan Hindistan, Hint rupisinin dijital versiyonunu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu alanda Hindistan aslında yalnız değil pek çok ülke kendi para biriminin dijital versiyonlarını (CBDC) çıkarmakla meşgul.



    Ayrıca Bkz.Binance, Endonezyalı kripto para borsası Tokocrypto’yu satın aldı



    Hindistan hükümeti, merkez bankasının dijital para birimi için yasal bir çerçeve oluştururken, dijital para birimleri etrafındaki bazı faaliyetleri yasaklayabilecek kripto para birimi mevzuatı üzerinde de çalışıyor. Merkez Bankası başkanı Shaktikanta Das'a göre kripto paralar küresel finansal sistem için risk oluşturacak boyuta gelmiş durumda. Kripto paraların yasaklanmasını isteyen Das, bir sonraki krizin kripto paralardan kaynaklanacağını belirtiyor.



    ABD Hazine Bakanlığı Ekim ayında “kripto varlık faaliyetlerinin ABD finansal sisteminin istikrarı için risk oluşturabileceğini” söyledi ve düzenleme ihtiyacını vurgulamıştı. Benzer söylemler İngiltere ve Avrupa Birliği tarafından da yapılmakta.




    Kaynak:https://www.cnbc.com/2022/12/21/cryptocurrencies-could-cause-the-next-financial-crisis-rbi-reserve-bank-of-india-head.html







  • Şu an esas tehlike bunların kripto para krizinden ziyade dünyaya verdiğiniz kirlilik ve zararlarınızda. Bu öküz taparlar her kuşu halletti de bir kripto parası kaldı. Ulan neler neler geliyor ağzıma da ban yememek için yazamıyorum, şaka gibi.

  • Bu köpeğe ve öküze tapan sahıs doğru söylemis.. Köpek ve öküze tapmak bazen doğruyu bilemeyecegin anlamına gelmiyor..


    Hic bir reel değeri olmayan tamamen spekülatif bir değer sahibi olan coinlerden fomolanmıs sizofren fanboylar internette fazlaca dolasıp sacma sapan mesajlar atıyorlar bunlara aldanıp da coin piyasasına girmeyin.. Sizi de kendileri gibi aynı cıkmaz sokağa cekmek istiyorlar.. Fena sekilde tokatlanırsınız.. Coinden, ne hayatlar söndü nice yiğitler intihar etti..


    Kazananlar sadece onu 0,004 dolara alıp 10000 dolara satabilen ufak bir azınlık oldu onlar da milyarder oldular bu olasılık o kadar düsüktü ki, belediye cöplüğünde hard disk arayan herifler bile türedi..


    Özetle aman diyorum hayatınız perisan olur..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 22 Aralık 2022; 13:38:34 >
  • Sizden daha zeki olmayan, yeniliklere adapte olamayan kişilerden nasihat alırsanız asıl krizi siz yaşar, her fırsatı kaçıran kişilerden olursunuz.
    Kısacası Hint amca boş yapıyor.

  • Firsat diye gidip coin de kerkilen evsiz barksiz ve donsuz kalan tum kumarbazlar zekiyiz abi yeeeeeaeeeee kazaniriz biz diyorlardi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 22 Aralık 2022; 18:3:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.