Şimdi Ara

Hıncal Uluç eyyamcı medyaya inat yine doğruları yazmış !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adımız çıkmış dokuza, inmez sekize!.
    "Hıncal herkesin yazdığının tersini yazar!."
    Yazmayıp ne yapacağım!.

    Türkiye- İzlanda maçının bittiği saatlerde "Millet hele bir Euro 2020'de finale yükselme keyfini yaşasın, eleştirilerimi haftaya kaleme alırım" demiştim.

    Sabah gazetemi açtım ki, baştan aşağı, Milli Takım da değil, Şenol Güneş destanı yazmış hemen herkes..
    Tamam.. Finale kaldık, güzel..
    Hatta Avrupa'da başarıya hasret milletim için güzel ötesi de, bu ne?.

    Milli takım, Şenol sayesinde değil, "Şenol'a rağmen" finale kaldı.

    İzlanda maçını kaybetmek için elinden geleni yapan ve tam da İzlanda'nın istediği futbolu oynayan Şenol'a rağmen..
    Yahu hem de geri gelmez şekilde gidiyordu maç, bitime beş dakika kala, kalecimiz Mert Günok'un yediği golü, Merih akıllara seza bir refleksle tam da çizginin üzerinden çevirmese..

    Düşünün.. Bitmez, tükenmez, geçmez son beş dakika içinde TRT spikeri dakka değil, nerdeyse saniye başı "Dünyanın en zor puanını alıyoruz" diye gırtlağını yırttı, kaç defa..
    Nedir o, geçmeyen saniyeler biterse alacağımız "Dünyanın en zor puanı?." Avrupa futbolu deyince, değil ilk ona, ilk yirmiye girmesi zor İzlanda önünde, kendi sahamız ve 50 bin seyircimiz önünde berabere kalabilmek.
    Ayıptır yahu!.
    Ben başka maç mı seyrettim gene!.

    İzlanda'nın hem de Ali Sami Yen'de Türkiye'yi yenme şansı var mı, normalde?.
    Ama Şenol Güneş kafası..
    Korkaklığı bir türlü üzerinden atamayan Şenol Güneş kafası..

    Beraberliği kafasına koymuş. Tam da Fatih Terim usulü yana, geriye paslarla vakit, vakitle beraber futbolu da öldürmek.. Taç dahil her atış 30 saniyeden önce yapılmıyor.. Kaleci Mert Muslera'dan beter. O hızlı top çıkaran, oyun kuran kaleci gitmiş, oyun öldüren birisi gelmiş.

    İzlanda Türkiye'yi Ali Sami Yen'de nasıl yener?.
    Türkiye gol atmayı düşünmezse..
    Türkiye yana, geriye anlamsız top dolaştırma oyunu oynarsa..

    Çünkü üst düzey futbolcuları pek yok ama, müthiş hızlı oynuyorlar ve topu kaptılar mı, 10 saniyede üç pasla rakip kaleye iniveriyorlar..

    İzlanda Hocası Şenol'u bizden iyi analiz etmiş. Hesaplarını da "Korkak Şenol futbolu" üzerine kurmuş.
    Son 10 dakikada başarmasına kıl kaldı kaç defa, Şenol topa basan, ileriye taşan bütün forvetleri çıkarıp yerlerine bek sokarken..

    Bir tek Burak oyunda kalabildi. Hayır, forvet değil, savunma adamı olduğu, kalemize atılan duran toplarda kafayla top çıkaran en iyi futbolcumuz olduğundan.

    Yahu Şenol Hoca!. Bu maç, bu avucumuzdaki Avrupa bir kaza golüne bırakılır mı?.
    Şimdi bu kafa, bu futbolla Euro 2020'ye gitsek ne yazar, gitmesek ne yazar?.

    Gazeteye geldim. Bu yazıyı yazmak için bilgisayarımın başına oturdum. Cebime bir mesaj düştü..
    Çeyrek asırdan fazla Avrupa'da yaşayan, büyük futbol meraklısı olduğu için, Avrupa'da her önemli maça giden, Galatasaray'ın İstanbul maçları için kombinesi olan ve her Ali Sami Yen maçına gelen Doktor Erdoğan Karatay'dan..
    "Bu Şenol Güneş, gerçekten antrenör falan değil!."
    https://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2019/11/16/bu-senolla-mi-euro-2020ye-gidecegiz







  • hıncal resmen "şenol güneş çöp" yazısı yazmış. Tam dh futbol bölümü üyesi. Bence toplanıp tarikat kuralım başganda hıncal olsun.
  • Bu Hıncal Uluç beynini yemiş yazıyor boş yazıyor, konuşuyor boş konuşuyor

    Denyolugun daniskası İzlanda takımı türkiyenin önün de bir takımdır günümüz de E kendi sahan da 3 tane yedin yenicektik derken 3 tane vurup gittiler :D ? Hıncalcım fransayı yenince mi? Kısık sesin yükseldi hayırdır?

    Türkiye de kuralar açıklandıgı zaman izlandayı duyan yine mi diyordu !

    Kendini barcelona - real madrid sanıyorsunuz bu hıncal gibi düşünenlere söylüyorum sonra avrupaya gidemeezsiniz de avrupanın kapısından adım atamazsınız da İşte galatasaray var ya 2000 lerde bu moruk hıncalın ozaman da fatih terime sallardı cahilce şampiyon oldu da uefa kupasını kazandıkta işte ondan sonra türkiye liginde şampiyon olan takım gurup maçlarına direkt katılıyor yoksa avrupa göremez bu ülke !!!

    Kime ne anlatıyorsunuz denemesi bedava varsa yiyorsa bi türk takımı desin ki ben ligim de şampiyon oldum fb-bjk-gs ee diyeceek uefa ya biz gurup maçlarına direkt katılıyoruz biz kendimizi görelim deniyelim elenirsek de eleniriz desin ön elemeden başlasın aaa pardon zaten 2 TAKIM ile şampiyonlar ligine katılıyoruz bizim ligin 2 cisi direkt uefa kupasına katılıyor needen ? çünki yabancı takımlar acımadan basıp yol veriyor !!! HEMDE İÇERİDE DIŞARI DA Tribünler de 40 bin hıyar da bi umut bekliyor!! Bir umuttur yaşamak ta daha sen çok beklersin.

    İşin özü İZLANDA günümüzde türkiye den daha iyi takımdır izlandaya karşı nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynamışdır türkiye ve istedigi sonucu da kazanmışdır !!!
    İzlanda yı 2013 yılından beridir takip ediyorum ve bu takım bu şampiyona ile milatlarını doldurdu !!! Yeni yapılanmaya gitmeleri lazım takımları çok yaşlı...

    Fakat burada asıl önemli nokta türkiye şenol güneş ile hangi rakibe nasıl oynanır nasıl plan yapılır akıl ile oynadı bu gurupta!!! Evet şenol güneş mükemmel demiyorum yanlışları varmıydı kimine göre vardı kimine göre yoktur X oyuncu yerine A oyuncusunu oynatabilirdi vs....

    Kısa keseyim milli takımın yolu açık olsun...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.