Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.198
Cevap
54
Favori
513.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1111453a

    Tecfabric marka aldım sahibinden bakalım kullandıktan sonra yorum yaparım.

    yorumu bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkann86

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1111453a

    Tecfabric marka aldım sahibinden bakalım kullandıktan sonra yorum yaparım.

    yorumu bekliyoruz

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoartgame -- 8 Nisan 2017; 18:3:43 >
  • Bu tip denenecek ürünleri cihazı ve satıcıyı görmeden almamak lazım. zaten aldığınız kişiye montaj yaptırmak lazım ki satıcının yanlış montaj vs. bahanesi kalmasın.
  • Hidrojen sistemi ile ilgili birçok sorunun cevabını videomuzda bulabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=Tj5_UdTtnsk
  • Kullandığınız ürün için yorumlarınız nelerdir. Kısa da olsa düşüncelerinizi merak ediyoruz. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar... Öncelikle bu konuda çalışan/geliştiren arkadaşları tebrik eder başarılar dilerim ancak benim gibi yakıtını düşürmeye çalışan arkadaşların da gönül sesi olacağını inandığım düşüncelerimi söylemeden edemeyeceğim.

    Bu alanda bunca yıl geçmiş olmasına rağmen halen bilimsel bir kanıt sunulmaması oldukça düşündürücüdür.

    Kendi başına hobisel olarak çalışan arkadaşlara sözüm yok ancak, işi ticarete dökmüş ciddi paralar talep edenlerin bunu bilimsel olarak ispat etme yükümlülüğü elbette vardır.

    İnternette bolca bulunan montaj videoları ve şahıs yorumlarının hiçbiri bilimsel kanıt değildir. Suyun ayrıştırılması doğrudur ama hidrojenin motor yakıtına etkisi nedir?

    Şahsen beklentim şudur;

    1. Araç dinometreye bağlanır. Cihazlı ve cihazsız veriler gösterilir. Eğer dinometreler stabillikten uzak denirse,

    2. Araç fullenir, Boş bir yolda 100 km gidilir. Cihaz takılarak full depo ile aynı yol kat edilir. Sonunda yakıt istasyonunda depo fullenerek, yapılan tasarruf herkesin önüne konur. Bu tek videoda hızlandırarak sunulabilir.

    Ben bu işin ticaretini yapıyor olsam ve cihazıma %100 güveniyorsam ilj aklıma gelen bu 2 videoyu birden çeker koyarım, madem ciddi ücret talep ediyorum, buna kendimi mecbur hissederim...

    Şimdi, bunca zaman bu kanıtların yapılmamasında bende (ve diğer yakıtını düşürmek için araştırma içinde olanlarda) oluşan kanaat şudur ;

    İster hho ister saf hidrojen sistemi olsun, motor pistonlarında hızlı ve temiz yanmayı sağlayarak yakıtın tamamını yakarak kurumu engelliyor bu kesin.. . Şimdiye kadar taktırmış kullanıcalardaki kurum temizlenince yakıtın ilk günkü tüketimlere dönmüş olacağını düşünemeyen kullanıcı, epey para vermiş olmanın bilinçaltındaki vicdani baskısıyla beraber, psikolojik olarak "aracım artık çok tasarruflu oldu" diye yorumlar yapmaya başlıyor diye gözlemliyorum. Face sayfalarında gördüğüm araçların hemen hepsi 2 yaş ve üzeri araçlardı. Eğer 0 veya 1 yaşlarında (30-40 bin km yi aşmamış) kurumu olmayan araçlarda bu sistem kullanılırsa tasarrufun fabrika verilerinin altında olması gerekmez mi?

    Benim gibi (yakıt tasarrufu) düşünen binlerce kullanıcıyı rahatlatmak, ciddi paralar talep edenlerin üzerine boçtur, sonuçta kullanıcının alınterini almış oluyorlar.

    Dahası, araç kullanıcılarının tereddütlerini oluşturan "bu sistemi milyar dolarlık ar-gesi olan dev sektörün yüzlerce mühendisleri görmüyor mu/duymuyor mu.?" sorularına girmek istemiyorum. Zira, devlet politikası, vergi rantı, gibi mantıksız küçük düşüncelerin arkasına sığınılacağı kesin maalesef. Hangi devlet enerjide dışa bağımlı iken, diğer (hem de kendi kuyusunu kazmaya fırsat kollayan) devletlere her yıl 100 lerce milyar $ ödeme yaparken, bu masrafın düşmesini istemez, şu an çalışılan ve 2019 da yollarda olması planlanan elektrikli araçlara çalışılması buna, kapı gibi (hydrojen çalışması yapanların önümüze koyamadığı) delildir. + hangi marka istemez ki 1-2 litre yakıtla giden araç yapıp tüm dünyadan sipariş yağmasını...

    Neyse efendim, mevzunun bu kısmı çok su götürür.

    Ben iddia sahiplerine, tamamen samimi ve yapıcı duygularımla sesleniyorum. Beklentimiz, yukarıdaki her 2 videoyuda buraya koyun. Büyük bir sevinçle aynı gün kapınızdayım ne ücret talep ederseniz helali hoş olsun. Ülkeme, vatanıma kazandırdığınız bu büyük katkınız için kendimi bu sistemi duyurmaya da hazır ve nazırım. Saygılar ve sevgiler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingöz otomotiv

    Hidrojen sistemi ile ilgili birçok sorunun cevabını videomuzda bulabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=Tj5_UdTtnsk

    Öncesi ve sonrası olmak üzeere noter ve bilirkişi huzurunda bir video ve tasdik oluşturun.

    Kullanıcı kimlikli(!) kişilere yöneltilen soru cevap ve uzuun kişisel anlatım ile pek de anlamlı değil.

    %45'e varan tasarruf büyük oran, şunu yapıp doğruluğunu kanıtlayan kişinin sanayide dükkana ihtiyacı olmaz.




  • Bu ürünlerden aktif kullanıcısğ olup detaylarını bizimle paylaşacak arakadaş yokmu hiç. Sistemi ciddi ciddi düşünüyorum ama piyasada fiyat farkı çok fazla. 350 tl ye de garantili sistem var. 2000 tl de. Yardım edecek fedakar arkadaş arıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şöyle tuzu kuru ve/veya ekspert tanıdığı olan birisi yok mu Kit takılmadan önce ve takıldıktan sonra motor gücünü (computer testi) paylaşsın ve bunlar olurken video çeksin. Ha bu işi kiti pazarlayanlar yapsın desek yine yanlı olacak onların görüşleri. Ayrıca bir sürü farklı marka var ve bu markalar da karşılaştırılabilinse.
  • ben bunu taksici bir arkadaşım var onla konuşdum.. sence idda edilen bırak %40 ları %30 ları %10 olsa yakıt tasarrufu biz takmazmıydık dedi..

    şurda sineğin yağını çıkarıp tasarruf etmeye çalışıyoruz cebimize üç kuruş beş kuruş fazla girsin diye dedi..

    idda ettikleri gibiyse dedi taksınlar 5 tane taksiye 3 ay 6 ay uzun test periyodları sonucu motordaki yıpranma ve yakıt ekonomisi ortaya çıkar dedi..

    bir taksinin yaptığı km de hiç bir araba yapamaz dedi..
  • Ben dizel araçta kullanıyorum net şu kadar tasarruf ediyor deme şansım yok ancak 5 amper ile en az %10 tasarruf ediyor, performans olarakta araçta fark var, benim görüşüm %30-40 tasarruf beklemesin kimse. Hücre Tank ve Röle ile kullanıyorum internetten bulduğum bir arkadaşdan aldım hücrede 316 çelik kullandığını söyledi ancak suda çok sararma var ve 2 saat aracı kullan sonra koyu kahveye dönüyor suyun rengi. 316L hücre kullanan varsa bu durum normalmi, bu işi yapan fazla yok bilgisi olanda fazla yok,bilgisi olup net bilgi verende yok. İnternette satan insanlarada güvenemiyoruz, doğru düzgün bu işi yapan firmalar var ancak fiyat yüksek tasarruf düşük. Birde saf hidrojen muhabbeti var plakalar arasına ayırıcı separatör koyup hidrojenle oksijeni ayıran sistemler var türkiyede kaynak yok yapanlar amerikayı keşfetmiş havasındalar. Sistem basit ancak ufak ve uygun fiyatlı yapacak insanlar olsa bu iş mutlaka türkiyede gelişir. hidrojen yakıt tasarruf sistemi




  • katalizör olarak potasyum yerine sodyum hidroksit kullanabiliriyiz: malum sodyum hidroksit lavabo açıcı ve her yerde bulunuyor.
  • Aynen katılıyorum görüşlerinize, TR dekiler de aynı yurtdışındakilerde fiyatlar çok uçuk sanırsın, altından yapmışlar tüm ekipmanı. parçaların çoğu plastik yani PA66 (Naylon Türevi), metal plakalarda paslanmaz çelik 316L genelde kullanılan bazıları titanyum alaşaımlı plaka kullandığını söyleyip fiyatı artıyor, sanırım H ve oksijeeni sizin bahsettiğiniz gibi araya ayrıcı ilave ederek sağlıyorlar. Çin, hindistan, filipinler, avrupa ve amerika dahil pekçok firmanın sitesini ve bazı ücretsiz bilgi paylaşımı yapan blokları da inceliyorum ama elle tutulur gözle görülür bir şey yok ortada. Neticede bu parçaları uygun tedarik edebileceğimiz bir yer varsa paylaşırsanız memnun olurum. veya DH grup olarak toplu alım yapsak, ekstra indirim saylayabilir miyiz acaba? Şuan için benim aklıma yatkın olan ucr hidrojenin ürünü ama fiyat en küçük modeli Euro 475,00 istanbul montaj dahil. 300-400 TL gibi rakamlara mal edebilsek çok iyi olur.




  • Nedir son durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecfabrik marka hidrojen yakıt tasarruf cihazı an itibariyle kargodan teslim aldık taktirip kullandıktan sonra belki merak edenleri konu hakkında bilgilendirebilirim ancak benim bunu alma amacım torkun artmasını istememdir işin asli pek inanmasamda bir nevi araştırma geliştirme harcaması gözüyle bakıyorum olaya aracım elektronik ateşleme sistemindeki problemi gideremedim yakıtı çok çekişi düşük ama on senedir kullandığım bir araç hayırlısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reno21Cxz

    Tecfabrik marka hidrojen yakıt tasarruf cihazı an itibariyle kargodan teslim aldık taktirip kullandıktan sonra belki merak edenleri konu hakkında bilgilendirebilirim ancak benim bunu alma amacım torkun artmasını istememdir işin asli pek inanmasamda bir nevi araştırma geliştirme harcaması gözüyle bakıyorum olaya aracım elektronik ateşleme sistemindeki problemi gideremedim yakıtı çok çekişi düşük ama on senedir kullandığım bir araç hayırlısı olsun

    aracınız nedir? sorun hakkında bilgi verirseniz belki yardımcı olunur: sorunsuz araçta hidrojen hakkında daha objektif paylaşım yapılabilir sanırım.
  • Kullanmadan önce hava çıkış kısmından sallama ile su geliyormu onu kontrol edin öyle bağlayın yada bağlattırın. Aracın içine su gitmesini istemezseniz tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoartgame -- 27 Temmuz 2017; 14:25:18 >
  • Carizma70 benim aracın elektronik ateşleme beyni arızalı 4.silindirde yağ yakma var çok yakıyor az kaçıyor aracımın problemi sadece bunlar ayrıca ürünü aldım taktım evet işe yarıyor bunu daha ilk kullanımda dahi hissedebiliyorsunuz ama bunu hani aracın motoru modifiye edilmiş gibi değil ama evet hızlanarak zor çıkacağım rampalarda hatta durunca aracı Bağırmadan kaldıramayacağım yokuşlarda aracımı rahatlıkla kaldırabildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz yolda özellikle durkalkta daha az yakacağım kesin gibi görünüyor dün akşam depoyu fulledim km yi kayıt ettim 100 km sonra bakacağız.şöyle söyleyeyim 1050 km uzun yolu 120-130 km hızla 2 hafta önce 500₺ ye giden bir arac bu arkadaş.ama evet normalde problemi olmasa tabiki bu derece yakmazdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1111453a soruyu tam anlamadım ama cihazdan bahsediyorsaniz; evet hortumu takmadan önce bir müddet bekledikten sonra hortumu taktım zaten bunu bilmiyordum satıcı tek tek tarif etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.