Şimdi Ara

Hiç Sevgilisi Olmamış Kız Kalmış Mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
10.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bazen düşünüyorum da benim gibi 22 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış hiç el ele tutuşmamış kız var mıdır diye ama o kadar imkansız ki..


    yani günde kaç tane adam burada konu açıyor benimde olmadı vs ama kızların bizim durumumuz da olması gerçekten imkansız..


    aklıma şu konuda ki arkadaşın tespitleri geliyor;


    "şöyle düşünmenizi istiyorum:


    16-21 Yaş skalası içerisindesiniz ve hayatta hiç bir sorumluluğunuz yok kafanızı meşgul eden hiç bir şey yok. Oldukça sade, basit bir hayatın içerisinde okula gidip geliyorsunuz arkadaşlarınızla dışarı çıkıyorsunuz ve sürekli bir ilgiye maruz kalıyorsunuz hem akranlarınızdan hem büyüklerinizden, öğretmenlerinizden, sokakta yürüyen alalade bir insandan, hepsinden size karşı gereksiz bir destek var. Böyle bir yaşantının içerisinde sizi duygusal olarak birine ne bağlayabiir. Hayatınızdan çıkan giden birisini maksimum 3 gün düşünürsünüz çünkü o giden kişinin yerini zaten başkaları doldurmak için hem maddi, hem manevi bir çaba içerisinde"


    https://forum.donanimhaber.com/kizlara-karsi-biraz-empati-yapin--143463147#143465822


    gerçekten böyle bu ülkede veya dünya genelinde fark etmez bence eğer kızsanız/kadınsanız kiloluymuşsunuz/zayıfmışsınız, uzunmuşsunuz/kısaymışsınız, bakımlı veya bakımsızmışsınız hiç fark etmez her türlü ama her türlü peşinden koşan aşırı talep halinde olan yüzlerce ve binlerce erkek her daim var.  


    şöyle bir düşünelim en son ne zaman bir kız bize açıldı duygularını söyledi?


    instagram'dan kaç kız ekledi? dm attı? (attı diyenler %99,9 yakışıklı veya paralı/statülü bir tipdir.)


    yani diyeceğim şu dur erkek çirkin ve ortalama ise matematik de ki "0" gibidir bir hiçtir.


    ama kız/kadının aynı şekilde çirkin veya ortalamala olması hiç bir şeyi değiştirmiyor aynen talep devam ediyor  


    bir kızın karşı cinse ulaşmak için hiç çaba sarf etmemesi kadar ilginç bir durum yok deneye bilirsiniz instagram veya başka platformda resimsiz bile olsa bir kız hesabı açın bakın kaç kişi yazıyor.


    yani bir kız sadece oturup durdugu yerde bile karşı cins geliyor kendisine. böyle bir ortamda "benimde hiç sevgilim olmadı ki :)" demesi ve doğru olması olanaksızdır.


    biz yıkık erkekler olurda bir gün görücü vs bir şekilde evlilik yoluna girersek kesinlikle kandırılacağımızı düşünüyorum (malum diktirme ameliyatları vs)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 2 Aralık 2020; 18:53:47 >







  • çirkinse veya kiloluysa anca. güzel olup da o yaşa kadar sevgili yapmama ihtimali yok çoğu kızın. hatta çoğu birlikte bile olmuştur.

  • Hepimize geçmiş olsun hocam. Yapacak bir şey yok. Karşımıza iyi insanlar çıksın fazla söze gerek yok.
  • bir tane tanıdım ben, 21 yaşındaydı.

    sevgilisi olmaması aynı zamanda el değmemiş olduğu anlamına gelmiyor bu arada, haberin olsun.

  • umudu kes konuyu kapat kafa rahat

  • Selam. Kızların da duyguları var, beğenirlerse sizi etkilenirlerse bir sebepten dolayı size yazabilir, duygularını açık olmasa dahi kendi usüllerince ifade edebilir :) Bence haksızlık yapıyorsunuz, kızlar severse bambaşka sever :)

  • lisede hiç sevgilisi olmamış kızlar vardı çok aşırı nadir bişey değil ama kendi seçimleri oluyo genelde. son sınıfta hiç sevgilisi olmamış kızlardan biri sınıfındaki birine açılıp reddedilmişti oluyo mu oluyo yani

  • Instagram'dan dm almak için ' yakışıklı biri olman şart zaten. Yoksa kimse yazmaz. Veya tiktok gibi platformlardan birinde fame olman gerek. Mesela yağız bektik diye bir eleman var adam tiktoktan ünlendi ' Instagramına girip bak ' kızlar ölüp bitiyor. Daha iyileri de var ondan ' ama sanalda veya reelde en az o adam kadar olmalısın. Yoksa yazan olmaz yani.. Ve çoğu kişi seninle aynı fikirde. Bende dahil. Maalesef böyle bir döngü var ' erkeğin talep görmesi için yakışıklı olması şart. Mesela 1.85 boyunda sarışın kaslı biri olduğunu düşün. Gelecek olan talepleri düşün birde ' kimse karakter vb demesin cezbedici derecede yakışıklı olan birini kimse kolay kolay reddetmez. Eğer tipin yoksa ağzın iyi laf yapacak yada paran olacak. Ayrıca ' bence kızın geçmişte sevgilisi olup olmamasına değil kişiliğine bakman daha iyi olur. Netice de oda insan ' hisleri duyguları var. Sevmek sevilmek istemesi normal. Kişiliği karakteri iyi olsun emin ol en önemlisi bunlar.




  • tıp fakültesinde okuyup mezun olana kadar erkek eli değmemiş akrabalarım var. ailesinin bulduğuyla da evlenir muhtemelen

  • Yo benim etrafimda var genellikle sessiz ve utangaç kızların olmuyor
  • Konuyu okudum aklima Rus erkek ve Rus kadinlar geldi. Rus erkekler rus kadinlara deger vermezer genelde rus kadinlar genelde hep arayis caba icerisindedirler Turkiye geldikleri zaman sevgi manyagi olurlar. Bu tamamen bizim ulkemizdeki kizlarin asiri ilginin verdigi simariklik kendini fazla onemli hissetmenin sonucu.Yani benim guzel yurdumun erkeklerinde bitiyor her sey. Simartmamaya bakin her seyin dengelisi iyidir
  • Rus karı alıcam
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Nasıl emin oluyorsunuz hocam
  • Erkeklerde %20 ise kizlarda %3 felandir.
  • Erkeklerde %20 ise kizlarda %3 felandir.
  • Erkeklerde %20 ise kizlarda %3 felandir.
  • *m olsun çamurdan olsun diyenler var. Erkeklerin %85 i sadece cinsellik ve karşı cins ile reklam amaçlı birliktelik yaşıyor %15 de şansı yaver giden hayatının kadınını bulanlar. Kadın olmak bu abaza dünyada aslında büyük avantaj.
  • Bir kişiyi tanıyorum üniversiteden arkadaşım o da aseksüel bence

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.