Şimdi Ara

Hiç sevgilim olmadı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • themann41 T kullanıcısına yanıt

    evet hocam o şekilde gibi, dediğiniz durumlar açısından sağlıklı/normal olunca zaten bir şekilde bir şeyler yaşayabiliyor insanlar, diğer türlü zor.


    benim de o açılardan zayıf olduğum için yapabileceğim şeyleri yapamamaktan, ezilmekten iyice özgüvenim kırıldı sanırım.


    bir de uzun süreli psikolojik sorunlar dış görünüşe de yansıyor insanın yüzü duruşu insanların size karşı izlenimleri davranışları bile olumsuz yönde değişiyor. yaşadığım gerginlik, mutsuzluk halini insanlar da fark ediyorlardı hemen, okulda da sıkıntı yaşadım ben de, her şeyden uzaklaştım. oluruna bıraktım biraz bilmiyorum işte artık şu an yolunda gitmiyor hiçbir şey.

  • Ortamla alakalı kanka tiple vs çok bir alakası yok sen kendini geliştirmeye çalış kitap oku dizi film izle yabancı dil öğren bölümünle alakalı kendini doldur çok kafayı takmayın sevgili karı kız işlerine yada diyorsan ki ben bunu hırs yaptım çok ihtiyacım var özgüvenim kırılıyor kötü etkiliyor psikolojimi o zaman git 5-6 ay disiplinli şekilde sporunu yap kaşına gözüne dikkat et yamuk yerin varsa düzelttir vs kendini çekici bir erkek yap konuşmamda da sıkıntı var diyorsan onuda kitapla vs düzelt onlar seni bulur

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.