Şimdi Ara

HGS bakiye olmasına rağmen ihlalli geçiş saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şans eseri e-devlette denk geldim iki hafta önce, iki adet geçiş cezam varmış bakiyem olmasına rağmen bakiyem yok diye ceza kesilmiş. Normalde 15 gün içinde bakiye yüklendiğinde ceza otomatik kaldırılıyor ama benim bakiyemin zaten olmasına rağmen 15 gün içinde o bakiyeden çekmeyip ceza gelmiş olması da ayrı bir saçmalık. İki hafta önce HGS'yi aradım mecbur "evet bakiyeniz olmasına rağmen ceza olarak yansımış" vs dedi ve dosya oluşturdu. Bir hafta sonra kontrol ettim ceza hala duruyor ve şu son bir haftadır da "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." yazıyor 24 saat.


    Olayın para boyutunu geçtim, biz bu tarz saçmalıklara zaman ayırmak zorunda mıyız benim asıl sinirimi bozan kısım bu. Telefonla ara, sildiler mi silmediler mi bak, dosya numarasını yaz, telefonla ara dosya numarasını söyle iki saat sistemden bakmalarını bekle. Olacak iş değil.




  • Oha. Sabah 8’den beri hgs ogm kuzey marmara ve yss köprüsünü arıyorum aynı problemle boğuşuyorum. Bi 5 dakika foruma gireyim dedim ve sanki konuyu ben açtım gibi oldum
  • Bu konuya gelip de yol yaptı köprü yaptı diyen olmaz inşallah. Olursa da inşallah başına gelir o zaman anlar köprülerin DEVLETİN olmadığını. orayı arıyorum o köprü işletmesi bizde değil diyor burayı arıyorum kuzey marmara işletmesi ica’da bizde değil diyor. Yani hiç biri devletin değil vergilerimizle yaptırdık ödemesine devam ediyoruz üstüne böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz 4 kat ceza yazmışlar
  • kuzey ege otobanda bakiyem yetmemiş (bakiyem yenilendiğindede çekmemiş) aradan 3-4 ay geçmişti 900 tl civarı ceza olmuş.

    aradim KUZEY EGE İŞLETMESİ ni cezayı iptal etti ana parayı ödedim.

    cezayı yediğin işletmeyi ararsan daha çabuk sonuç alınabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.