Şimdi Ara

Hesap Kat İhtarnamesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar


    Pandemi döneminde pandemi destek kredisi çektim. Ödeme tarihi geldiğinde ilk ödemeyi yaptım ancak tekrar kapatmalar başlayınca ödemede güçlük çektim. ilk başta bir ihtarname geldi ve ondan sonra 1+3+3 olacak şekilde ödeme yaptım ( son 3'te araya bir kaç gün girdi esnek hesaptan borcu çekmiş o eksiyi kapadım ) Şuan ödenmesi gereken 2 tane taksit mevcut ama bugün tarafıma bir hafta içinde tüm borcu ödemem için hesap kat ihtarnamesi ulaştırıldı. Henüz banka ile görüşemedim. Zaten müşteri hizmetlerine telefon üzerinden bağlanmak imkansız.


    Bir hafta önce kredinizi yapılandırmak için bankamız ile iletişime geçebilirsiniz diye mesaj aldım. Ancak zaten taksit ödemelerini bu ay ile birlikte ( yeni taksit ile 3 taksit gene ödeyecektim ) yoluna koyacağım için yapılandırma gereksinimi duymadım faiz oranı değişmesin diye.


    Merak ettiğim soru şu. Eğer ihtarnameyi dikkate almaz aybaşı taksit ödemelerine devam edersem bir sorun olur mu? Yoksa banka veya avukat ile mi görüşmeliyim? Çünkü taksit şeklinde devam ettiğimde artık ödeme aksaklığı yaşamayacağım ama borcun tamamının bir hafta içinde benden talep edilmesi biraz sıkıntı doğuracak. Bilgili arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim.








  • Direk şubeye gidin derdinizi anlatın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.