Şimdi Ara

Heryer hapishane mi oluyor? Umursuzluk başımıza bela olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsanlar haksız yere hapsediliyor mu?

    - Akıl hastanelerine kimler kapatıldı şimdiye kadar? Başından atmak istediği çocuğunu, mirasına hükmetmek istediği ebeveynini, hukuken iptal etmek istediği rakibini, ceza aldırmak isteiği düşmanını??? Neden çok kolaydı bu kadar? Karar vermesi gereken heyetleri uzmanları neden hep etki alttındaydılar?

    - Haklı bile ola ceza üstüne ceza yağdırılan kardeşlerimiz. Bazen şerefini bazen namusunu korumak için sonuna kadar dövüşmüş şahsiyetler... Mücadele ettikleri hainler kahraman mıydı ki bunlar kapatıldılar?


    - Hayvanat bahçesi diye doğadan koparılan canların çıkmasına izin verilmediği ve ALLAh c.c. ın verdiği özgürlüğün hiç edildiği mekanlar. Bu hayvanları keyif için kapatmak, hem de hiçbirşey başaramamış karakterdeki insanların tebessümü için para için basit mi sandınız? Ormanda kendinizi kapatıp da yanlarına gitmek yerine....


    Peki bunca mazlumun ahı nasıl çıkar? Başarabiliyor muyuz hayatı? Herkes sanki birşeyin uzmanıymış gibi kendi tabiiyetinin aleyhinde konuşturmuyor ve kabullere uygun olandan sonuna kadar menfaat elde ede biliyor. Peki bizler ne kadar sessiz kalıyoruz? EN azından eleştirisini bile yapabiliyor muyuz?








  • Psikiyatristlerin yetkileri çok tehlikeli, istediği adamı delisin sen diyip tımarhaneye kapatmak ne demek?

  • Daha kötüsü "deli" yakıştırması yapıldıktan sonra, kabul etmeyene "zaten hiçbir deli deli olduğunu kabul etmez" diyerek kısır döngüye sokulması ne demek? Akıllı bir insanın kendisini savunmasına ihtimal bile vermeyen, kendi ithamını mecburen ve kesines esas saydırtmaya dikte eden bir sabit fikirlik* Esas arıza kimde?

    BUnların ithamlarının itirazı bile yok.. Bir kere yazdıkları zaman düzeltilemiyor. kendi içlerinde neleeeer neleer varken ve zaten hiçbir güven vermeye mecbur bir şart sağlamamışlarken nasıl bu ucu açık yetkilere sahipler? peygamberin bile talep etmeyeceği yetkilere?

  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    Korkunç bişey hocam bu, düşünsenize yakınlarınızın böyle bişey yaptığını, akıllı adamı deli ederler.

  • Yakınları yapıyor bu tip sinsilikler... Ama son darbeyi vuran resmi yetkisini menfi kullananlar....


    Bazılarının ailesi tarafından zehirleneceğini anlattığını duyar insanlar. Halbuki zehirlenmesi şu teknolojide zordur çünkü tıbben ortaya çıkartılabilir. Ama neden bunu söylüyorlar? Aileleri tarafından ağır ve aşırı dışlanıyorlar ve hissiyatlarını bu biçimde dışa vuruyorlardır muhtemelen.


    oğlunu başından atmak isteyen hatta hiç utanmadan kızını başından atmak isteyen annesinin maaş ya da malını sahiplenmek isteyen rakibini hükümsü bırakmak isteyen......


    En önemli sorun bu remiler hata yaptıklarına düzeltilemiyor oluşu. Hatasız olarak kabul edilmeleri. Sanki bir tespit yaparsalar o kesindir, ertesi günü tespite aykırı sonuç çıksa başka yeren ilk tespitte görülen sonraki incelemede görülememiştir yani bazı teşhisler bir kere denk gelir.... Yani vatandaş aleyhinde herşey kesindir, asla üzeltme düşünülemez!! Hatasız olarak kabul edilmel birileri....





  • Ya hayvanat bahçeleri??? Biirilerinin zevki için hapsedilenler??? İnsanlardan alabildiğine uzak yaşayan ve yaklaşmayan bu canlıları, kim tutup a insanların ayağında seyr için hapsediyor?

    Neden zevk için hayvan hapsedenler, gidip de bu hayvanların doğasında kendilerini hapsetmiyorlar? Daima değil sadece seyr süresinde kendilerini hapsetsinler ve bu hayvanlar zarar veremesinler???

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.