Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
2.552
Cevap
75
Favori
338.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın SKRIIIEX,

    Aracımda bulunan, aşağıda fotoğrafları bulunan cihaz hakkında ayrıntılı bilgi bulamıyorum. Bulabildiğim kadarıyla cihazın markası Nawsoon ama sitesini falan da bulamadım. Factory Settings bölümüne girdiğimde her şey ingilizce. Bazı ayarlamalar için kurcalamak istiyorum ama, bişeyleri bozarım diye de kurcalayamıyorum. Bu cihazın kullanım klavuzu falan var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz




  • 2019 urban sedan Egea lardaki tablet ekran yerine takılabilecek, bir cihaz vamıdır? Direksiyon kontrolleri ve yakıt göstergeleri çalışacak şekilde.

    Tablet ekran güzel ama, video oynatma yok, navigasyon yok, geri görüş kamerası takılıyormuş sadece.
  • Fotoğraftaki teyp markasını bilen var mı?
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz
  • B6 passat icin tavsiyelerinizi duymak isterim.
  • Hocam clio aldım 2013 model joy paket , single din var ben bitane pioneer güzel Spotify destekli vs , sorunların şunlar,

    clionun orijinal teyp kenarları oval benim Pioneer teyp köşeli L şeklinde çerçeve yardımıyla vs benim teybi takabilirmiyim?

    clionun önler 13 ama 16 da oluyormuş sanırım ,önleri 16 baz alarak nasıl bir ses sistemi önerirsiniz , bütçe 2000 TL

    rap,trap,hiphop,rnb bazen slow müzikleri dinlerim genelde,

    önerilerinizi bekliyorum
  • Arkadaşlar merhaba, Aveo 2009 HB sahibiyim. Aracımın double teybi var, yan kapı hoparlörleri halen orijinalleriyle durmakta. Sesten hiç memnun değilim, sesi yükselttiğimde bile 1+1 bilgisayar hoparlörü kadar ses veriyor.

    Amacım bangır bangır müzik dinleyip ortalığı yıkmak değil ama max 600-700 lira'ya kadar teyp + hoparlör arayışındayım. Teyp ve hoparlör değişimi ciddi bir kalite artışına sebep olacak mıdır?

    Kenwood, Sony ve JVC markalarına bakıyorum. Single teyp alıp çerçeve taktırıcam. Yan kapılar sanırım 16 CM. Ne önerirsiniz? Birkaç teypçi ile konuştum ama onlar da hep çakma teyp itelemeye çalıştılar. Çıkışları aynı diyorlar ama adını ilk defa duyduğum markalara para vermek istemiyorum. Azıcık da görsel olsun. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
  • Merhaba, peugeot 301 aracım var ve geçenlerde ön hoparlörleri degistirdim ve hertz uno taktırdım 13 cm. Ses fena değil. Şimdi acaba arkalara da 16 cm hertz coaxial mı taktırsam yoksa alpine s65 mi iyi olur, komponent daha iyi mi olur yoksa bunlar tatmin edici ses vermez gerek yok mu dersiniz? Yada farklı bir tavsiyeniz var mı? Bangır bangır müzik dinlemem ama yeri geldiğinde güzel bir şarki olduğunda sesi açayım ve biraz düzgün ses ve bass da versin istiyorum. Teyp orjinal teyp bu arada. Bütçe 500-600 civarı olur sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 4 Aralık 2019; 19:44:45 >
  • Merhaba. Navimex zx225 r kullanıyorum. Araç Qashqai. Cihazdan hiç memnun değilim. Radyo çekimi çok kötü, ses kötü, ekran parlaklığı kötü , sadece kamera için işe yarıyor. Randi.anli kullanmak için ne yapmaliyim.tavsiye ltf. Tsk
  • Selamun aleykum Aracım da 1 adet 30 cm jameson subwoofer var ve soundmax mx534 anfi ye bağlı simdi 1 takım reis midrange aldim 300 watt 150 rms bunlar 1 anfiye baglanirmi montaj yaptırmak için sordugum yer yeni amfi alma buna baglanir bir sikinti olmaz dedi sizce bağlanırmi yoksa ayrı bir anfi almak mi gerekir yardiminizi bekliyorum iyi akşamlar
  • Selamun aleykum Aracım da 1 adet 30 cm jameson subwoofer var ve soundmax mx534 anfi ye bağlı simdi 1 takım reis midrange aldim 300 watt 150 rms bunlar 1 anfiye baglanirmi montaj yaptırmak için sordugum yer yeni amfi alma buna baglanir bir sikinti olmaz dedi sizce bağlanırmi yoksa ayrı bir anfi almak mi gerekir yardiminizi bekliyorum iyi akşamlar
  • ?
  • Dün sakarya ernazdan 76ya clio joy 0.9 tce aldim sensorleri kendileri ekledi... yalniz arabaya multimedya sistem ve kolçak eklemeyi düşünüyorum... ekran mümkün oldukça büyük 10" olsun istiyorum... geri görüş kamerası navigasyonu falan kullanışlı bir multimedya sistem önerisi olan var mı vaya Ankarada bu konuda iyi iş yapan bir yer bilen var mı? Piyasadaki markalardan habersizim.

    Bunun yani sıra kolçak ekleyeceğim... boya koruma için folyo kaplama düşünüyorum... arabaya başka yaptıysam iyi olacak ne eklemeler olabilir?
  • Arkadaşlar iyi akşamlar 2016 astra sedan kasa android cihaz tavsiyeniz ne olur
    Şimdiden teşekkür ederim
  • mondeo 2012 titanyum aldım. ancak bluetooth aux-usb çalışmıyor.. bu modellerde varmı...yoksa bu eksikler için ne önerirsiniz.. teşekkürler
  • Merhaba dostlar.
    2015 jetta 1.2 tsi aracım için AR LOX 2 gb ram 32 gb hafızalı 9 inç multimedia taktırdım .
    Bir kaç konuda sorum olacak
    Radyoda zaman zaman cızırtı alıyorum bazan da ses 1saniyeliğine kesilip geliyor.
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz
    Radyo kanal isimlerini göremiyorum kanalları frekansnumarasına göre sıryla hafızaya alıyor istediğim kanalı istediğim hafızaya kanal ismi ile kaydedebilirmiyim.
    Araç logo dğiştirmek için hafızada olmasına rağmen açılış logosu aktif değil.
    Aldığım yer ithalatçısı arıkan doğubankta ve benimde işyerim yandaki han yani komşu olduğu için beğenmezsem başka marka ile değiştiririz dedler. Ne önerirsiniz
    Önerileriniz için Şimdiden Teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bengisaat -- 22 Aralık 2019; 1:30:53 >




  • Merhaba dostlar android interface konusunda bilgisi ve tecrübesi olan var mı? Citroen C4 Picasso 2015 için düşünüyorum.
  • Merhabalar Focus 3 aracım için KAWAI marka android multimedya aldım.
    Dahili mikrofon ile konuşurken alttan gelen sesler(Uğultu harddisk dönme sesi gibi) sebebiyle konuşmak imkansızlaşıyordu. Satıcı ile görüşüp harici tmikrofon takmaya karar verdik. Fakat yine sonuç aynı. Özellikle araba hareket halinde iken hiç anlaşılmıyor, araç dururken bir nebze daha anlaşılır oluyor.
    Önerebileceğiniz bir çözüm varmıdır?
  • Arkadaşlar
    7 inç üniversal model ürünlerden radyosu ve telefon görüşmesi başarılı olan bir multimedya arıyorum .
    Android olsa da olur olmasa da. Dokunmatik yerine tuşlu da olur. Donmasın ve sesi net olsun yeter.

    Radyo ve telefon kalitesi en önemli tercih sebebi.
  • Kawai vw-1577-uv model multimedya teybim var. Fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde şifre soruyor. 0000, 1234 v.s denemeler yaptım ama kabul etmedi. Kılavuzunda da yazmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Aracım 2011 model Hyundai Elantra arabama Avgo marka navigasyon ve geri görüş kamerası taktırmıştım. Kameramda kimse inanmasa da dinamik çizgiler mevcuttu. Araba yıkamacılar içine su kaçırınca kamerayı değiştirmek zorunda kaldım. Sonrasında hangi kamerayı aldıysam aynı açıyı yakalayamadım. Üstelik dinamik çizgi özelliği de gitti. Kime gittiysem hyundailarda o modellerde dinamik çizgi özelliği olamaz dediler. Ancak yollardır kullandığım için çok eminim vardı. Sizden ricam bana lütfen açısı geniş ve Avgo navigasyonla uyumlu bir geri görüş kameraSu tavsiye etmeniz. Dinamik çizgileri olursa çok iyi olur ancak o konuda maalesef pek inancım da kalmadı? Bana buradan link yollayarak Yardımcı olursanız hemen kamerayı alıp taktırmak istiyorum. Ayrıca multimedya cihazımda radar özelliği olmadığını söylüyorlar. Merak ettiğim konu Avgo cihazlarda bu dinamik çizgi özelliğinin ayarlaması nasıl yapılıyor? Şimdiden çok teşekkür ederim




  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.