Şimdi Ara

Hero Turkey Kapanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
12.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Websitesinde ki açıklamaya göre Hero Turkey 30 Nisan'da kepenk indiriyor. Bence iyi olmuş.



  • Bende 5 sınıftayken oynardım o zaman grafikleri mükemmel geliyodu hikayesi muazzamdı müzikleride hele oyunda görev yapınca o araya giren müzikler yazılar süperdi Atatürk olması ozamanlar normal ve basit geliyodu şimdi anlıyorum Türkiye serverındaki oyunculara ne büyük bir jest oldugunu
  • Oyuna girdikten sonra silmiştim bizde tutmadı
  • ne tutmamasından bahsediyorsun siz ya bu oyun 2006 da çıktı ve 2006-2009 yıllarında günlük 300 400 kişi online oluyordu cok iyi hatırlıyorum 3 see boyunca zirve noktasını yaşadı bu oyun. ben cok mmo oynayan biriyim yıllarımı verdim bu oyunlara allods olsun gw2 olsun aion-knight olsun her oyunda belli başlı yerlere geldim fakat hero online kadar bireysel beceri isteyen oyun görmedim. bu oyun çok efsaneler çıkarttı zamanında. grafikleri tartışır ama dönemine göre iyiydi pazar sistemi olsun bossları olsun savaşları olsun hepsi ayrı zevkti. 2010 dan itibaren çıkan oyunlar çok gelişmiş motorlarla yapıldığı ve içeriği abartıldıgı için hero gibi oyunlar silinip gitti ama herocuların kalbinde herzaman bir efsanedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismetr

    ne tutmamasından bahsediyorsun siz ya bu oyun 2006 da çıktı ve 2006-2009 yıllarında günlük 300 400 kişi online oluyordu cok iyi hatırlıyorum 3 see boyunca zirve noktasını yaşadı bu oyun. ben cok mmo oynayan biriyim yıllarımı verdim bu oyunlara allods olsun gw2 olsun aion-knight olsun her oyunda belli başlı yerlere geldim fakat hero online kadar bireysel beceri isteyen oyun görmedim. bu oyun çok efsaneler çıkarttı zamanında. grafikleri tartışır ama dönemine göre iyiydi pazar sistemi olsun bossları olsun savaşları olsun hepsi ayrı zevkti. 2010 dan itibaren çıkan oyunlar çok gelişmiş motorlarla yapıldığı ve içeriği abartıldıgı için hero gibi oyunlar silinip gitti ama herocuların kalbinde herzaman bir efsanedir.

    Günlük 300-400 kişi mi?




  • setup indirmedim eski hatıralarımı canlandırmak istemiştim varsa setup linki olan atabilirmi
  • Ben bu Oyuna Cok Emek Verdim Ama Gm Yüzünden Oyun Kapancak Duruma Geldi En Sonunda Kapandı
  • ben bu oyunda nerdeyse en eskilerdenim oguzhanali99 kimileri bilir. oyun ilk zamanındaki gibi iyi olsaydı patchlar doğru bir şekilde ve seri seri gelseydi kapanmazdı. kendileri etti kendileri buldu para yatıranlarada yazık oldu :) .
  • Bne KIRO'ydum bilen var mı ? şu hesap;

     Hero Turkey Kapanıyor!
     Hero Turkey Kapanıyor!


    çalındı
  • Hero türk tekrar acılacaksa acılana kadar hero usa oynayın aynamayanlar gelsin
  • Hero Türkey gine acılıcakmış duyduğuma göre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krallord793

    Hero Türkey gine acılıcakmış duyduğuma göre


    Oyuncak mı bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son FlameDragon Koreye gittiğini, yeni patchle döneceğini iddia ediyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boomcu

    En son FlameDragon Koreye gittiğini, yeni patchle döneceğini iddia ediyordu

    FlameDragon en son kendi çalıp, kendi oynuyordu.
  • Efsane bir oyun olarak kalacak akıllarda.İlk açıldığında büyük adada boss eventler olurdu hiç kaçırmazdık.Ramazanda pide verirlerdi , Atatürk büstü vardı sanırım gençliğe hitabeyi Atatürk'ün sesinden dinliyorduk.Exp kasması çok iyiydi solo rahat kasabiliyordun her karakterde alan vardı.Pvp'si zevkliydi pazar yapmak inanılmazdı.Yeni oyunlarda açık arttırma kullanılıyor ama bence pazarcılığı öldürüyor.Bu pazara gitmeyip markete gitmek gibi bir şey.Pazarı gezip en iyisini en ucuza almak daha güzeldir veya o an o item satılmadığı için pahalı satmak ama açık arttırmada fiyatlar bellidir.Soy savaşları , liderini koru , GM'i bul efsane oyundu be Knight , Cabal , Hero geçti gitti.Yulgang , TSO gibi oyunları Türkçeleştireceklerine Hero'yu açsalar yine oynarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Efsane bir oyun olarak kalacak akıllarda.İlk açıldığında büyük adada boss eventler olurdu hiç kaçırmazdık.Ramazanda pide verirlerdi , Atatürk büstü vardı sanırım gençliğe hitabeyi Atatürk'ün sesinden dinliyorduk.Exp kasması çok iyiydi solo rahat kasabiliyordun her karakterde alan vardı.Pvp'si zevkliydi pazar yapmak inanılmazdı.Yeni oyunlarda açık arttırma kullanılıyor ama bence pazarcılığı öldürüyor.Bu pazara gitmeyip markete gitmek gibi bir şey.Pazarı gezip en iyisini en ucuza almak daha güzeldir veya o an o item satılmadığı için pahalı satmak ama açık arttırmada fiyatlar bellidir.Soy savaşları , liderini koru , GM'i bul efsane oyundu be Knight , Cabal , Hero geçti gitti.Yulgang , TSO gibi oyunları Türkçeleştireceklerine Hero'yu açsalar yine oynarım.

    Az oynamadım. Son zamanlarda canım çekti yeniden USA'da başlayacağım. TR zaten iyi değildi. Kapanması da iyi oldu bence. Para yatıranlara yazık oldu o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de mi başlasam pentacı oynamamıştım hiç, deneyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımdan gitmiyor oyun çok değişik bi havası vardı merkezdeki müzikler, atmosfer filan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayacak oyun bulamadım,indiriyorum şuan sıkılana kadar oynarım
  • Oyuna girdim yeni karakter gördüm,oyun ver.701, tr'de ver.122'di herhalde


    Bir de oyunda bot var günlük 1 saat kullanma hakkı var,şuan hangi karakteri oynasam diye düşünüyorum
  • Ygs lys olmasa usa sına başlardım ama... 1 yıl para biriktirelim usa için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.