Şimdi Ara

Herkes sikayetci akp bu oylari nasil aliyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sürattrage S kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Bunun en büyük nedeni vizyon sahibi proje üretip bunu halka anlatan ve inandırıcı kadroları olan bir muhalefetin olmayışıdır


    Gördüğüm en aptalca yorum. Vizyonsuzluk görmek istiyorsanız son cumhurbaşkanlığı seçiminde ki AKP vaatleri ile İnce'nin vaatlerine bakın. Halkın aslında ne kadar cahil ve bağnaz olduğunu anlarsınız.


    İnsanların CHP'ye oy vermemesinin temel nedeni Erdoğan'ı kurtarıcı figür olarak görmeleri. Artık Erdoğan halkın düşük eğitimli , taşrada yaşayan kesimi için büyük bir isim gibi. Bu adamdan vazgeçip CHP'ye vermeleri için ya Erdoğan'ın gitmesi lazım ya da Erdoğan algısı değişmeli ya da ekonomi o denli kötü olmalı ki maaşlar ödenmesin. Bu adama oy veren tipler Ayasofyaya hiç cami görmemiş gibi koşan tipler.


    AKP'nin İstanbul ve Ankara seçimlerinde kaybetmesini normal buluyorum bu şehirler zaten eğitimli az daha bilinçli,neyin ne olduğunu bilen insanlarla dolu. Fakat Konya'ya,rizeye gidin oradaki insanları görün anlarsınız. Oy oranları da ortada...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 15 Eylül 2020; 8:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kötü de olsa son zamanlarda milli bir görüş sergiliyorlar, millet de diyor ki en azından açım ama başımızdaki adam milli, biz fakirlik yaşarız belki ama çocuklarımız yaşar diyor. Chp gelse aynısı olmayacağının garantisi yok zaten. Ki onlardan biri de Atatürk mü M. Kemal mi diye tartışıyorlar. Hiç
    Rte de şimdi gerçekten çok iyi bir hatip. Adam demek istediğini çok iyi kelimelerle inanarak anlatıyor. Fransa'yı tehdit ediyordu geçen, askerlerin karşısında resmen. Adam nerede ne zaman konuşacağını çok iyi biliyor.


    okken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 15 Eylül 2020; 7:23:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanın da aysun kayacı, dagdaki çobanla benim oyum bir olamaz dediğinde kızı ülkeden sürdüler. iyikide gidip kurtulmuş bu yalayıcılardan.

  • Kime verelim Kilisdarami diyenler arti kararsizlar. Kararsizlari direk akp’ye ekle

    Birde 50 yas ustu karadeniz, ic anadoluyu ki TR’nin cogunlugu bunlari da ekle.

    Bahsettigin cogu sorun bu insanlarin umrunda degil.
    Oteki dunya, sukretmek, obur dunyada biz cenneti yasayacagiz motivasyonu ile diri tutuluyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Hiç dinlemesek dediklerini yutacağız ama olmuyor. Ekrandan kafasını kaldırmıyor, kaldırınca hemen farkediyorsun cümleler devrik ve çok saçma şeyler söylüyor. Son dönemde ekrandan söyledikleride kontrolden çıktı. Bir insan ekonomiyi iyi göstermek için buzdolabı satışından bahsederse gülmeden dinliyorsan senin için hayat çok zor geçmiş demektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 15 Eylül 2020; 13:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    bu ülkede cidden zırcahil bir kesim var evet şu çağda bile var boş mezar bulsa içine girecek var.Macun festivalinde kazanın içine atlayan beleşe havlu dağıtan arabanın altında kalma pahasına birbirini ezen bir halk var.Cumhurbaşkanının mitinginde kafasına çay atılmasına rağmen buna oralı olmayan iqsu ayakkabısından düşük kesimler var.

    bi fotoğraf vardı, seçimlerde kamyon kasasına dayıları doldurmuşlar, mitinge gidiyolar muhtemelen, üzerine de: "Güçlü bir ülke için akepe" pankartı asmışlar. herifler 10+ senedir başta oaln partinin mitingine hayvanların koyulduğu kamyon kasasında gidiyolar ve buradaki ironiyi göremiyolar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son secimden bu zamana kadar gecen süre ciddi ve bu aradaki kayip konusu hesaba katilmiyor. Dolayisiyla artik o oylarin hayal oldugu, o oylari alamayacaklari muhakkak.

  • illa kırsaldaki dayılara kadar gitmeye gerek yok. bu ülkede bisikletten ÖTV alınıyor, yani %18 + %20 = %41.6 vergi ödüyorsunuz bisiklet alırken.

    geçenlerde bunu eleştirmiştim, bi arkadaş çıkıp: siz bisikleti "hobi" gibi gösterip de acındırma yapamazsınız, parayla yapılan hiçbir şey hobi olamaz, demişti.

    adama cevap yazdık, adam da kendi yazdıklarını savundu.

    bu topraklarda yüzyıllardır hüküm süren "haraççılık" sisteminin halkımızın beynine nasıl oturtulduğunun bir örneğidir bu. hani otomobili "lüks" olarak görüyoruz ya, işte adam aynı mantıklabisikleti de "normal-ötesi" bir şey olarak görüyo. neden? çünkü bisiklet "parayla satılan bir şeymiş".

    yıllardır televizyonlarda: "o lüks, bu lüks, halkımız varlık içinde" naraları atılıyor. gündelik harcamalar "lüks" ve "varlık" diye anlatılıyor. beyin yıkama olayı bu seviyeye ulaşınca ne oluyo? işte biz burada genç yaştaki adama bisiletin lüks olmadığını anlatamıyoruz.

    sadece bisiklet değil, "bisiklet parçaları" yani "yama takımı" bile aynı hesaptan satılıyor. senin bisikletinin lastiğinin yamasını yapman "lüks". ondan sonra da: "türk halkı spor yapmıyo" diğer ülkelede çocuklar sıradan paralarla bisiklete başlayabilirlerken, bizde çok yüksek vergiler ve kasıtlı yapılan "ülkeyi dışarıya kapatma" politikalarıyla düşürülmüş alım gücünden dolayı buradaki genç bir çocuk bisiklete başlamak istese kolay kolay asla karşılayamayacağı bir fiyat ile karşı karşıya kalıp vazgeçiyor. (ama sorsan ülke çok gelişti her ailede iki araba AVM'lerde kuyruk var çünkü halk çok zengin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Eylül 2020; 10:38:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar kötünün iyisine baktıkları için böyle bir tercih yapıyorlar, chp alternatif bir parti, muhafazakar birçok kişiye sorun chp geldiğinde ülkenin çok daha kötü hale gelebileceğinden bahseder, özellikle dini açıdan, bu doğru mu tartışılır tabi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü mağara adamları internet nedir bilmez ve ayrıyetten bu mağara adamları seçim dönemi haricinde mağaralarındadır. Sokakta görmemenin nedeni bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana öyle denk geliyor ve forumu zaten baz alma sosyal medyada helede dışarıda akp taraftarı genel olarak daha fazla fakat kendini gizleyen bir çok insan var tepki görmemek için. Olay bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ilginç işte bazen de aşırı saçmalıyor yani çok ilginç.

  • Güney doğu ve doğu anadolu varken bu kadar oy almaları normal.

  • Sosyal medyada ilgi çekmek için herkes vicdanlı, duyarlı görünür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt

    Forum çok uç bir nokta. Geneli, yandaş anketlerde bile %30'u geçemediğine inanıyor. Geçen hafta bunu söyleyince ak troll diye saldırmışlardı.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aysun Kayacı çok başarılı bir sanatçıdır. Ve çokta güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu 1940 - 1970 arası doğumlu emekli dawarlardan oluşuyor. bu dawarların gezdiği mekanlar belli ; mahalle kahvesi, cami, BİM, şok, a101, pazarlar, beleş banklar, ATM ve ptt önleri, hastane doktor kapısı önü.. gibi yerlerde bu tip dawarları rahatlıkla bulabilirsiniz.


    nesli tükenmekte olan bu dawar nesli , genellikle ot ile beslenmektedir. kırmızı eti sadece yılda bir kez kurban bayramında yiyen bu dawarlar geriye kalan ömürlerinde BİM' den ucuza aldıkları kıyma, hazır köfte gibi içinde etten başka her şey olan yiyeceklerle beslenmektedir. bunun sonucunda hastane kuyruklarında boy göstermektedir.

    en büyük ve önemli sosyal aktiviteleri kahvede taş dizmek, pis 7'li oynamak, gençlere bağırmak bazen de akranlarının cenazelerine katılmaktır.


    şehir dışına çok çok çok önemli bir işleri olmadan çıkmayan bu dawar sürüsü ülkeyi kendi yaşadığı ortam gibi görmektedir.


    bunların haricinde nadir de olsa birbirlerini parmaklama, hayvanlara taciz etme gibi de ahlak dışı davranışları da mevcuttur.


    bu dawar sürüsü hayatımızın %25-30 dur

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.