Şimdi Ara

Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
8
Favori
56.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
913 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes birbirini düdükleme peşinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

    Böyle ürünleri alıp satsan köşe olursun o zaman



    Alıntıları Göster

    valla öyle bir düşüncem olmadı hiç aldıklarımı da kullanmak için aldım kullanıyorum zati. ama uyanık olsam tabi alır satarım

  • yillardir bu olaylar dönüyo hep, ben de yaklasik 6 sene falan once bime gelen exper marka bir tableti almak icin baya bim dolasmistim, bi tanesinde kasiyer " 2 tane geldi onlari da magaza muduru aldi" tarzinda bi sey soylemisti. Piyasada ekleyip satacaklari ya da akrabalarina cocuklarina alacaklari seyleri onceden aliyolar genelde bu sekilde. Anca dedikleri gibi ufak ilcelerde veya kiyida kösede bulunan magazalarda belki bulunabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belgesel, film, makale tadında bir şey olmuş. Elinize sağlık. Kulaklığım olmasa almaya çalışırdım ben de. Burada market elemanları çok etkili. Bim'de bir öğrencim çalışıyordu, bir kez böyle bir ürün sormuştum kendisine, "Hocam onlar sabah anında bitiyor, ben isterseniz size ayırayım. Birkaç gün önce bize ulaşıyor." demişti. Gerek yok kalsın, geldiğimde bulursam alırım demiştim. Sonra da tabii ki bulamadım.  


    Bir keresinde de Lenovo mouse alacaktım A101'den. Gittim baktım hiçbir yerde yok. Son girdiğim markette de yoktu ama sorayım dedim. Bir dakika depoya bakayım galiba olacaktı dedi eleman ve elinde bir mouse ile çıkıp geldi. Bir gün önce gelen ürünün depoda ne işi var, niye orada bekletiyorlar anlam veremedim. Belki de birine ayırmıştı, gelmedi, almadı o da orada unuttu. Bilemem.


    Buna bir çözüm bulmaları lazım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: nezcafe

    O zaman ne anlamı var marketlere dağıtmanın? Online satış getirsin, hem dünya kadar dağıtım masrafından kurtulmuş olur.

    Online satış çözüm değil ki,


    A101 de lenovo bilgisayar satılacaktı. İnternet sitesinde de satış yapılıyordu. Bir adet satın almayı başardım. Tutarı kredi kartımdan çekildi. Ve “kargoya hazırlanıyor” diye beklemeye başladım gelmesini. Aradan 4-5 gün geçti. O da ne? Biz kargo beklerken iptal oldu sipariş.

    Aradım sordum. Sözde paketleme yaparken ürün arızalı çıkmış. O nedenle iptal etmişler. Bağırdık çağırdık ama namussuzlara bir şey yapamıyorsun ki bu ülkede.

    Bize göndermedikleri ürünleri karı ile internet sitelerinde satıyorlardı.


    ülke namussuz, şerefsiz dolu. Hangi biri ile baş edebilirsiniz ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 12 Ocak 2021; 14:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herhangi bir markette çalışan vs değilim tanıdığımda yok ama çalışıyor olsam bende yaparım neden yapmayım ki? Çalışan maaşları belli insanlar ek gelir için her şeyi kovalıyor. Yoksa kim uğraşır steelseries kulaklıp alim 100tl kar edim derdiyle.

  • İhbarda bulunsak herhangi bir yaptırımda bulunurlar mı ? Cimer, Bimer bu işe el atabilir mi ? Birde marketlerin kendi temsilciliklerine yazsak ?

  • Firma reklamını yaptı gerisi mühim değil. Müşteri almış almamış umrunda mı. Yoksa çalışanların satın almaması veya el altından satılmaması için önlem alınabilir. En basit yöntem bimin camına şikayet hattı telefonu yazılır. Sıraya ilk giren ürünü alamazsa şikayet hattı aranır. Ürün stok kaç adet gönderilmiş ve müşteri alamamışsa hemen oradaki çalışanların icabına bakılır. Bir defa termos için gittim bir daha bime ayak basmadım basmamda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan bağımsız olarak ikinci el fiyatları inanılmaz sinir bozucu. Adam 3 sene kullandığı 1050 ti yi 1400 tlye koymuş. Ulan 100 daha eklerim sıfırını alırım çıldırıyorum şu ilanları görünce.

  • Tespit edilirse yapan çalışan işten çıkarılıyor.
  • ratsx kullanıcısına yanıt

    Elbette namussuz, karaktersiz insan dolu. Onları arayıp bulmakla da uğraşılmaz ama böyle gözünün önüne çıktıklarında insan yazamadan hatta ifşalamadan rahat edemiyor. Ve eminim ki bunu yapan ölücüler, yarın öbür gün bir başka marka indirim yaptığında da "ehehu ulan bu da indirim mi" tepkisi veriyor.

  • benimde mouse ihtiyacım var acil. steelseries rival 3 alacağım yarın. ama bimden değil. amazondan.


    110 tl daha fazla veririm. amazon kazansın.


    6 ay kullandığım mouse u orta tuşu bazen basmıyor diye iade ettim. yeni gelen mouse 3 ay sonra bozuldu onuda iade ettim. bloody mouse aldım 3 gün once bugün iade ettim. amazon o konuda mükemmel. ha bizim türkler suistimal edeceklerdir bu durumu ama en azından karşımda muhattap bulabiliyorum. bime para kazandırmam. hoş zaten almak istesemde bulamayacağım.

  • ben geçen hafta bimde 30 liralık erkek oduncu gömlek aradım ama 1 tane bile bulamadım, siz kulaklık diyorsunuz yahu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 12 Ocak 2021; 17:9:5 >
  • Aynı şeyi Ps5 için de yapmışlardı. Şeytan bunlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar kusura bakmayında bu kulaklığa 650 tl değil 350 tl de verilmez. Adıda üstünde giriş seviyesi yurtdışında en ucuzundan almayanın dövüldüğü bir kulaklık bu, bulunmaz hint kumaşı değil, almayın başka bir kulaklık alın aynı paraya aynı kalitede yada çok daha kaliteli bir sürü kulaklık bulabilirsiniz bimmiş mimmiş uğraşmanıza gerek yok bu kadar..


    Bu olayları yaratan bimin kapısında yatıp saçmasapan yutup videoları çekip izleyip heyecan yaratan sizlersiniz, almayın bakalım ne oluyor. Bunları alıp satan adamlarda belli onlardanda almazsanız bu ürünü bir daha onlarda uğraşmazlar bu işlerle bu kadar basit.


    Millet saldırıyorki bunlarda bu ürünü sanki çok süper birşeymiş gibi yoksatıyor. Saldırmayın kardeşim bu kadar aç olmayın tepkinizi koyun bakın bakalım ne oluyor. Ama bu olmaz burada ancak forumlarda tepki verilir.


    Forumda sitem etmekle birşey olmuyor, piyasanın ahlak kodu yoktur.





  • Hep böyle zaten stanley termos için açılışa gidiyosun marketi bize gelmedi oluyor başka yere gidiyosun bitti oluyor bu anca iyi kurumsallıkla çözülür


    satmamazlığa ceza gelmesi lazım ayırmaya falanda


    bim kendi stoğunu tutuyor zaten aktuel ürünler stoğu şube şube görüntülenebilmeli ki kaç tane geldi bilelim

  • bilmiyorsanız düzeni anlatayım.marketlere gelecek uygun fiyatlı,dışarıya karlı satılabilecek ürünleri çalışanlar depodan satıyor.(örnek: forumda da migros konusunda uygun fiyatlı olarak atılan 10 kg rinso sen git 5 tane almak iste veremeyiz derler ama toptancı paletle alır).her mağaza çalışanının arasının iyi olduğu bir toptancı oluyor ürünleri toptancıya satıp karı bölüşüyorlar.zincir marketin 3 adet veremem dediği ürünü aynı gün toptancıya paletle depodan verdiğini defalarca gördüm.aynı ürünü toptancıya gidip almak isterseniz normalde 30 tl olan ürün indirimde 20 tl'ye satıldığını varsayalım ,toptancı 27 28 gibi bir fiyata veriyor.illaki işini düzgün yapan çalışan var ama genelde durum böyle.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk70

    Hep böyle zaten stanley termos için açılışa gidiyosun marketi bize gelmedi oluyor başka yere gidiyosun bitti oluyor bu anca iyi kurumsallıkla çözülür


    satmamazlığa ceza gelmesi lazım ayırmaya falanda


    bim kendi stoğunu tutuyor zaten aktuel ürünler stoğu şube şube görüntülenebilmeli ki kaç tane geldi bilelim

    hocam satmamazlık değil tanıdığa-toptancıya satmak

  • Ağzına sağlık ülkenin kardeşin bile kardeşe yani öz kardeşe bile kazık attığı bir halde olduğumuzu bir kez daha bize göstermiş olduğun için teşekkürler. İşlerine gelince serbest piyasa derler. Aynen dediğin gibi millet enayi millet keriz sanıyorlar, aklı olan almaz ve ellerinde patlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.