Şimdi Ara

Herhangi bir Apple yetkili servisi MacBook batarya degisim islemi yaptiran var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Early 2015 MBP Retina 13' kullaniyorum. Cihazim artik bataryayi yedi. 6 sene oldu malum.


    Izmir'deki Apple yetkili servisleri ile iletisime gectim tek tek. 7-10 gun is gunu sure verdiler. 2100 lira dediler. Batarya degisimi icin ust kasa + klavye + batarya komple degisecek dediler. (Bu fikri sevmedim ama neyse...)


    Daha once bu sekilde, Apple store'dan degil de direk Apple yetkili servislerinden birisine (Egemek, Basari, Genpa vs.) MacBook batarya degisimi yaptirmis olan kimse var midir aramizda?

    Memnun kaldiniz mi, problem yasadiniz mi diye sormak ve tecrubelerinizi duymak istiyorum cunku aslinda batarya degisimi yaparken cihazimin her vidasini sokecekler. Su anki cihazimdaki her parcayi (ekran + anakart + fan + trackpad + guc unitesi vs.) yeni kasaya tasiyacaklar. Bu durum beni korkutuyor cunku iscilik hata riski fazla.


    Eger bu sekilde bi Apple yetkili servisinden islem aldiysaniz, toplam kac gun sonra bataryanizi ve kasanizi degistirip bilgisayari size teslim ettiler? Ben 23 Aralik'ta Izmir'e gelecegim ve 2 Ocak'a dek vaktim var, yetismesini istiyorum, o yuzden bunu soruyorum. (Once Apple Istanbul'dan yeni bataryali full üst kasa tedarik edeceklermis, sonra degisim islemi baslayacakmis.)


    Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim,

    saygilar.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.