Şimdi Ara

HERE'ın Öngörülen Satışıyla İlgili Gizlilik, Veri Koruma ve Hizmet Koşulları Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokiadan gelen mesaj:


    Merhaba,

    HERE ürünleri ve hizmetlerine ilişkin veri gizliliği ve hizmet koşulları hakkında bazı önemli bilgileri sizinle paylaşmak istiyoruz.

    Nokia şu anda, HERE işletmesinin AUDI AG, BMW Group ve Daimler AG'den oluşan bir konsorsiyuma (“Konsorsiyum”) aralık 2015 yılında satışının tamamlanmasını beklemektedir (kesin tarih bilgisi içinhttp://www.Nokia.com ya dahttp://www.HERE.com adreslerini ziyaret edin). Bu öngörülen satış işleminin tamamlanmasıyla, şu anda Nokia Corporation'ın bir iştiraki ve HERE ürünlerinin ve hizmetlerinin operatörü olan HERE Global B.V., kişisel verileriniz ile bu ürünlere ve hizmetlere ilişkin sözleşme kaynaklı ilişkiler için sorumluluğu üstlenmektedir. HERE gizliliğiniz ve verilerinizin korunması konusuna çok önem vermektedir ve Nokia ile aynı yollarla ve aynı nedenlerle kişisel verileri toplamaya ve işlemeye devam edecektir, satışın sonucunda bir fark yaşamamanız beklenmektedir.

    Ayrıca lütfen Nokia'nın işletmelerini, hizmetlerini ve uygulamalarını bugün olduğu gibi işletmeye devam edeceğini unutmayın. Bu Nokia ürünleri ve hizmetleri ile ilgili kişisel verileriniz ve sözleşme kaynaklı ilişkilerinize ilişkin sorumluluk Nokia'da kalacak ve Finlandiya yasalarına tabi olacaktır. Nokia, gizliliğinizi ve kişisel verilerinizi korumak için en yüksek standartları hedeflemeye devam etmektedir.

    Size bu değişikliklere ilişkin bir bildirimde bulunmak istiyoruz. Gizliliğinizi sağlamaya yönelik kararlılığımız en büyük önceliğimizdir. HERE gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınhttps://legal.here.com/privacy ve Nokia gizlilik politikaları ve hizmet koşulları hakkında bilgi için buraya tıklayınhttp://company.nokia.com/privacy. Bizimle şu adres üzerinden de iletişime geçebilirsiniz: Nokia Corporation, c/o Privacy, Karakaari 7, 02610 Espoo, Finlandiya veya HERE Global B.V., c/o Privacy, De Run 1115, 5503 LB Veldhoven, Hollanda.

    Saygılarımızla,

    Oskari Rovamo
    Global Privacy Counsel
    Nokia

    Henri Kujala
    Head of HERE Privacy Office
    HERE

    HERE işletmesiyle olan ilişkiniz nedeniyle bu e-postayı aldınız. Nokia Corporation ve HERE size bu gönderiyi, HERE'ın öngörülen satış işleminin bir parçası olarak göndermektedir. Bu e-postaya nedeniyle herhangi bir eylemde bulunmanız gerekli değildir. Bu e-posta size izlenmeyen bir diğer addan gönderilmiştir bu nedenle lütfen yanıtlamayın.

    Nokia Corporation, c/o Privacy, Karakaari 7, 02610 Espoo, Finlandiya
    HERE Global B.V., c/o Privacy, De Run 1115, 5503 LB Veldhoven, Hollanda
    Gizlilik politikasıhttp://company.nokia.com/privacy



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.