Şimdi Ara

Her şeyden bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sinirden ağlıyorum şuan. Mezunum. Netlerim artmıyor tyt netlerim düştü ayt çalışcam diye. Bi yandan dershaneye yazıldım bu sene ama dershane demeye bin şahit ister. 2 haftada bir deneme yapıyorlar. Dersleri dinlemiyorum çünkü dinlesem de anlamıyorum. Bi yandan ailemden nefret ediyorum sorunlar. Başımda baskıcı bi annem var. Sürekli her şeyde beni suçluyor. Sürekli ders çalışıyorum ama bana netlerim artmıyor diye demekki numaradan çalışıyorsun yalan dolan falan diyor. Bi yandan babam senden bi bk olmaz diyor. Üstelik babamın üzerimde emeği yok kötülükten başka. Gerçekte sıkışıp kaldım. Dershanede hocaya soru götürüyorum cevaplamıyor annem hasta kafamı veremiyorum falan diyor. Defalarca oldu. Başka bi hocaya götürüyorum. Sistemlere daha yeni başladık. Ben genden proteine deyim soru götürdüm biz ona 2 ay sonra geçcez o zaman sorarsın dedi. Dershaneden çıkmaya gittim az önce. Müdür çıkma konusunu hiç açmadı. Ben sorunlarını halletcem dedi gönerdi. Gerçekten çıldırcam ya dayanamıyorum artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben bu dershaneye yazılmak istememiştim en başında annem burası yakın diye verdi. Hatta kaydolduğum gün annemle tartıştım. Şimdi de almıyor beni dershaneden. Ders dinlemiyorum sorularımı da çözdüremiyorum. Deneme 2 haftada bir. Zaten artık gitmiyorum da dershaneye arada bir gidiyorum. İyice soğudum şuan gitmek istemiyorum annem zorla gitceksin diyor. Geçen uykumdan tokatla uyandırdı kalk git diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenlik + bu sürece destek olmak yerine köstek olan aile problemi. annenin durumu anlaşılabilir 30 40 yıl önce yüksek lisans sahibi olanların neredeyse hepsi dershanelere gitti bu yuzden buna bağlı kalmış olabilir. Bu kadar çok sıkıntı ediyorsanız derslere girmeyip dershane kütüphanesini kullanmanızı öneririm soru çözümlerini de telefondan izleyin. Parayı zaten aileniz veriyor almayacaklarsa kendi sorunları babanızı da dinlemeyin kulaklığınız varsa lo-fi radyo açıp sorularla uğraşın iyi çalışmalar. Fakat netleriniz biraz daha yüksek olsa veya istediğiniz seviyede olsaydı bunları yazmayacağınızı da düşünüyorum buna da kafa yorun.


    Ayrıca kurumda deneme çözmek zaruri bir şey değil bazı kurumlar bu sene genel liste açıklamayı bile bıraktı saçma bir şekilde. Saat 10 da dershane kütüphanesi veya boş bir sınıfına girerek deneme çözebilirsiniz. Genel deneme çözmek isterseniz de hocaların yazdırmak istediğin denemeye hayır diyeceğini düşünmüyorum çoğu telegramda bulunuyor. Deneyin derim.


    ---

    Sorularınızı çözmemeleri çok saçma fakat bu sorunlarla uğraşmak yerine ekstra çözüm olarak önerdim. Yoksa sorularınızın çözülmemesini hafiflettiğimden değil sadece sorunlarla boğuşmak yerine derslerle boğuşun.

    ---




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897E26C8C -- 14 Ocak 2022; 16:19:3 >




  • Tüm kitapların çözümü varken dersaneye gitmenin mantığı kalmadı artık. 2 sene önce bile sınava hazırlanmak bu kadar kolay değildi şu an gerçekten kolay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Derslere girmesem hocalar bayağı baskı yapar. Gelmeyince bile 2 kişi arıyor niye gelmedin diye. İlgisiz ama ilgili dershane. Kafama göre istediğim zaman gidip istemediğim zaman gitmicem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah bu baskıcı aileler yok mu... sabredin be hocam. başka dershaneye yazılsanız da pek bir şey değişmeyecekti merak etmeyin. kime ne yararı olmuş şu ticarethanelerin? az daha dişinizi sıkın hocam. üniversiteye gidince ne ailenizi, ne dershane hocalarınızı göreceksiniz bir daha. ailemle (ufak kardeşim hariç) bağımı koparmamak için hiçbir sebep göremiyorum şu an ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ailene eğer böyle devam ederlerse onları ileride bakmayacağını söyle kesin çözüm bana da bu iyiliğim karşısında bir iyilik yaparsın artık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

    Ben de desem belki şımarık diyeceksiniz ama doğdum doğalı bu evde yaşamadığım şey kalmadı şuan bu yks hariç en iyi günlerim. Üniversiteye gidince arama mesafe koymayı düşünüyorum özellikle babamla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OblivionMentalDamage kullanıcısına yanıt

    Babama her gün söylüyorum ki büyük konuşmayayım bakmayacağım zaten anneme canım feda ama babam benden uzak olsun. Özel sebepleri var ama kısaca hayatımda gördüğüm en sorumsuz kişi. Neden çocuk yapmış hala çözemedim....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OblivionMentalDamage kullanıcısına yanıt

    Bu arada sayfanda gördüm eyüp b lti ye başlamadıysan izle bence harika anlatıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • allah sabır versin kankam ben de mezunum bu sene kurtuluyoruz

  • İnşallah yaa:(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.