Şimdi Ara

Her gün yaşanan internet kesintileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Birkaç aydır internetim neredeyse her gün kısa süren kesintiler yaşıyor, ve hep aynı şekilde oluyor. Kısa süreli bir kesinti oluyor, internet geri geliyor, hemen sonrasında tekrar gidiyor, bu ikinci kısa süreli kesintiden sonra sonraki güne kadar başka kesinti olmuyor. Ancak son günlerde bu kesinti kısa süreli de olmamaya başladı, bazen 15 dakikayı bulabiliyor.

    Bu konu hakkında sayısız destek kaydı açtım ve bunu söylerken abartmıyorum. Mail kutumda “turknet destek” şeklinde arama yaptığımda 85 tane mail çıkıyor. Bunların büyük bir kısmı sadece bu soruna ayrılmıştır.

    Yeni modem aldım. Evdeki kabloları Cat6 kablolarıyla yeniledim. 2 kere ekipler gelip kontrol etti, modemden kutuya kadar hiçbir sorun olmadığını söyledi ikisi de. TurkNet çalışanları da hiçbir sorun bulamadı, internet 12 saat kesilmeyince "sorun çözülmüştür" diyerek kaydı kapatıyorlar ancak elbette sonraki gün yine gidiyor.

    Normalde Türk Telekom destek kayıtlarında sürekli “müşteri sorumluluğunda” şeklinde not bırakıyordu, son kaydımda Türk Telekom ekipleri, dağıtım kutusunda devre değişikliği yaptı. Bu sefer farklı bir şey olunca çözüldü diye sevinmiştim lakin herhangi bir değişiklik olmadı.

    Ben evden çalışıyorum ve artık gerçekten kendimi kaybetmek üzereyim. Tam anlamıyla bir çaresizliğin içindeyim. Farklı bir cevap bulma umuduyla buraya geldim. Bu konuyu açarken de yine gitti. Gel de üstlerine anlat bu durumu, gerçekten çok büyük bir strese giriyorum. Bir sorun nasıl 4 aydır çözülmez? Kimse yardımcı olmuyor.

    Teşekkürler

    Her gün yaşanan internet kesintileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 25 Ekim 2021; 13:9:6 >







  • Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını konunun linki ile birlikte PM üzerimden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Paylaştım ama şimdi ne değişti anlamadım. Bugün yine gitti. Türk Telekom'a dönmek istemiyorum yalvarırım yapmayın artık ya.

  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili yerleşik operatör saha ekipleri tarafından yapılan kontrollerde iç tesisat kaynaklı sorun olduğu bilgisi verilmiştir. Destek kaydı 29.10.2021 tarihinde sonuçlanmıştır. Tekrar oluşturduğunuz destek kaydına istinaden süreci tekrar başlattık. Ekiplerden güncel bilgi aldığımızda uzmanlarımız sizinle paylaşacaktır. Konuyu ben de yakından takip edeceğim.
  • Bilgi amaçlı son aldığım mesajı yazayım, Turknet yetkilisi arkadaşa da teşekkür ederim ilgisi için.


    Yazılan şu destek kaydında: Kablolar bakırmış, günde 1-2 kere kopması normalmiş. Mesajı okuyup gülüyorum Her gün yaşanan internet kesintileri  Sanki ülkede herkes fiber kullanıyor, neden normal olsun arkadaş her gün kopması? Ki ben 2000'lerden beri kullanıyorum yani bu interneti. 2 sene önce umutlarla gelmiştim Türk.net'e ancak geçtiğimden beri problemlerde boğuluyorum. Ama bu sorunun aylarca çözülemesi, sonra "normal yav o" cevabı almam, ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Bir kaç firma arasında sörf yapacağım artık, ama Türk.net'e bir daha döneceğimi sanmıyorum. Çok acı bir tat bıraktı. Maillerimde yüze yakın Türk.net destek maili var.





  • Modeminizde bitswap ozelligi varsa etkinlestirmeyi deneyin. Yoksa bir yerden edinebilirseniz td w9970 v3 vardi bende, yagmur yagdiginda internet gidip geliyordu, o ozelligi acinca sorun ortadan kalkiyordu. Belki telekom kabololarinda benzeri bir sorun olusuyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde port üzerinde 1 gün 8 saat 18 dakika kopma yaşanmamıştır. Ekiplere kesintiyi ilettiğimizde sorun görülmediği bilgisi veriliyor. Bu konuda yapabileceğim bir işlem olsaydı size yardımcı olmak isterdim.
  • modem modelin nedir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam bu devirde kesintisiz interneti ne yapacaksın. Adamlar bizi düüşünüyor arada internetinizi keserek ailenize sevdiklerinize vakit ayırın istiyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.