Şimdi Ara

Her Elde Bir iPhone Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz de benim gibi düşünmüyor musunuz? Tamam telefon çok güzel hızlı stabil ve sorunsuz. Kısıtlamaları var fakat alan adam da bunu düşünerek alıyor zaten. Ama artık kafamı çevirdiğim yerde iPhone görüyorum ve iPhone kullanıcılarını rahatsız etmiyor mu bu?
    Alış veriş merkezlerinde metal dedektörlerinin yanındaki kutulara bakıyorum 3-4 iPhone üstüste. Lisedeki gençlerden, otobüslerde gördüğümüz teyzelere kadar her elde bir iPhone var. Apple'ın bu başarısını takdir ediyorum açıkçası, her kitlede benimsenmiş.
    Siz bu olayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Canınızı sıkıyor mu, yoksa "Kim ne kullanırsa kullansın, bana ne" diyip geçiyor musunuz?

    Not: Yanlış anlamazsanız sevinirim herangi bir artniyetle konuyu açmadım, görüşlerinizi merak ettim sadece...

    Edit: Bazi arkadaslar agzina geleni soylemis, yok sen gosteris meraklisisin, soylesin boylesin diye. Fakat;
    Ben iphone kullanmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 27 Şubat 2012; 17:33:26 >







  • küçük çocukların elinde bile var anlamadım valla ben bu işi
  • zevkimizin ortak olduğu insanları görünce seviniyorum ben.. arkadaşlarımın birinde 3G birinde 3GS 2sinde de 4 var.. bazen aynı yemek masasında 3-4 iPhone biraraya gelebiliyor birbirimize oyun falan veriyoruz parayla aldıklarımızdan.. hoş bir ortam oluyor benim açımdan sıkıntı değil herkeste iPhone olması.. ancak çok fazla yaygınlaşırsa " kızılay dağıtmış " terimindeki gibi, satar başka bir telefon alırım..
  • Acaba iPhone'u olanlar daha çok telefonlarıyla haşır neşir oldukları için mi gözümüze daha çok batıyor.
    Gerçi benim çevremde de yaygın.
  • Herkesin elinde olması kullanması beni adıma hiç rahatsız etmiyor..Dün bir gsm operatörünün genel müdürü Denizli İl'inde yaptığı toplantıda Dünyada 7 milyar insanın 6 Milyarı telefon kullanıyor bunların çoğunun ayakkabısı yok diye bir ifade kullanmış bu çok çarpıcı bir ifade demek ki sadece bizim Ülkemızde her önüne gelen ımkanı olan olmıyan ayakkabısı olan olmıyan yıyecek ekmeği olan olmıyan vs olsada dünyada tek olmadığımız
    kanısına vardım..Globallaşen bir ekonomide gelışen bilim ve teknoloji sürecınde artık insanlar bir sekılde karınlarını doyuruyor ama böyle teknolojınınde nımetlerınden yararlanma yolunuda elden bırakmıyor...
  • Teniercilerin eline düşene kadar iPhone ile yola devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 22 Aralık 2011; 19:12:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

    Siz de benim gibi düşünmüyor musunuz? Tamam telefon çok güzel hızlı stabil ve sorunsuz. Kısıtlamaları var fakat alan adam da bunu düşünerek alıyor zaten. Ama artık kafamı çevirdiğim yerde iPhone görüyorum ve iPhone kullanıcılarını rahatsız etmiyor mu bu?
    Alış veriş merkezlerinde metal dedektörlerinin yanındaki kutulara bakıyorum 3-4 iPhone üstüste. Lisedeki gençlerden, otobüslerde gördüğümüz teyzelere kadar her elde bir iPhone var. Apple'ın bu başarısını takdir ediyorum açıkçası, her kitlede benimsenmiş.
    Siz bu olayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Canınızı sıkıyor mu, yoksa "Kim ne kullanırsa kullansın, bana ne" diyip geçiyor musunuz?

    Not: Yanlış anlamazsanız sevinirim herangi bir artniyetle konuyu açmadım, görüşlerinizi merak ettim sadece...

    baba sen fitili yaktın ya




  • açıkcası ben çok rahatsız oluyorum, kendi kendime söyleniyorum hep gidip nokia 5510 alıcam kimsede yok
  • Hava atmak için alanların bahanesi oldu bu.. "herkesin elinde iPhone var artık, ayağa düştü" hikayesi.. Ben iPod kullanıyorum 3 sene oldu, dayanamadım artık yurt disından 4s ayarlamaya çalışıyorum.. Ben kullanayım da baskasından bana ne diyenlerdenim yani :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nordmen

    açıkcası ben çok rahatsız oluyorum, kendi kendime söyleniyorum hep gidip nokia 5510 alıcam kimsede yok

    en stabil telefon
  • Iphone alan herkez kendini zengin gösteris sahibi sandığı için olabilirmi acaba ben iphone ilk piyasaya çıktığından beri kullanan bir insanım ta 2g metal kasalar çıktığında almıştım o zaman kimse bilmiyordu tabi bana sen salakmisin buna bu paralar verilirdi bu neymiş diyenlerin hepsi şimdi iphone kullanıyor neden acaba gösteriş için mi telefonun iyiliginden mi tabiki gösteriş için benim telefonum hiç boş durmaz hep oyunu olsun herşey olsun hepsi dolu olur adamlar bomboş kullanıyor çünkü ihtiyaçları oyun değil gösteriş şimdi xperia arc aldım farklı olsun diye bakalım sürekli alıp sattığım için buna ne kadar dayanacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir zamanlarin iPhone killer'i (5800 =iPhone 3G killer) gibi herkesin elinde var artik! Olsun olmasin, beni ilgilendirmez. Benim gercekten asiri sinir oldugum nokta iPhone'u sirf hava icin alanlar ve kullanmasini bilmeden iPhone gibi bir cihazi kotuleyenler var.




  • Beni hiç rahatsız etmiyor. İhtiyacım için aldım kullanıyorum. Başkalarının ne amaçla aldığı beni ilgilendirmiyor. Hatta arkadaşlarıma İphone olması hoşuma gidiyor. Çünkü whatapps gibi uygulamalarla bedava mesajlaşabiliyoruz.
  • almazsın olur biter kkısa ve öz...
  • Telefonu hangi amaçla aldığına bağlı,
    Şahsen ben rahatsız olmuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theraptorx

    Beni hiç rahatsız etmiyor. İhtiyacım için aldım kullanıyorum. Başkalarının ne amaçla aldığı beni ilgilendirmiyor. Hatta arkadaşlarıma İphone olması hoşuma gidiyor. Çünkü whatapps gibi uygulamalarla bedava mesajlaşabiliyoruz.

    Bunu yazmak için girmiştim

    Ne kadar çok iphone kullanıcısı o kadar bedava iletişim
  • Elmayı göstermek için alıyorlar.
  • Ah o elma varya. Yoksa kimsenin umrunda değil.
  • okunurken ayfon diye okunuyor ya benimde soyismim ay onun icin aldim yoksa ne gosteris nede kullanimi ali desin yeter :-))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

    Teniercilerin eline düşene kadar iPhone ile yola devam

    Aynen :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.