Şimdi Ara

Her bozgunda birisi report edilmek zorunda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Niye her bozgun alındığında takımdakiler birisini report etme ihtiyacını duyuyor sanki survivor adası arkadaşlar bu hafta kimi report edelim diye konsey yapıyolar report etsende etmsende o adam yine oyununa gelir.

    Not: Survivor izlemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll Captain -- 18 Ekim 2015; 12:55:54 >



  • Illa suç birine atılacak çünkü :D kendimizi aklamak için birini gömmek gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik tr.
  • Evet.
  • Lane kaybetmek suç değil ama kaybettiği halde hala anlamsız hareketler yapıyorsa o bahsettiğin birileri raporlanır. Rapolanmalıda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll Captain seni reportlamak istemezdim ama takımımıza zarar veriyorsun ondan bizden sonraki hayatında başarılar dilerim low.
  • Eğer koridorunu kazanmana rağmen oyunu kaybettiysen veya birisi feedleyip kaybetmenize sebep olduysa o kişiyi reportlaman doğaldır. Ancak sen suçluysan ve reportluyorsan bir sorun var demektir.
  • İnsanlar yenilgiyi yediremiyor çünkü. Hatayı kabullenip kendisini düzeltmek zor yolken başkasına ihaleyi atıp "benim suçum yoktu" tribine girmek daha kolay oluyor. Herkesin tarzı birbirine uyacak değil. Bazen biraz sportmen olup ayak uydurmak lazım. En önemlisi de bunun bir oyun olduğunu hatırlamak lazım.
    Teşekkürler. *Yavaşça kürsüden iner*

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü birisi mutlaka oyunu satacak bir hareket yapıyor. Mesela çok ileri geçmiş bir yasuo-riven falan genelde 1v5 atıyor. Sonra takım gelmedi diye suçluyor.
  • ben kaybedince my team low yazıyorum, kazanınca gg wp easy lows yazıyorum
  • valla report yazmakla uğraşmıyorum ama her maç sonu rakip dahil en az 4-5 report atıyorum.
  • Türkiyedeki salak veletleri report sistemini kötü oynayan oyuncuyu şikayet etmek için kullanıyor. Şu oyun tarihinde kötü oynadığı için banlanan bir, rakamla ( 1 ) kişi bile yok. Kasıtlı olarak feedlemek farklı, oyunda bilerek AFK kalmak farklı, ama adam lane düşmanına 2 kere öldü diye reportlanıcak bir seçenek yok orada. Akıllarınca suçu başkasına atıp kendilerini aklıyorlar, vicdanları rahat ediyor böylece. Mesela karşı takıma şikayet etme diye bir olay var. Oyun kaybedilcek durumdaysa hemen all chatten başlanır abi bu annie'yle oyun kazanılmaz. Annie report oyunu sattı. Annie gelmese takımıma kazanıcaktım. Gerizekalı karşı takım mı kurtaracak seni. Aklında mesela bu durumlarda karşı takımın gözünde kendini looser seviyesinden yukarıda tutmaya çalışıyor. TR'de oynadığım oyundan daha fazlasını Westte oynuyorum daha bir kere karşılaşmadım Türkiye serverında her maçta olan bu hareketle orada. Türk veledinin cahil kalmışlığı işte.


    Heh bahsetmeden de edemedim bundan. Türkiye serverına yıllarca neden tribunal sistemi gelmiyor diye merak ettim. Riot Türkiye supportları çalışmıyor bari dedim tribunal ile işlesin ceza sistemi. Sonradan anladım ki Türk insanı gerekli adaleti uygulayabilecek yetiye ve zekaya sahip değil. Adamlar da bunun farkında olduğu getirtmiyordur tribunalı buraya. Report sisteminin bu kadar abuse edildiği başka bir server daha yoktur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 18 Ekim 2015; 15:08:49 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.