Şimdi Ara

Hepsiburada ve Horoz Kargoyu Kullanmayın Kullandırtmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle artık Hepsiburadayı ve Horoz Lojistik denen şirketi aramaktan bıktım ve buraya içimi dökmek istiyorum.

    15.09.2017 tarihinden önce veyahut o gün(bir ay geçtiği için hepsiburadanın sisteminden siparişimi göremiyorum) Drophill marka duşakabin sipariş ettim. Her şey iyi güzel. Ertesi gün kargoya verildiği mesajını alıp horoz lojistiği aradım ve kargomun ne zaman teslim edileceğini sordum ve ertesi gün içinde teslim edebileceklerini söylediler. İki gün sonra kargodan bir haber gelmeyince aradım ve kargonun dün adresime uğradığını ve evde kimse olmadığından bir gün sonra tekrar getireceklerini söylediler. Evde kimsenin olmadığı gün annem ve kardeşim gün boyunca evdeydi halbuki bunu söylediğimde yarın teslim edilir beyefendi gibi bir cevap aldım. İki gün sonra tekrar aradım ve bana kargoyu teslim aldıklarından kısa bir süre sonra kargonun hasar gördüğünü ve hepsiburadaya iade edeceklerini hepsiburadanın da bana paramı 5 iş günü! içinde geri verecekleri söylendi. Tam emin olmamakla birlikte ya 2 ya da 3 gün sonra kargom evime geldi ve kargoyu teslim almam söylendi(adamların kendi içinde hiçbir sistematikliği yok!) baktım kargonun paket boyu 2 metre ama içi bütün cam ve adama olayı anlattım direk iade istedim. Yaklaşık iki hafta geçti ben üniversiteye yerleşme telaşından unuttum bunları ve 2 hafta sonra hepsiburadayı arayıp paramı sordum. Kargoyu teslim almadıklarını kayıt oluşturacaklarını ve en kısa sürede bana döneceklerini söylediler.HEr hepsiburadayı aradığımda bir kayıt oluşturdular ancak geri dönen olmadı. En son 13.10.17 tarihinde horoz lojistiği aradım bana kargonun halen daha Bursa merkezde olduğunu söylediler. Bursayı aradıklarında geri dönüş alamadılar ve halen daha parayı teslim alamadım.

    Son olaraksa iki gündür horoz lojistiği ardığımda ise müşteri temsilcisi midir operatör müdür neyse ona bağlanmak için 25 ve 15 dk bekledim herhangi bir tepki alamadım.

    Bugün tekrar HB'yi aradım ve açtırdığım kayıtları sordum Tam 6 defa bana geri dönülmesi için kayıt oluşturmuşum sadece birinde internet sistemine bakmam için mesaj gönderildi onun haricinde herhangi bir geri dönüş alamadım.

    Hepsiburada ve Horoz Kargoyu Kullanmayın Kullandırtmayın!
    Hepsiburada ve Horoz Kargoyu Kullanmayın Kullandırtmayın!

    Bu saatten sonra ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.







  • Konuyu okumadım ama başlığa KESİNLİKLE katılıyorum.

    Edit: Şu aşağıda google maps görüntüsünü koyduğum cadde güya "TRAFİĞE KAPALI" olduğu için teslimat yapmamıştır horoz lojistik.

    Hepsiburada ve Horoz Kargoyu Kullanmayın Kullandırtmayın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 17 Ekim 2017; 20:46:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.