Şimdi Ara

Hepsiburada rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz zahmet ve uğraşlar sonucu hepsiburada.com ürünü iadeyi kabul etti.Para iadesinin hesaba geçmesini bekliyorum.






    Hepsibura.comdan 08.05 .2016 tarihinde
    http://www.hepsiburada.com/roomines-nano-dokunmatik-led-isikli-akvaryum-sera-kurulum-seti-p-PTM670RM022B
    Linkteki nano akvaryumdan satın aldım.11.05.2016 tarihinde bu kargo eşime teslim edilmiş.
    Eşime teslim alırken özellikle sağlamlığını kontrol et öyle al dedim.Ancak aşağıda resimlerde de göreceğiniz şekilde akvaryumu tahta bir kutu içerisine koymuşlar üzerindeki kapağıda 8 yerden vidalamışlar. Eşim doğal bir bayan olarak vidaları açıp kontrol edememiş.


     Hepsiburada rezaleti

     Hepsiburada rezaleti

     Hepsiburada rezaleti



    Ayrıca kargo görevlisi de herhangi bir teslim aldığına dair bir imza falanda attırmamış. Onlar ada mana bulamıyorum.Çünkü çok sık internetten alışveriş yaparım.Adamlar her hafta eve gelir gider oldular.Sonuç olarak kimlik falan sormadan kutuyu bırakıp gider hale geldiler.
    Akşam işten geldiğimde akvaryumun konulduğu tahta kutunun üzerindeki pisliği görünce sanki bir bokluk çıkacağı içeme doğdu.
    Kapağın vidalarını tornavida ile açtıktan sonra içinde akvaryumun orjinal karton kutusu vardı. Karton kutuda da herhangi bir deformasyon görmedim.Ancak içindeki akvaryum tuz buz olmuş şekildeydi.
    Hemen müşteri hizmetlerini ardım.
    Aramamda telefona bağlanan müşteri temsilcisine durumu anlatım. Bayan ısrarla efendim ürünü alırken sağlamlığını kontrol ederek almalıydınız dedi.Bende sen hiç eline tornavida ladınmı tornavida ile bir kutu açtın mı dedim. Tabikide EVET diye cevap veremedi.Ama bir adımda yol alamadık.Israrla tutanak tutturmamışınız. Böyle iade alamayız dedi.
    Bunun üzerine Şikayetvar.com a şikayet kaydı oluşturdum.
    şikayetimin link i şudur.
    https://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-kirik-gelen-akvaryum#gorusmeler

    Bu şikayete hitaben Hepsiburada.com
    bana bu cevabı verdi.Cevap: Değerli Müşterimiz,

    Şikayet var üzerinden iletmiş olduğunuz talebiniz üzerine size ulaşmaktayız.

    15873865 nolu siparişinizde yer alan ve hasarlı olarak tarafınıza ulaştığını belirtmiş olduğunuz Roomines Nano Dokunmatik Led Işıklı Akvaryum + Sera Kurulum seti FD* ürünü için, üyelik sayfanızda yer alan “Siparişlerim"” bölümündeki “Kolay iade” başlığı altındaki "Ürünümü iade etmek istiyorum" başvuru formunu doldurmanızı rica ederiz.

    “Form doldurma işleminiz sırasında ürünü tarafınıza hasarlı olarak teslim edildiğini belirten şekilde açıklama bilgisi eklemenizi rica ederiz.”

    Formu doldurduktan sonra tarafınıza hem online hem de mail kanalı ile kargo gönderi kodu iletilecektir. Bu kod ile ürünü ve faturasını tarafımıza Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebileceksiniz, ilgili kodun geçerlilik süresi 7 iş günüdür. Ürününüz tarafımıza ulaştıktan sonra gerekli inceleme yapılarak işleminiz sonuçlandırılacaktır.

    Form doldurma işlemini tamamladıktan sonra, işlemlerinizin takibini üyeliğiniz üzerinden " HESABIM / KOLAY İADE /BAŞVURU TAKİBİ” bölümünden takip edebilirsiniz.

    (Önemli Bilgi: İade edeceğiniz ürün Kurumsal fatura ile alınmış ise (faturası şirket adına kesilmiş), geri iade ederken şirketinizin düzenlemiş olduğu fatura ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. İade faturası, Kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmesi gerekmektedir. )

    Ürünü göndereceğiniz adres aşağıda belirtilmiştir:

    D-Market Elektronik Hizmetler A.Ş.

    Mimar Sinan Mah. Karadeniz Cad. NO:152 Paşaköy-Sultanbeyli / İstanbul

    Saygılarımızla.

    ***Ürün iade işlemleri ürün teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde yapılabilmektedir.


    Bende kırık gelen akvaryumu yeniden paketleyip geri gönderdim.Ancak şuan Hepsiburada.com gönderdiğim kargoyu kabul etmiyor.Neymiş tutanaksız alamazlarmış. Kargo kırık geldiyse 3 gün içersinde kargo şubesinde tutanak tutturmalıymışım. İlk gün aradığımdaki müşteri temsilcisi tutanak tuturmadıysanız kargo firması tutanak tutmaz demişti. Ozaman niye geri gödermemi istediniz diyorum .Efendim siteden soru sor kısmından yazın diyor.

    İşin özü kırık gelen akvaryumu hepsiburada.com geri göndermemi istemelerine rahmen kabul etmiyor.

    Ben Hepsiburada.com un şikayetvar.com u baya bir ciddiye aldıklarını düşünüyorum.
    Sevgili arkadaşlar şikayetvar.com daki şikayetimi inceleyen kişi sayısının şikayeti inceleyerek artırırsanız ve şikayetimi takip ederseniz.Bir sonuca ulaşabileceğimi düşünüyorum.desteklerinizi bekliyorum.

    Ayrıca durumu çözmek için fikirlerinizide almak istiyorum.
     Hepsiburada rezaleti Hepsiburada rezaleti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses-59 -- 20 Mayıs 2016; 20:41:28 >







  • Böyle kurumsal bir firmaya bu davranış yakışmamış. Demekki artık ürün alırken başka alternatiflere yönelmek gerek. Gavurun Amazonunun yurtdışındaki müşterilere tavrına bak birde bizim Türk firmasının kendi ülkesindeki müşterilere tavrına bak
  • hocam kargocunuza gidip tutanak tutturun hemen
  • Ürünü hepsiburada.com.Geri Gönder dediği için geri gönderdim.Bu durumda tutanak tutarları ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutanaksız alamazlar. bunda rezaletlik bir durum yok. istediğiniz olmayınca rezalet yaftasını yapıştırmayın. tutanağı tutturun, işiniz yürüsün. bu kadar basit, yokuşa süren sizsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramses-59

    Ürünü hepsiburada.com.Geri Gönder dediği için geri gönderdim.Bu durumda tutanak tutarları ki?

    hcaom kargocu ile samimiyetniz vardır tutanak tutarlar orda söyleseydiniz hepsiburadaya kargoyu gönderirken sonradan da tutuyorlar rica ile
  • funkmaster kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım hepsiburada.com un verdiği cevabı okursan.Öyle bir şey demiyor.Ben o cevabı yazdıklarını müşteri hizmetlerini aradım.Zaten sitede ürünün tutanağı yok şıkkını seçtiğimizde. Malesef geri iadeyi tutanak sız kabul edemiyoruz uyarısı çıkıyor dedim.Efendim siz öyle yapmayın cevapta öyle demiyor. ürünü geri iade etmek istiyorum seçin.Not olarakta siparişim hasarlı geldi.Notunu ekleyin dedi.Yani onlar istedi böyle göndermemi.
    Ama yinede yarın yurtiçi kargo şubesine gidicem tutanak tuturmaya çalışıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses-59 -- 16 Mayıs 2016; 19:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanı kaldırmışlar Son kalan Kırık ürünüde sana göndermişler Ürün geri gelince Al götür T.H.H.ne

    Senden sonra ilanı kapattıklarını ve Kargocu önünde vidalar yüzünden kontrol edemediğinizide gösterin hak vericeklerdir

    http://www.hepsiburada.com/roomines-nano-dokunmatik-led-isikli-akvaryum-sera-kurulum-seti-p-PTM670RM022B

    Edit: Yanlış arkadaşı haberdar etmişim:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erennavas -- 16 Mayıs 2016; 20:09:02 >
  • öncelikle geçmiş olsun
    damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmış
    şimdi gelir hepsiburada savunuculugu yapanlar bulur senin bir kusurunu

    ben su konuyu acmistim buraya :http://forum.donanimhaber.com/m_114724700//tm.htm#114724700

    bende sonra pek cok konu acildi. hepsiburada artik eskisi gibi degil. suan sagladigi guvenin kaymagini diyor. basina birsey gelmiyenler ise savunuyor.
    benim simdiye kadrki toplam hb alisverisim 40bin tl nin uzerindedi ve o hesabi sildirttim artik degil alis veris urun fiyatlarina bakmak icin bile girmiyorum.
    hesabi kapattim diye 200tl hediye ceki yollamislar ozur icin. dalga gecer gibi. bulursunuz siz bir daha boyle musteriler. zar zor guveniyoruz internetten alisverise en cok guvenilenlerden biri olan hb artik uzak durulmasi gereken bir firma. bu bizim icinde gerekli kendilerine gelmeleri gerek. butun sitelerin eski hb gibi olmasi gerekli. amazonun bir kelitesi olmasinin sebibi kendisi degil musterileri. musteri almaya devam ederse daha neler yaparlar neler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erennavas

    İlanı kaldırmışlar Son kalan Kırık ürünüde sana göndermişler Ürün geri gelince Al götür T.H.H.ne

    Senden sonra ilanı kapattıklarını ve Kargocu önünde vidalar yüzünden kontrol edemediğinizide gösterin hak vericeklerdir

    http://www.hepsiburada.com/roomines-nano-dokunmatik-led-isikli-akvaryum-sera-kurulum-seti-p-PTM670RM022B

    Edit: Yanlış arkadaşı haberdar etmişim:)

    İnan dediğin aklımdanda geçtmedi değil. Son kalan kırık ürünü buuna kakalayalım. Tahta kutuyla gönderelim üzeri vidalı .Bu nasılsa kargoyu alırken kontrol edemez. Tutanağı sonradan tuttursada ücreti yurtiçi kargoya girer diye düşünmüş olabilirler.
    Herşeyi geçtim kutunun üzerine ne döktülerse. ALLAH aşkına böyle kargomu gönderilir.Yemin ediyorum tahtalar çürümüş .Paket leş gibi kokuyor.Balkona koydum gönderene kadar orada tuttum.




  • Sanada geçmiş olsun arkadaşım.Benimde binlerce TL alışverişim var bunlardan.Dediğin gibi hepsiburada.com eskisi gibi malesef değil Şikayet vardaki teşekür oranı %10 onlarda malesef salmış artık.
  • geçenlerde Hb den aldığım porselen dondurmalıkların biri çatlak cıktı. kargocu kapıcıya teslim etmişti. açtıktan sonra bende sizin gibi aradım, bana kargoya tutanak tutturmamı istediler. bende gidip yurtiçi kargoya durumu anlattım. zorluk cıkarmadan şubede tutanak tuttuk. sonra fotosunu Hb nin sistemine yükledim. kabul olunca çatlak ürünü ücretsiz olarak Hb ye gönderdim. ücreti kredi kartıma iade olarak yattı. Kargoya gidip tutanak tuttursaymıssınız ( 3 gün dolmadan) iyimiş umarım sorununuz çözülür.
  • Geçen ayın 29 unda bir sipariş verdim 15 gün kargonuz paketleniyor yazdı sipariş ekranında. Defalarca aradım mesaj attım döneceğiz dediler dönmediler müşteri temsilcisi konuşmayı bilmiyor zaten. Şikayetvar'a yazdım oraya da size bilgi vereceğiz yazmışlar ama ne arayan var ne soran. En son çare bir kez daha aradım insaflı bir müşteri temsilcisine denk gelmiş olmalıyım ki zar zor iptal ettirdim. Birde utanmadan sizi aradık ulaşamadık diyorlar.
    Artık bozdu hepsiburada başka alternatiflere yönelmek lazım.
  • Hb 7-8 yıllık üyeliğimi ve bir dünya alışveriş yaptığım üyeliğimi sildirttim böyle bir site ile işim olmaz.Hizlialin yanına bile yaklaşamazlar kalite olarak fakat hızlı alda battı malesef.HB üyeliğmi iptal ettirdikten sonra hızlıal dan aldım birçok eşyayı.Güvenilecek site bir elin parmaklarını geçmez olmaya baladı. E ticaretin eski tadı yok.
  • gecmis olsun fakat allah var bugune kadar her sorunumu cozdu hb. son ornekte bende subede saglam teslim aldigim aynayi kapinin onunde dusurup kirdim, buna ragmen ikiletmeden geri iade aldilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

    Hb 7-8 yıllık üyeliğimi ve bir dünya alışveriş yaptığım üyeliğimi sildirttim böyle bir site ile işim olmaz.Hizlialin yanına bile yaklaşamazlar kalite olarak fakat hızlı alda battı malesef.HB üyeliğmi iptal ettirdikten sonra hızlıal dan aldım birçok eşyayı.Güvenilecek site bir elin parmaklarını geçmez olmaya baladı. E ticaretin eski tadı yok.

    n11 ve gittigidiyor üzerinden gidiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrix1212

    quote:

    Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

    Hb 7-8 yıllık üyeliğimi ve bir dünya alışveriş yaptığım üyeliğimi sildirttim böyle bir site ile işim olmaz.Hizlialin yanına bile yaklaşamazlar kalite olarak fakat hızlı alda battı malesef.HB üyeliğmi iptal ettirdikten sonra hızlıal dan aldım birçok eşyayı.Güvenilecek site bir elin parmaklarını geçmez olmaya baladı. E ticaretin eski tadı yok.

    n11 ve gittigidiyor üzerinden gidiyoruz.

    Ben de gg'dan almaya dikkat ediyorum.N11 e de güvenmiyorum.Satıcının yanında yer alan bir firmadan tüketiciye fayda gelmez.
  • birde başlığa tarih atsaydın ekşi başlığı gibi olacakmış. Geçmiş olsun .
  • Kırılacak,bozulacak,kargoda hasarlanacak,v.b.ürünleri artık internetten değil dükkanından almaya çalışıyorum,üç beş kuruş fazla versem de en azından kafam rahat...
  • cam veya kırılacak ürün alınıyorsa mutlaka teslimde azami kontrol yapılmalı.
    kırıksa da zaten tutanak kesinlikle şart onu söylemiyorum bile.
    ürünü bir bayanın teslim alacağını nereden bilinsin.
    ürünün standart kargo şekli böyle vidalı demekki.

    prosedürlere uyulduğu sürece hb genelde sorun çıkarmıyor.

    yinede geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.