Şimdi Ara

Hepsiburada resmen benimle dalga geçiyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.hepsiburada.com/tefal-emotion-caydanlik-maxi-1-25lt-2-5lt-2100109579-p-HBV00000OBLBL?magaza=Hepsiburada

    Bu ürünü Hepsiburada'nın efsane(!) cuma kampanyasından 801 037 548 sipariş numarası ile 23.11.2019 tarihinde 149,90 TL'ye satın aldım.
    Siparişimin geç geleceğini biliyordum. Herkesin bildiği gibi Hepsiburada fena tökezlemişti. Bir çok sipariş 1 aydan uzun süre geçmesine rağmen kargoya bile verilmemişti.

    Bekle bekle derken üründen ses soluk gelmedi. Müşteri hizmetlerine mesaj attım ve cevaben "Kategori departmanımızdan 801037548 numaralı siparişinizde bulunan Tefal Emotion Çaydanlık Maxi 1,25lt/2.5lt ürünün 10.01.2020 tarihinde kargoya verileceği bilgisini aldık." denildi.

    İyi dedim, bekledim. Belirtilen tarihte ürün yine kargolanmadı. Tekrar mesaj attım. Gelen cevap "Kategori departmanımızdan 801037548 numaralı siparişinizde bulunan Tefal Emotion Çaydanlık Maxi 1,25lt/2.5lt ürünün 27.01.2020 tarihinde kargoya verileceği bilgisini aldık."

    Sinirlenmeye başladım, içimden küfürler etsem de yine bekleyeyim dedim.

    Kargoya verileceği söylenen 27.01.2020 tarihinde tabiki de kargoya verilmedi. Bu sefer telefonla aradım. Bir ton saydırdım yollayın ürünü diye. Çıkan kişi hemen ilgilenileceğini söyledi. Çok kısa süre sonra arandım ve siparişiniz iptal edilmiştir denildi. Arayan kişiye demediğimi bırakmadım, bir şekilde sorunu çözün vs desem de "ben bir şey yapamıyorum sadece iptal bilgisi verebiliyorum hebele hübele..." dedi. Siz hepsiburada değil misiniz? Yok mu yetkiliniz mail at, bir şey yap... diye söylesem de ben sadece bilgi verebiliyorum bir şey yapamıyorum demekten başka bir halt yapmadı.

    Telefonla arıyorum, hiç bir çözüm merkezi yok. Telefonu açan ben yetkili değilim diyor. Yetkiline ilet diyorum. Kayıt açıyorum ifindim diyor. Ama ne dönüş var, ne çözüm.

    Asıl dalga geçtikleri kısma geleyim. Madem beceriksizlik ettiniz de gönderemediniz bir ürünü, parayı da iade ettiniz, mağduriyeti gidermek için indirim kuponu tanımlayın, hatta çaydanlık kategorisinde geçerli olsun sadece dedim. İhtiyacım sadece 1 adet çaydanlık. Ve attıkları mesajlara bakın


    Hepsiburada resmen benimle dalga geçiyor!Hepsiburada resmen benimle dalga geçiyor!


    Bu işe yaramaz, 5 para etmez firmadan çaydanlık aldığım için Trendyol gibi sitelerin yaptığı kampanyaları kaçırdım. Trendyol'un mis gibi 300/100 indirim kuponları vardı. Ama hepsiburada yüzünden hem kampanyalardan oldum, hem yeni taşındığım için gelen bir ton misafire küçük çaydanlıkta çay vermek zorunda kaldım.

    Sadece 2019 yılında 20 tane siparişim olmuş Hepsiburada'dan. Ve neredeyse hepsi yüksek meblalarda. Ama süper zekalı ahlaksızlardan bir daha çöp dahi almam. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Sorun yaşamadığınız sürece ürünleriniz gelir vs. Bunlar olması zorunlu olan şeyler ama oldu ki sorun yaşarsanız hiç bir çözüm alamayacağınızı bilin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.