Şimdi Ara

Hepsiburada ile Yaşadığım iPhone Uyuşmazlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
0
Favori
12.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir kere hepsiburada nın müşteri hizmetlerine ulaşma çabaları bile insanın ömrünü kısaltıyor. Zamanında 2-3 kere uğraşmak zorunda kaldım oradan biliyorum. Allah düşürmesin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsi aynı okun laciverti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hakem heyeti kaç bin tl üzerine bakmıyor bilen var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaş fikir almak için konu açmış, millet hepsiburadayı gömüp amazon yalakalığı yapmış.

    bende kendimi bildim bileli hepsiburada üzerinden telefon alırım, hiçbir sorun da yaşamadım.

    her an herkesin herhangi bir firmada başına gelebilecek bir olayı yaşamış arkadaş


    konu sahibinin hatası şu, niye o kadar bekledi? ben olsam sürekli sıkıştırırdım, çünkü elimde rapor var, inceleyecekleri uzatacakları birşey yok.

    paşa paşa yeni ürün göndereceklerdi ama artık olan olmuş.


    şuan meblağdan dolayı tüketici mahkemesine başvurmanız gerekiyor, hakem heyeti falan bakmaz.

    telefonun ayıplı olduğuna dair raporunuz zaten var, bu yüzden kesinlikle haklı bulunacaksınızdır.

    hepsiburada kendini savunamaz bile, rapor var ve siz seçimlik hakkı olarak onarım değil, iade isteği belirtmişsiniz.


    verin gitsin mahkemeye, süreç ne kadar sürerse sürsün, bu süre zarfı içinde zaten telefonu kullanma imkanınız olacak.

    iade kararı çıkınca da faiziyle birlikle öderler ya da üretimden kalktığı için direk olarak 12 pro max çekerler :D





  • @Closer En zor müşteri hizmetleri sanırım. Ulaşamıyorum. Ulaştığımda da karşımda bot mu var insan mı çözemiyorum.


    @tripleseven aslında bir yerden sonra insanlar farklı arayışlara geçiyorlar ve şu ana kadar sıkıntı yaşamadıkları yerleri vurguluyorlar, biraz psikolojik.


    Hata noktasına gelirsem; elimden geleni yaptım aslında. Bunlar onarım dedikçe ben istemediğimi belirttim. Ama sonuçta aynı noktaya getirdiler işi.

  • Apple 'in kendi sitesi dururken hadi onu da gectin amazon.com.tr var iken neden hepsiburada hocam? İnsallah hizlica sorunun cozulur cok gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Apple Watch 4 ün mikrofonu bozulmuştu zentech e verdim onlarda Apple’a yolladı Apple değişim yapmadı yetkisiz müdehale dedi itiraz ettim yine de sonuç değişmedi ... saat geri geldi.. Apple global tweet attım dönmediler bile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yavkar@fb kullanıcısına yanıt

    e ticareet işi iyice çakal tayfasının doluştuğu uzaktan tokatlama merkezine döndü. amazondan harici bir satıcıdan aldığım ürünün kutusunu bile açmadım adam iade almam cart curt çekiyor. birde allah korusun koliyi açsak temelli nikah kıyacağız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedom77

    Apple Türkiye’de eski Apple değil. Ota boka telefonunu değiştirmeye çalışan çakallar yüzünden Apple tamir politikasını değiştirdi. Şimdi ihtiyacı olan kişiler mağdur oluyor. Üzüldüm bu duruma. Korkarım yakında Amazon’u da bezdireceğiz.

    Çok duydum ben pert telefonu hile hurda dile Apple'a götürüp yenisini alanları.

    Welcome to turkey.


    Tembellerin ve şark kurnazların memleketi

  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Herkes amazon demiş ama pro max i amazonun kendisi satmıyor ya da ben göremedim. Başka bir satıcı satıyor. Amazonun koşulsuz iade alması vs. başka satıcıda da oluyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baba ne amazonu ya kendi sitesi varken apple varken orda neyse olan olmuş bu saatten sonra arkadaşa çıkıp ordan burdan alsaydın demek saçma inşallah çözülür gerçekten kötü bir durum ama bu ders olsun bu kadar para eden şeyleri bırak amazonu internetten alma.

  • Rapor çıkarmak saçma geldi bana zorlu ya da akasya olsaydı götürdüğünüz yer direkt yenisini verirlerdi sonuçta ürün Apple markalı telefon ilginç bir durum geçmiş olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum ürünün sıfırıyla değişmesini istiyorsan gidiceksin apple store’a durumu anlatıp ürününü değiştireceksin değiştirmiyorlarsa mağazayı başlarına yıkıcaksın. Amacın para iadesi isede mahkemeye vericeksin bidahada hepsiburadadan çöp almicaksın. Malesef yapabileceklerin bunlar sadece

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt




  • Ben neredeyse iki aydır çekiyorum hepsiburada'dan.

    Kutudan bozuk çıktı laptop, servise göndertip rapor istediler. Bu 1,5 hafta sürdü.

    Rapor geldi, servis ürün için ürünsüz servis iade formu hazırladı ve bana sadece formu gönderdi.

    Hepsiburada'ya sordum, formu tarayıp gönder dediler. Taradım gönderdim.

    1,5 hafta hiç ses çıkmadı, sonra aradırlar bize ürünü göndermemişsiniz bu yüzden iade alamıyoruz dediler.

    Servisten gelen formu hiç okuyup okumadıklarını sordum, üstünde bariz bir şekilde ürünsüz iade formu olduğu açıklamalı olarak yazıyordu, kem küm etti sonra servis formunu bir daha gönder dediler tarayıp. Yine gönderdim, yine bir 1,5 hafta sonra bu sefer servis formunun orijinalini istediler, onu da gönderdim.

    1 hafta sonra aradılar ve iade başvurunuz kabul oldu dediler, ürünü kurumsal firma üzerinden aldığım için iade faturası e fatura kestim ve faturayı da gönderdim. Ama iki gün sonra hepsiburada kestiğim iade faturasına karşılık bana iade faturası kesti. Aradım sorum iadesi kabul edilen ürün için fatura kestim sizin isteğiniz üzere, niye iade edildi faturam diye, kimse niye bilmiyor, yarım saat telefonda bekletti sonra sorunu düzelteceklerini söyledi.

    1 hafta sonra yine bir telefon geldi, telefonda yine ürünü iade sürecini başladığı bilgisi verildi, en sonunda da 3 gün sonra iadenin yapıldığı ve paranın hesabıma 3 gün içinde geçeceği mesajı geldi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buİnsansa

    Amazon TR'den alsaydın rapor mapor gerekmeksizin iade edebilirdin. Konuyu öne çıkarın da bu orta doğulu esnafların ne olduklarını herkes görsün iyice.

    bugün biri de keyfi durumdan dolayı telefonu iade etmek istiyordu, konuda tartışılıyor. amazonun da standart bir satıcı konumuna geçmesine az kaldı.. bizim insanımızla uğraşmaktan bakalım ne zaman cayacaklar...

  • mikailc78 kullanıcısına yanıt

    Onlarla nasıl başa çıkarlar bilmiyorum. Ama ürünün satılabilirliğine aykırı bir şey yapmamışsam iade etme hakkımın olması gerekiyor. Ürünü beğenmemeyi sebep gösterip iade edenler için engelleme gelse dahi en azından kusurlu ürünlerde iadeyi koşulsuz şartsız kabul etmeye devam edeceklerine inanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buİnsansa

    Onlarla nasıl başa çıkarlar bilmiyorum. Ama ürünün satılabilirliğine aykırı bir şey yapmamışsam iade etme hakkımın olması gerekiyor. Ürünü beğenmemeyi sebep gösterip iade edenler için engelleme gelse dahi en azından kusurlu ürünlerde iadeyi koşulsuz şartsız kabul etmeye devam edeceklerine inanıyorum.

    apple ı da kendimize çevirmedik mi? adamlar önce yurtdısından alınan telefonların garantisini 1 yıla düşürdü, sonra garantiyi kaldırdı. gidip avrupadan telefon alsanız, apple türkiye garantiye bakmıyor diye biliyorum (apple kullanmıyorum)


    keyfii iade işlemini hb trendyol n11 ve daha nice sitelerdeki satıcılara kabul ettiremezsin.


    zamanında tablo aldım hb dan. 3.5 ay iade için uğraştırdılar, olay artık inada bindi. canım sıkıldıkça sıkıştırıyordum. iade ettiler ama onun da yarısını puan yarısını karta iade yaptılar. elimden geldiğince bulaşmıyorum kendilerine.


    avansas kullanıyorum, a101 den, şoktan gidip alıyorum alacaklarımı. hb bana çek falan tanımlasa kullanmam o derece yıldım kendilerinden.


    11 kasım indirimlerinde n11 ve amazondan beklentim var, almak istediğim bir akıllı saat var, ciddi anlamda indirim gelirse ne ala, gelmezse de normal saat kullanmaya devam. inat ettim.


    ben telefon alacağım zaman gider çekilen videoları izlerim, dh deki konulara bakarım, sorarım.. olmadı gider marketlerde incelerim. bu benim en doğal hakkım. alırken bilerek alırım yani.





  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Bilmiyorsun bari atma! Vatan Bilgisayardan aldığın ürünü istersen Vatan Bilgisayar'a götürürsün onlar Apple'a garantiye gönderirler, istersen kendin yetkili servislerden birine götürür kendi işini kendin halledersin! Vatan'dan alırsan ve ilk 6 ay içerisinde telefondaki kozmetik sorundan dolayı garantiye kendin veya Vatan'dan gönderirsen duruma göre Apple'dan DOA raporunu alırsın ya da başka bir sorun yüzündense o konu ile alakalı raporunu alırsın. Bu raporu Vatan Bilgisayar'a teslim edersin. Vatan Bilgisayar'da raporunu alıp İstanbul'daki merkezine gönderir, raporu Apple'dan doğrularlar ve yine Vatan'dan sıfır telefon alırsın. Yok raporluk işi yoksa telefonun Swap cihazını verirler ya da parçasını değiştirip gönderirler!

    Amazon da Amazon, 1 yıldır ağzından başka bir şey çıkmadı... Amazon'da mı çalışıyorsun? Nedir bu her konuda istisnasız Amazon önerisi? Sürekli başka firmaları boklayıp Amazon'u kayırmalar?

    Bilmiyorsun hiçbir bok bari doğrusunu öğren, sonra yaranırsın Amazon'a!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 19 Ekim 2020; 2:45:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • mikailc78 kullanıcısına yanıt

    Ben 900 liraya kulaklık aldım prime'dan kendilerine gönderdim yarın sonuç belli olacak ama adım gibi eminim iadeyi alacaklar. Eğer amazon dışında mağaza ve site farketmeksizin başka yerden almış olsaydım asla iade almazlardı, memnun olmadığım bir ürünü kullanmak zorunda kalacaktım.


    Ne kadar araştırırsanız araştırın ürüne dokunmadan bilemiyorsunuz. Oysa ben kulaklıkla ilgili youtube'ta izlenmedik video, technopat/dh/reddit'te okunmadık başlık bırakmamıştım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.