Şimdi Ara

Hepsiburada dünyaya açılıyor! Hepsiglobal ile yurtdışına ürün satışı başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Türkiye’de e-ticaret pazarının önemli temsilcilerinden Hepsiburada, dünyaya açılıyor. Hepsiburada, tıpkı Amazon ve Aliexpress gibi dünyaya geneline satış yapıyor. Yaklaşık 250 bin çeşit ürün, dünyanın her yerine gönderiliyor.


    Satıcının Hepsiburada olduğu 250 bin çeşit ürün Türkiye’deki fiyatıyla dünyayla buluşuyor. Türk Lirası’nın değerinden dolayı bazı ürünler Amazon’dan daha uygun fiyata gelebiliyor. Örneğin Hepsiburada’daki bu ürün, Amazon’da (Link) iki kat pahalı fiyata satılıyor.

     

    Gönderimlerde kargo ücreti müşteriye yansıtılıyor. Gönderim süresi olarak 2-7 gün arasında gönderimin yapılacağı belirtiliyor. Avrupa’ya kitap siparişinde 4 euro, küçük ürünler için (örneğin telefon aksesuarı, kulaklık vs.) 7 euro kargo ücreti alınıyor.

    Yurtdışına yapılan siparişler, Türkiye’deki KDV’den muaf olup gönderim yapılan ülkenin kurallarındaki kadar KDV hesaplanarak gönderiliyor. 22 euronun altındaki siparişlerde Avrupa’daki müşterilerden KDV alınmıyor.

     

    Şuan için sadece Hepsiburada’nın kendi satışa çıkardığı ürünler yurtdışına gönderiliyor. Sistemin başarılı sonuç vermesi halinde diğer e-ticaret mağazalarının da yurtdışına satış yapmasının önü açılabilir. Böylelikle Türkiye’deki bir satıcının dünyaya ulaşması kolaylaşır.

     

    Hepsiburada’nın yurtdışına gönderimini yaptığı tüm ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

     







  • Ülkeye sıçtılar akılları yeni yeni başlarına geliyor.

    Şimdiye kadar yapsaydınız, ülke bu hale gelmezdi.

    Cari açık ancak böyle hamlelerle kapanır, vergi koymakla olmazdı zaten.

    Ülkece ticaret kafamız kıt olduğu için hep işin kolayına kaçarız, 10 yıl önce bu tür girişimler olsaydı bugün farklı şeyler konuşuyor olurduk.
  • sürekili bu konuyu dile getiriyordum. ama tam olarak benim istediğim şey bu değil ben istiyorum ki esnaf veya şirket kurmadan bireysel olarak yurtdışına ürün satabilmek.
    şahış şirketi kurmak bir sürü prosedür gerektiriyor,ben istiyorum ki brosedürler ortadan kalksın bürokrasi ortadan kalksın her Türk vatandaşı istediği an yurtdışına ürün satabilsin.

  • Amazon Türkiye'nin açılması daha iyi bir haber olurdu.
  • Ülkeye sıçtılar akılları yeni yeni başlarına geliyor.

    Şimdiye kadar yapsaydınız, ülke bu hale gelmezdi.

    Cari açık ancak böyle hamlelerle kapanır, vergi koymakla olmazdı zaten.

    Ülkece ticaret kafamız kıt olduğu için hep işin kolayına kaçarız, 10 yıl önce bu tür girişimler olsaydı bugün farklı şeyler konuşuyor olurduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 13 Ağustos 2018; 19:05:55 >
  • Adı global ama dili Türkçe ?

    Bu nasıl globallik ?

  • bölge bazlı otomatik dil seçimi yapmıştır tahminimce,aliexprese girince bizde dil türkçe nasıl oluyorsa...
  • İstanbul dan İzmir e 4 günde sipariş gönderemiyorlar global olmuşlar

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Prosedürler olmadan istediğimiz gibi ticaret yapabilmeli yurtdışında ve içinde. Devlet play store gibi kendisine yüzde alır olur biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her halta muhalefet olan hayatından klavyeden herşeyi bilen tavırlarla yazan tayfa bü ülkeye hayırlı bişi yapın da sonra eleştirin işini yapan insanları..
    politikacıya hükümete söven hırsız diyen tamirciye gidin arabanızı yaptırın 10 liralık iş yapsa 100 lira kitlemek için bin takla atıp yalan dolan yapar haa işini güzel yapsa neyse bide arabanın anasını beller... bırakın yukarıdakileri önce kendimize bakalım ne kadar dürüstüz yalan dolanı çocukken aşılanıyor esnaf hala gelişi bu abla değip yemin ediyor oyüzde cocuklarımı bu gördükçe ilerdede çok daha çekicez hükümetlerden

  • Güzel haber. Özbey'e de katılıyorum. Bireysel satışa izin verilsin. Hem ülkeye döviz girer hem kalite artar. Aslına belki de Hepsiburada üzerinden yapılabilir ileride.
  • yok diye bir şey yok. aliexğresten,gearbestten. kredi kartıyla alım yapılabiliyor. yani bizim kuracağımız e ticaret sitesi de kredi kartıyla satış yapabilir. ha paypal olsa daha iyi olur ama yoksada ticaret yapılamaz diye bir şey yok.
    ebay ın sıkıntısı şu Türk bankalarına para göndermiyor. gönderse para tranferi yapılabilse ebay üzerinden de satış yapabiliriz. Ama adamlar tutturmuşlar paypal diye.

    devlet kontrolündeki epttavm.com sitesi üzerinden bu yurt dışına satış işi çok rahat yapılabilir aslında.
    gerçi grobal pazara çıkarken epttavm gibi bir sürü sessiz harften oluşan site adıyla çıkılmamalı. bu epttavm nin ismi değiştiririp
    uluslararası bir site aline getirmemiz gerek. veyahut sanalpazar.com sitesini grobal pazara açmak gerek.
    olmadı n11.com
    yani aslında seçeneğimiz tüm dünyaya satış yapabilecek sitemizin olmaması.

    Türkiye dünyanın merkezinde yani kargo taşımacılığımızı bir adım daha geliştirebilsek dünyanın her yerine çok kısa zaman içinde kargo teslimi yapabilecek konumdayız.

    hatta Atatürk hava alanının kapatılıp millet bahçesi yapmak yerine kargo taşımacılığı için lojistik üs merkezi haline getirsek çok daha iyi olur. tüm kargo şirketlerimizin burada transfer merkezi olsun ve her kargı şirketinin bu hava alanında uçağı olsun.




  • Ne satmayı planlıyorlar, merak ettim.
  • En iyi bildikleri şey Türk insanını kazıklamaki üründe bariz sorun çıktı aynı gün iade ettim, iademi reddedip servisten rapor getirmemi istedi onun bunun çocukları. Cayma hakkı diye bir şey var ki bu durum üründe hiç bir sorun olmamasında bile müşteriye verilmiş bir hakken adamlar ayıplı ürün satıp bir de üste çıkıyorlar, resmen eşkıyalık bu, n11, hepsiburada hepsi aynı b.k'un laciverti.

  • Hepsiburada dünyaya açılıyor! Hepsiglobal ile yurtdışına ürün satışı başladı



    Adresi Almanya yaptım, bir kitap alayım dedim perişan etti kargo. Adam kitap mı okuyacak, kargoya verdigi faturayı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dileğin gerçekleşti kardeşim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.