Şimdi Ara

Hepsiburada'dan htc 10 evo alınır mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung telefon kullanım sonrası htc ye dönmeye karar verdim.Telefonda oyun oynamam, sadece görüşme ve internet. işim gereği kamera iyi olmalı, şarjı uzun gitmeli, ekran süresi uzu olmalıhttps://www.hepsiburada.com/htc-10-evo-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000009XZCP?magaza=Falcon%20Mobile&t=product&q=htc%2010%20evohttps://www.hepsiburada.com/htc-10-evo-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000937CB?magaza=Bsz%20Elektronik&t=product&q=htc%2010%20evo
    den birini almak istiyorum ancak çevremden ve netten yaptığım araştırmalarda hepsiburadanın iade telleri ambalajlayıp tekrar sattığını, bozuk olanları tamir edip sattığını hatta bu yeni 2.el cihazları bu nedenle topladığını iddia eden arkadaşlarım var. Ve hiç bir şekilde anlaşılamıyacağını söylüyorlar. https://www.gsmarena.com/htc_10_evo-8404.php
    Bu telefonun 64 ü var mı? Hepsiburada da yorumlarda 64 aldım 32 çıktı diyor. Bu cihaz tr de satılmadığı için yukarıdaki iddiadan dolayı ürktüm açıkçası. Bu teli alıp kullanan var mı?
    Yoksa alternatif olarak bu telefona bakayım mı ?https://www.hepsiburada.com/htc-10-ithalatci-garantili-p-HBV0000051S1L

    Xiaomi note 3 ü çok methediyorlarhttps://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-3-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000008CL0R?magaza=Hepsiburada&t=product&q=note%203 ama htc tecrübemden dolayı önceliğim htc.

    Ne önerirsiniz? 2500 verip u11 almaya değer mi? yoksa 1200 e evo 10 yeterli olur mu?



  • Garanti ve servis destegi için mi soruyorsun ?



    Şikayet var com



    Ayrıca ben 2 farklı cihaz için iki kez iki farklı istanbul şubesine de kendim gittim.



    Sahtekar bir firma !!!



    Tüketici hakem heyeti ve HB ' yi şikayet ederim , bu sürede arızalı cihazla 2/3 ay beklerim. Param çok , vaktim var ! Diyorsanız ..



    Alabilirsiniz



    Yada Cihazı al ve servisi unut !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu telefonu düşünüyordum ve aynı sorular bende de var. Ben HTC 830 ile HTC 10 Evo arasında kaldım. Oyun vesaire işim olmaz, kamerası iyi telefon gerekiyor bana. En iyi kamera ve en uygun fiyat HTC lerde olduğu için bu iki seçenek arasında kaldım. HTC 10 Evo yu araştırdım, Türkiye garantisi yok ithalatçı garantili, işlemcisinin fazla ısındığı söyleniyor ama tek eksi yönü bu, bunun dışında kağıt üstünde özellikler çok iyi. Kamerasında OIS özelliği var. HTC 830 kamerasında OIS özelliği olan en hesaplı telefon ve SAR değeri çok çok düşük, sırf bunun için bile alınır, Türkiye garantili, ama bir kötü yanı var Android 5 te kalmış, güncelleme almıyor. İkisi arasında kaldım. Evo nun ısınma sorunu ileride sorun çıkarır mı bilemiyorum, bir de ithalatçı garanti olayı düşündürüyor.
  • Kaşif79 K kullanıcısına yanıt
    830 da mtk islemci var vodefone ile yaşadığı sorunlar dillere destan....

    Ben ilk htc telefonu aldigimda zannettim ki butun android telefonlar 3 aşağı 5 yukarı aynı. O teli kaç kere dusurdum ne bileyim root attım şu bu hiç sorun cikartmadi. Onun için Htc de paralel ithalattan hiç çekinmiyorum. Mesela şu an samsung var , paralel ithalat almam mesela bunu. Ammaa hepsiburadanin olaylari cok feci ambalajı açık traş makineleri , format bile atilmadan kutuya konup satilan resimli telefonlar :) kırk taklalı iade süreçleri beni soğutan. Satan mağaza bulsam ondan alıcam direk...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Ben de HTC Sensation XE kullandım 4 sene, tık demedi, 1 sene önce anneme verdim halen kullanıyor, 5 sene oldu, efsane telefon. O nedenle HTC lere ilgim var ve araştırıyorum. Hepsiburada'dan birkaç defa telefon aldım hiçbirinde sorun çıkmadı, iade ettiğim elektronik ürünler de oldu iade konusunda hiç sorun çıkmadı. Demek ki herkesin deneyimi farklı, ben alacak olsam hepsiburada'dan alırım. Ama başka yerden alacağım diyorsan Evo'yu satan mağazalar var, oralardan alabilirsin. HTC 830'un Vodafone'da sorun çıkardığını nereden biliyorsunuz, benim kullandığım hat Vodafone, böyle bir şey varsa kesin olarak bunu eleyeceğim demektir.
  • Kaşif79 K kullanıcısına yanıt
    Mtk işlemciler ile ilgili sık şikayet olduğu pek çok platformda belirtiliyor ve marka modelden bagimsiz bu islemcili telefonlardan uzak duruluyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC evo 10 modelinde sd 810 var hocam problemli bir işlemci genel olarak.400 tl daha verip htc 10 almak bence daha mantıklı olacaktır.
    Gerçi çoktan almıştırsınız bir model ama yine de fiyatı inanılmaz uygun diğer arkadaşlara olsun bu tavsiyem :)
  • Bazı Evo'larda yarı ekran kararma sıkıntısı var, yan tutulduğunda ekranın yarısı kararıyor, nette araştırıp görebilirsiniz.



    https://forum.xda-developers.com/bolt/help/htc-bolt-half-screen-black-t3549264



    Htc 10 veya aynı fiyatta U Ultra daha iyi seçenek olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subie kullanıcısına yanıt
    u ultra alındı. 2000 tl ye alındı. Sadece z2 play ile arada kalmıştım.(ekran kasa oranı- kulaklık girişi-pil süresi ile ilgili)

    htc, eski htc olmasa da:
    Eksileri : Büyük kasa, uygulamalar eskisi gibi safkan htc den çıkmıyor(örn :galeri,müzik çalar,tarayıcı) ,kasaya nazaran küçük pil, İncelemelerde abartıldığı kadar iyi olmadığı anlaşılan kötü olmayan kamera (iyi donanım kötü yazılım)
    Artıları : yazılım optimizasyonu ile (4-5-6 saat ekran süreleri- boost+), hala en düzgün android arayüzü barındırma (sense), lüks kasa (gorilla glass 5 ile), ses çıkışı, kutudan çıkan kulaklıklar
    Yapılması gerekenler : Müzik çalar için xda, kamera için port edilen google pixel 2 apk ları kurulmalı , takvim, dosya yöneticisi ve e-posta uygulamaları play storeda var

    pil tasarrufunda bildirim ışığı yanıp sönüyor ama kapatılamıyor!
    titreşim kapalı iken kaydırarak açınca titriyor!!

    Ama cihaz verilen paranın hakkını veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.