Şimdi Ara

Hepsiburada da satış yapan Teksaat nasıl bir firma? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
26.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teknik olarak mümkün değildir ne demek oluyor?

    Yani biz yalan söylüyoruz siz doğru söylüyorsunuz öyle mi? Bizim işimiz gücümüz yok, sizden mal alıp üstüne dolandırılma hissine kapılınca, ve gönderdiğiniz ürünün modeline ait olmayan bir modelin kutusunu gönderince tüketiciye yalancı deme hakkını nereden buluyorsunuz? En büyük teknik hata sizsiniz...



    Ayrıca şu cevapla ancak bilinçsiz bir toplumu uyutabilirsiniz; ne demek farklı üretim yerleri olduğu için saatin renklerinde farklılık olabilmektedir? Siz bir iphone alırken “ya bu çinde üretilmiş bunun grisi mat olmuş, bu da amerika üretimi bunun ki koyu gri” mi diyorsunuz?



    Biz kanmadık, bunu böyle bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TekSaat

    Değerli kullanıcı,

    Tek Saat firmasının ithalatını gerçekleştirdiği tüm ürünler orjinaldir. Müddei iddiasını ispat etmekle yükümlüdür, iddiasını ispat edemeyen kişi ya da kurumlar hakkında firmamızın yasal hakları saklı kalmak üzere gerekli yasal işlemler başlatılacaktır. Bu sebeple şifahi söylemler ve iddiaları gerçek gibi aktarmak suçtur ve ticaret ahlakına uygun değildir.

    Paralel ithalat devlet tarafından desteklenmektedir. Bunun sebebi de, ülkemizde tekelin önüne geçerek tüketicilerin en uygun koşullarda ithalat ürünlerine ulaşabilmesini sağlamaktır. Firmamız bu anlamda, moda marka saatlerin tüketicilere en uygun koşullarda satışa sunulması konusunda önemli ithalatçılardan biridir.

    işbu bilgiler ışığında, firmamız ve ürünlerimiz hakkında şimdiye dek gerçekleşen herhangi bir yasal işlem olmadığını hatırlatır. Paralel ithalat yapılırken, ülkemize gelen ürünler ilgili marka distribütörleri ya da marka temsilcileri tarafından kontrol edildikten sonra ülkemize giriş izni verilmekte olunduğunun bilmesini isteriz. Ayrıca firmamız ithalatını gerçekleştirdiği ürünleri, ilgili markaların yurtdışı distribütörlerinden temin etmektedir. Bu sebeple firmamız hakkında yapılan olumsuz yorumları dikkate almamanızı, olumsuz beyanatta bulunan firmalardan bu beyanatlarını ispat etmelerini istemelisiniz.

    Ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    Sertifika olmadan orjinal olması mümkün mü oluyor bu durumda? Bu konuya da açıklık getirmenizi rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • jetgil kullanıcısına yanıt
    Değerli kullanıcı,

    Bir önceki mesajımızda belirtmiş olduğumuz gibi, saat modellerinin kendilerine özel kutuları bulunmamaktadır. Özel kutular genellikle set ürünler ya da limitli modeller için üretilmektedir. Bunun dışında kalan tüm ürünler aynı standartlara sahip kutularla paketlenmektedir.

    Müşteri memnuniyeti konusunda mümkün olan tüm imkanlarımızı kullanmakta ve müşterilerimizin memnuniyetini referans alarak satış sonrası hizmetlerimize yön vermekteyiz. Satış ve satış sonrası hizmetlerinin takip ettiği süreçler hakkında sizleri bilgilendirmekteyiz, bu bilgilendirme müşterilerimizin iddialarını yalanlamak için değil konu hakkında bilinçlendirmek için yapılmaktadır.

    Deri, kumaş gibi tekstil ürünleri çeşitli kimyasal işlemlerden sonra renklendirilmektedir. Bu sebeple ürünler arasında renk farkı değil, ton farkı olması teknik bir konudur. Firmamız ilgili ürünlerin üreticisi değildir. Bu tür ton farklılıklarının nedeni konusunda, üretici firma olan Fossil Group'a yazablir ve onlardan da bilgilendirme alabilirsiniz.

    İlginize teşekkür ederiz




  • 58_transporter_58 kullanıcısına yanıt
    Değerli kullanıcı,

    Üretilen her ürün için orjinallik doğrulaması yapabileceğiniz bir sertifikasyon ya da akreditasyon işlemi/belgesi bulunmayabilir. Bu üretici firmanın satış/üretim politikasıyla ilgili bir konu olabilir. Ancak bazı marka ve modellerin çeşitli bölümlerinde ürüne ait üretim kodu bulunabilmektedir. Bu kodlar genellikle müşterilerin fark edemeyeceği alanlarda, örneğin kapak arkasında olabilir.

    Ayrıca;
    Sınai Mülkiyet Tasarısı’nın, taklit ürün üretilip satılmasına; hapis ve adli para cezası getiren maddeleri 21/12/2016 tarihinde TBMM’de kabul edilmiş olup, ilgili kanunun hükümlere göre, taklit mal üreten ya da hizmet sunan, satan, ithal ya da ihraç eden, ticari amaçla satın alan, bulunduran, nakleden ya da depolayanlara bir yıldan 3 yıla kadar hapis ve 20 bin güne kadar adli para cezası verileceği kanunlaşmıştır.

    Firmamızdan satın alınan tüm ürünlerin ithalat dosyaları, adetleri vs.. gibi geriye dönük tüm işlem bilgileri muhafaza edilmektedir.

    Ayrıca TEK SAAT Ticaret Limited Şirketi;

    Nine West, Anne Klein, Festina, American Exchange, Jessica Carlyle saat markalarının Türkiye Distribütörüdür.



    Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.




  • Peki sonuç ol arak bu TekSaat firması güvenilirmi dostlar ? Bende bu firmadan saat alamyı düşünüyordum ama yorumları okuyunca soğudum firmadan
  • Bugün ben firma açıp ithalat ihracat izni alsam bir ürünü getirsem 2 yıl zorunlu olarak garanti vermek durumundayım bu sanayi bakanlığının belirlediği firmaya ait olmayan bir durum. Getirdiğim ürün garanti olarak ise değişim yedek parça vs yaparım. İade oranı düşük olduğu sürece sıkıntı yok. Ülkemizde zaten iade konusu oldukça sıkıntılı kırk takla ile işlem yapılıyor. Büyük markaların Türkiye dağıtıcıları bile gereksiz ve anlamsız prosedürler koyuyor. iade onarım değişim hep sorun oluyor. Çok az firma tere yağından kıl çekermiş gibi tabiri caiz ise hiç sorun yaratmadan iş tamamlıyor. Benim henüz sorunla karşılaşmadığım tek firma asnet firması belki karşılaşan vardır bilemem. Şimdi konuya gelirsek bu Teksaat firması belli markaları getirdiğini söylüyor garantisi de şahsen benim diyor (Pazardaki esnaf mantığı biz buradayız abi). Fiyata bakarsanız TR dağıtıcısının yarısı bunun açıklaması da aracı yok fiyat uygun deniyor. Orijinal ürün satıyoruz deniyor ancak ne hikmetse ürünler de sorun var. Ya 1. sınıf replika ya yenilenmiş ürün yada başka birşey olabilir. Açıkçası benim sorduğum soruların hepsine direk yukarıda paylaşılan nerede ise tüm sitelerde yazan artık milletin yemediği paragrafı cevap olarak gösterdiler. Çiftlikbankta çok güzel metinler vardır. Beyazıt Öztürk kendi programında reklamını yaptı vs. Açık ve net olarak ürünler ilgili markanın kendisinden temin ediliyor biz de onların satıcıyız demeleri gerek. Buda belge ile olur. Ben şahsen güvenmedim.

    Buda şikayetler
    https://www.sikayetvar.com/teksaatcom




  • DonanımHaber kullanıcılarına özel indirimiz olmuyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatiyim bari son zamanlarda alisveris yapan var mi fossil begendim 399 tl diyor orjinal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Trendyol'da Diesel marka bir saat beğendim.
    Teksaat firması satıcısı olarak görünüyor.
    Alışveriş yapanların yorumlarına ihtiyacım var.

    Teşekkürler
  • https://www.sikayetvar.com/saat-saat Her firmayla ilgili birsürü şikayet var .maşallah memlekette firma da müşteri de uyanık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TekSaat kullanıcısına yanıt

    çözdüm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloudgrey -- 24 Ağustos 2022; 1:8:24 >
  • Bu firmanın saatleri uygun ama çok şikayet var. Bir seiko saat alıcaktım ama riske girmeli iyim diye düşünüyorum. Son zamanlarda bu siteden veya pazaryerlerinden sipariş veren oldu mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guest-0EFAD0126 G kullanıcısına yanıt
    Seiko aldım sıfır sıkıntı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.