Şimdi Ara

HEPSİBURADA DA Kİ YORUMLARA NEDEN İTİBAR GÖSTERMEMELİYİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HEPSİBURADA ATTIĞIM OLUMSUZ YORUMLARIN HİÇBİRİ YAYINLANMIYOR RESİMLERİ ATIYORUM GERİSİNE SİZ KARAR VERİN


    HEPSİBURADA DA Kİ YORUMLARA NEDEN İTİBAR GÖSTERMEMELİYİZ
    HEPSİBURADA DA Kİ YORUMLARA NEDEN İTİBAR GÖSTERMEMELİYİZ



  • Kriterleri öyleyse yayınlamama konusunda haksız değiller. Sen ürüne değil, sadece hizmete yorum yapmışsın. Ürünün kalitesiyle ilgili hiçbir şey yok. Yayınlanmasını istiyorsan başta ürünün kalitesi ve kullanımıyla ilgili yorum yap, ondan sonra firmayı, kargo şirketini kötüle. Tabii burada Hepsiburada'nın eksiği var. Gittigidiyor ve N11'deki gibi ürüne ve satıcıya ayrı yorum yapılabilmeli.

  • Aynısını bende yaşadım. Defalarca yorum yaptım karalayan, kötü söz içeren bir şey olmamasına rağmen sadece tavsiye etmiyorum diye yazıp denedim onu bile yayınlamadılar :D hepsiburadadan ürün alırken yorumlara bakmıyorum artık, mümkünse almıyorumda

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Takeshi Kovacs

    Aynısını bende yaşadım. Defalarca yorum yaptım karalayan, kötü söz içeren bir şey olmamasına rağmen sadece tavsiye etmiyorum diye yazıp denedim onu bile yayınlamadılar :D hepsiburadadan ürün alırken yorumlara bakmıyorum artık, mümkünse almıyorumda

    Hiç sorma hepsi birbirinden beter N11 VE Gittigidiyora önüne gelen ürün koyabiliyor hepsiburadadan alalım diyoruz herifler yorum yaptırmıyor trendyoldan alalım diyoruz bi problem olduğunda kimseyle muhattap bulamıyoruz.Ne yapacağımızı şaşırdık

  • bussocapara B kullanıcısına yanıt

    En iyisi bu konuda Amazon, hepsiburada bozuk ürün yolladı iade işlemim 2 ay filan sürdü. 2 ay içinde açıklama yapacak birisini bulamadım bile, her gelen inceleniyor vs. vs dedi uzattı işlemi. Ürünü geri yollasınlar diye talep açtım tüketici mahkemesine gidecektim ürünü bile geri yollamadılar :D


    n11'de malesef tam kumar işi çok memnun olduğum satıcılarda oldu, Allah düşürmesin dediklerimde. Eğer fiyat çok cazip değilse 2'sinide kullanmam 3-5tl fark varsa Amazon'dan alıp geçiyorum artık. Amazon virali gibi oldu ama adamlar hakediyor valla.

  • Aynı sorun bende de var ayıplı ürün gönderdiler yorumlarda eleştirel kelimeler yazınca kriterlere uygun değil diye yayınlamıyor. nedir sizin kriteriniz hasarlı ürünleri de mi poh pohlamayız.

  • Philips tıraş makinesi altına gelen iki benzer yorum.


    HEPSİBURADA DA Kİ YORUMLARA NEDEN İTİBAR GÖSTERMEMELİYİZ
  • Kriterleri öyleyse yayınlamama konusunda haksız değiller. Sen ürüne değil, sadece hizmete yorum yapmışsın. Ürünün kalitesiyle ilgili hiçbir şey yok. Yayınlanmasını istiyorsan başta ürünün kalitesi ve kullanımıyla ilgili yorum yap, ondan sonra firmayı, kargo şirketini kötüle. Tabii burada Hepsiburada'nın eksiği var. Gittigidiyor ve N11'deki gibi ürüne ve satıcıya ayrı yorum yapılabilmeli.

  • Bence kendileri yazıyor ve yayınlıyor..Arada bir negatif mesaj da koyarlar ki..Akıcılığa uysun..

  • Bende okadar yorum yapıyorum en ufak olumsuzluk olunca yayınlanmiyor. Yani insanları kandırıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke sadece Hepsiburada olsa. Bunu birçok firma yapıyor neredeyse. Ben de defalarca denedim, hiçbiri kabul edilmedi.



    Bu sitelerde bir ürüne bakıyorum, alacağım diyelim mesela. Yorumlara inip bakıyorum, aman Allah'ım harikulade! Ama ne hikmetse forumlara girip baktığımda millet aynı ürünü yerden yere vuruyor. Ben yıllardır sitelerdeki o yorumları hiç dikkate almıyorum.

  • Amazon haricinde alışveriş yapan var mı ya ?

  • İyi de yaptığınız yorumların hiçbiri marka veya ürünle alakalı değil ki. Hepsi gönderici veya kargo kaynaklı problemler.

  • ürün harici bir yorum yayınlanmaz.

  • Bu konuyu gerçekten öne çıkarmak gerekiyor. Hatta İnci sözlük gibi yerlerde de paylaşılırsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu kadar normal olan yorumları hangi gerekçeler ile yayınlamazlar akıl almıyor. Hepsiburada gerçekten bitmiş. Ben Amazonun artık ülkemizde trend olacağını düşünüyorum. İnş. onlarda bozmazlar kendilerini.

  • Etejer almıştım uzun ince bir cam malum. poşete sarıp göndermişler. Bunun bu şekilde paketlenmesinin mantıksızlığını belirten hiçbir yormu kabul ettiremedim.

    Birde yolluk benzeri birşey almıştım kenar kesimleri ve dikimi sıkıntılı dalgalı yani ürünün eni 61 ile 59 cm arasında değişiyor. Yok, belki 10 defa değiştirdim yorumu kabul etmiyor. Gayet ürün ve kalitesi ile alakalı birşey.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreaavci -- 18 Kasım 2020; 19:25:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marslan1999

    İyi de yaptığınız yorumların hiçbiri marka veya ürünle alakalı değil ki. Hepsi gönderici veya kargo kaynaklı problemler.

    Arkadaşlar ben satıcı olarak size anlatayım ;


    Hepsiburada da ve trendyolda buybox sistemi var bu ne demek atıyorum siz ekran kartı alacaksınız saphhire rx 580 pulse modeli diyelim bu ürünü 10 larca kişi satabilir ancak buybox sisteminde ürün 1 tane gözükür satıcılarda ürünün altına girer en ucuz satan buyboxta 1. sıraya yerleşir genelde onun ürünü satın alınır. şimdi ürün 1 tane olduğu için siz yorum atarken olumsuz bir yotum yaparsanız bu 9 satıcınında haksız yere olumsuz yorum almasına sebep olursunuz. şimdi n11 e gelelim n11 de 10 tane satıcı aynı ürünü 10 ayrı ilan oalrak koyabilir böylece atılan yorum hem ürün hem satıcı içindir ayrıca mağaza içinde ayrı yorum atabilirsiniz bu yüzden yorum olarak n11 daha güvenilir fakat n11 inde kötü yanı çok kolay ürün koyabilmek yani letgoya ürün koyar gibi n11 e ürün koyabiliyorsunuz böylece sahtekarlarda daha fazla

  • Hiçbir olumsuz yorum yayınlanmıyor. E*** Medikal diye bir firma var, orta katmanında filtre olmayan sahte maske üretip satıyor ve bunu medikal maske diye satıyor. Bunu hb'ye yazdım, sahteciliğe aracı oluyorsunuz diye, ne cevap var ne de ürünü kaldırdılar. Ürün yorumuna yazdım :"ürün medikal maske değil. Üç katman ama orta katmanda filtre yok." diye. Normalde yorumun yayınlanması 1 hafta falan sürer, bu yorum anında red edildi. Görüldüğü gibi ne fiyat, ne marka, ne de hakaret karalama var.


    Aynı şekilde bir demonte çalışma masası aldığımda bir baktım masanın üst modülünün yerleşmesi için gereken delikler alt tablaya açılmamış. Mobilya firmasını aradığımda kendiniz deliverin dedi. Masa alt-üst takım olarak satılıyor halbuki. Bunu yoruma yazdım, anında reddedildi.


    Yani HB artık güvenilmez bir firma.

  • Aynı şekilde benimde başıma geldi HB olumsuz yorumları yayınlamıyor satıcı ile alakalı tek kelime etmeme rağmen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.