Şimdi Ara

Hepsiburada.com TELEFON ve TABLETLERİ iade almıyor. Dikkat edin . Alışveriş yapmadan önce düşünün!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Paylaşımımım biraz uzunca ama sizin de mağdur olmamanız için sonuna kadar lütfen okuyun.


    Yıllardır müşteri olduğum hepsiburada.com ile yaşadığım akıllara zarar bir konuyu sizlerle hem paylaşmak istiyorum hem de sizleri uyarmak istiyorum.

    23 Kasım günü hepsiburada.com da indirimli olarak satılan ve satıcısı HEPSİBURADA (yani kendisi ) olan Apple iPad 8. Nesil 32 GB 10.2" WiFi Tablet - MYL92TU/A - Uzay Grisi ürününü satın aldım.


    Ürünü bir süre kullandıktan sonra genel olarak ekran özelliklerinden memnun kalmadığım için zaten 14 gün içinde de koşulsuz cayma hakkımız bulunduğundan 30 Kasım tarihinde hepsiburada.com üzerinden iade kodu olarak ARAS KARGO ile ürünü kendilerine para iadesi almak üzere iade ettim.


    Kargo ellerine 2 Aralıkta geçmiş olmasına rağmen ve iade değerlendirme süresi 2 iş günü içerisinde yapılmasına rağmen kendilerinden herhangi bir dönüş alamadım. En son dün müşteri hizmetleri aracılığı ile iademin durumunu tekrar sorduğumda gecikme söz konusu olduğunu söylediler ve iade birimine tekrar not düştüler.


    Bu sabah iade biriminden arandım ve duyduğum açıklama karşısında adeta şok oldum... " Tablet ürünleri açılıp aktive edilip kullanılmaya başlandıktan sonra iade olarak geri alınamıyor" dediler... Ancak gelin görün ki tüketici haklarının cayma maddeleri kapsamında ne de şirketin kendi internet sitesindeki CAYMA KAPSAMI DIŞINDAKİ HALLER içerisinde böyle bir madde dahi yok. İlgili maddeleri internet sitesinde olduğu şekilde ekran görüntüsü halinde aşağıya koyuyorum.


    Hepsiburada.com TELEFON ve TABLETLERİ iade almıyor. Dikkat edin . Alışveriş yapmadan önce  düşünün!!



    Hatta daha sonrasında emin olmak için APPLE TÜRKİYE ve Apple Premium Reseller'ı olan Pozitif Teknoloji firması ile de bilgi alma amacıyla görüştüm ve onlar kesinlikle böyle bir konunun söz konusu olmadığını, ürünlerin açılıp kullanılmasının iadesine mani bir durum yaratmadığını, bu gibi ürünleri sorunsuz şekilde iade aldıklarını ifade ettiler.



    Ne yazık ki bugun talebime de e-posta kanalı ile aşağıdaki şekilde bir yanıt geldi. Yanıtı aynen paylaşıyorum:


    Hepsiburada.com TELEFON ve TABLETLERİ iade almıyor. Dikkat edin . Alışveriş yapmadan önce  düşünün!!



    Dikkat ederseniz bu kez de yanıt olarak kişiselleştirme diye ayrı bir bahane bulmuşlar. Zaten biz bu tabletleri iade ederken FABRİKA AYARLARINA döndürüp öyle iade ediyoruz. Kişiselleştirme veya herhangi bir durum nasıl söz konusu olabilir ki? Kaldı ki bu ürünler GERİ DÖNDÜRÜLEMEZ ŞEKİLDE kişiselleştirilen ürünler olsa APPLE veya diğer satıcılar bu ürünleri nasıl iade alabilsin??



    Bu tablet iade rezaletinin benzerini ne yazık ki geçtiğimiz günlerde yine hepsiburada.com üzerinden satıcısı yine HEPSİBURADA olan iPhone 11 64 GB RED alan bir arkadaşım da yaşadı. Telefonun ebatı biraz büyük olduğu için telefona alışamadı ve geri gönderdiğinde " TELEFONUNUZUN WİFİ BAĞLANTISI YAPILDIĞI VE AKTİVE EDİLDİĞİ İÇİN" iade alamayız dendi ve telefon aynen geri gönderildi. Aynı şekilde APPLE TÜRKİYE ile konuyu paylaştığımızda asla böyle bir uygulama olmadığını , bu durumun ürün iadesine engel teşkil olmadığı bilgisini aldık.



    Lütfen indirimlere kanıp HEPSİBURADA.COM'u kurumsal bir firma zannedip buradan onca para verip TELEFON TABLET vs almadan önce TEKRAR TEKRAR düşünün...


    Sizi 2004 yılından beri forum üyesi olan ve zamanında forum buluşmalarına dahi katılmış samimi bir dostunuz olarak uyarmak istedim. Umarım bu bilgi pek çok kişiye ulaşır ve onca para biriktirip bu siteden aldığınız ürünler ile ilgili sorun yaşadığınız da mağdur olmazsınız.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.