Şimdi Ara

Hepsiburada.com indirim rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;


    Hepsiburada.com üzerinden uzun zamandır Samsung Galaxy Buds+ kulaklığını takip ediyorum ve satın almak istiyorum. İndirim olmasını bekliyordum ve efsane kasım indirimleri ile 899₺ olan kulaklığın 460₺ olarak satıldığını gördüm ve hemen satın aldım. Ancak bana gelen ürün Buds+ değil Buds ürünüydü. Bana yanlış ürün geldiğini ben kendi ürünümü istediğimi belirterek kargoladım yeniden ve bana para iadesi yapıldı. Satıcının ellerinde kalmadığından dolayı eğer tedarik edemiyorsa para iadesi yapabiliyormuş. Şimdi ben trendyol veya n11.com gibi sitelerden de alabilirdim ancak ben hep hepsiburada.com'u tercih ettiğim için diğer sitelerden almadım. Şimdi bana indirim sağlamalarını bu sorunun telafi edilmesi gerektiğini belirttiğimde destek talebi oluşturalım vb. gibi teklifte bulundu müşteri hizmetleri. Bende tamam dedim. Bu konuda bana yardım sağlamazlarsa yasal olarak ne yapmam gerekir? Bana sonuçta belli bir fiyattan ürünü gösterip sattı ama sonra satamıyorum ya yanlışlık olmuş elimde ürün yokmuş hadi güle güle dedi bende ortada kaldım. Halbuki farklı siteleri tercih etseydim ürünüm gelecekti bana? Destek talebi nasıl sonuçlanacak buraya güncelleyeceğim.


    Destek olursanız gerçekten müteşekkir olurum. Bu hayattaki en büyük hobim müzik dinlemek ve psikolojiye gerçekten iyi geliyor. Özellikle otobüs, minibüs gibi uzun yerlerde. Onuda bari düzgün yapayım diye indirim araştırıyorum, buluyorum ama yararlanamıyorum. Hemde kendi hatam değil.








  • Eğer puanlayabiliyorsan satıcıyı tehdit et

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende son 2 haftadır buds ve buds+ ı takip ediyordum ancak buds+ dediğin gibi o fiyata düşmedi en ucuz fiyat 700tl idi. 460tl ye buds düştü hatta bende sipariş verecektim sonrasında vazgeçtim.


    Senin durumunda ya ilanda bir hata olmuş ya da başka bir şey.

  • Bu durumu yorum olarak ekledim. Diğer kampanyaları beklemem söylendi. Yahu diyorum ki ben sizi değil de başka bir firmayı tercih etseydim indirimle alacaktım benim zararımı kim karşılayacak? En azından iyi niyet göstergesi olarak 50₺ kupon verir insan diyorum onu bile yapmıyorsunuz. Robot gibi aynı mesajı yazıyorlar, diğer kampanyaları takip edin diye. hepsiburadarezaleti.xyz alan adını satın aldım. Anlatıcam bunları basıcam Google ADS'i. Yerli firma kullananda kabahat.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 22 Kasım 2020; 1:16:29 >
  • Benim başlıpa gelin birebir aynı rezalet :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.