Şimdi Ara

Hepsiburada alışveriş çilesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba normalde boyle şeyleri yazmam ama şu son günlerde yasattilan azabı hicbir firmadan görmediğim için buraya yazma kararı aldım. Mart ayinin 16'da hepsiburada isimli satıcıdan parfüm alma hatasına dustum. Hızlı kargo altında satılan bir üründü ve gel gör ki 'hizli' teslimat için Ptt'yi seçmişler ( eger merak ediyorsaniz kargo secimi diye birsey yok artik piyangodan kim cikarsa ).
    Görünce sinirlendim ama hadi neyse dedim bir şans taniyayim. Urun teslimata 4 gun sonra çıkabildi Ve bilin bakalim ne oldu, beyefendiler belirttigim adrese gelemedikleri icin subeden gelip almami istediler, bende mesai saatlerinde calistigim icin ve belirtilen sube saat öğlen 12 'ye kadar çalıştığı için alamayacagimi soyledim.

    Neyse sorun degil hepsiburada isimli sozde kaliteli alisveris sitesi bir cozum bulur en kotu ihtimal yenisini baska kargoyla gonderir bunuda geri ceker diye dusundum. Tabii Türkiye'de yaşadığımı unutmuşum. Surekli oyalama taktikleri, yazismalarimiz sürüyor tarzı mesajlarla bugune kadar geldik. Bu surec icinde 50 kere mh denen işe yaramaz tiplerle gorustum, hepside acil olarak ilettik hemen çözülecek tarzı yalan vaatlerle oyalayip durdular. Kargo nerde diye soracak olursaniz hala su lanet subede, anlayacaginiz bugune kadar gıdım hareket olmamış. Kısacası siz siz olun sakin hb ismine guvenip alisveris yapmayin cinnet gecirirsiniz benim gibi, kesinlikle gercek anlamda ilgilenen kimse yok. Sikayetinizi de duvara iletseniz belki daha hızlı çözülür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 1 Nisan 2019; 17:57:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.