Şimdi Ara

Hepinize geçmiş olsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Tv'de sunucu Recep Tayyip Erdoğan'a Sıkı bir Fenerbahçelisiniz Fenerbahçe seçimleri hakkında ne düşünüyorsunuz diye bir soru sordu.

    Cevabı şuydu Aziz Yıldırım'ın seçilmesini istiyorum ama kendine biraz çeki düzen versin.Bu sözlerin hiç birini söylemeedi ama cevabı buydu. Bu oyunun üst liglerde nasıl oynandığını bilenler beni anlayacaktır futboldan bahsetmiyorum bu arada.

    Son zamanlarda ülke ve siyaset hakkında çok düşünmeye başladım ve benim fb seçimi hakkında teorim şuydu.Kesinlikle ali koçun fb'ye başkan yapılmayacağıydı çünkü koç ailesinden iktidar partisine ters görüşte birinin fb başkanı olması demek muhalifler için ciddi bir zemin oluşturma riski oluşturur ve bunu ali koç bile kontrol edemeyebilir.Aziz Yıldırım böyle bir şey yaptı mesela şike sürecinde Cumhuriyetin askerleriyiz vs.

    O yüzden ben artık bu işin bu sözden sonra bittiğini düşünüyorum çünkü bütün gücü elinde tutan bir adam var ve emri verdi yarın bir gün fb stadında 50.000 kişi Tayyip Erdoğan'ı yuhalarsa Ali Koç için oy veren kongredeki o adamlar akp dönemi içinde oldukları sürece iş hayatlarına noktayı koyup erken emekliliklerini ilan edebilirler.

    Ben Galatasaraylıyım futbolu eskiden beri yok denecek kadar az takip ederim belli dönemlerde bakarım ve bu ara gördüklerim ezeli rakip için bile olsa hiç hoşuma gitmiyor bu artık takımdan çıktı direk futbola,rakabete,lige ihanete girdi fenerbahçe'nin yaşadığı öyle bir batış ki oluşan bu girdap ezeli rakibini bile etkileyecek seviyeye geldi ve bundan herkesin rahatsız olması gerekiyor.

    Neyse bu stresli günlerde şöyle yürekten bir empati yapasım geldi çünkü futbol bazen bir çocuğun hayali bazen işsiz bir adamın umudu olabiliyor.Ne diyelim inşallah bir mucize olur çünkü bu adam başa gelirse bizim de yolumuzu açabilir rakabeti bir üst boyuta taşıyabilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.