Şimdi Ara

Hepinizden özür diliyorum ercan yılının özür yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben ercan yılın.hulk tartışmasında 14 yaşındaydım.şimdi 21 yaşındayım.okulda tembel ders dinlemeyen bir öğrenci olduğumdan fen derslerinde duyduğum yarım yamalak bilgilerle hulku savunmaya çalıştım kusura bakmayın.hulku o kadar savunmamın sebebi ben çocukken aşırı sinirlendiğimde hulk gibi bütün gücümle anormal ve agresif bir şekilde bağırıyordum.ve izlediğim ilk süper kahraman filmi 2003 teki hulktu.hulkta o zamana kadar izlediğim bütün filmlerde ve çizgi filmlerde hiç yenilmediğinden dolayı ve kendi en üst limitim yani sonuna kadar bütün güçle bağırmak hulkta olduğundan dolayı onu yenilmez olarak düşünüp kendimi onun yerine koyarak savundum.tartışma esnasında hiç çizgi roman okumadığımdan diğer karakterlerin yani kozmik büyüsel psişik karakterlerin güçleri ve yapabilecekleri hakkında zerre bilgim yoktu.süper kahramanların sadece filmlerini izlediğimden filmlere bakarak değerlendirme yaptım.bana anlatılmaya çalışılanların büyük çoğunluğuda dr. manhattan ve supermandi.şimdi hulk yara aldıkça iyileştiğinden dr. manhattan atomlarına ayıramaz diye düşünmüştüm.superman konusuna değinmiyorum youtubeda videosu var zaten mike habjan diye biri yapmış.açın izleyin :) kısacası ergenliğimin verdiği cahillikle onları yazdım.gülmenize gerçekten sevindim çünkü insanları güldürmek hoşuma gider.neyse artık çizgi roman işlerinden anlayamadığımı düşünüp herhangi bir karakterin fanı olmayı bıraktım.en son beyonder hoşuma gidiyordu ondanda hotu thanos daha güçlüymüş.artık süper kahraman evreniyle değil orta dünya evreniyle ilgileniyorum.orta dünya mitolojisi bana daha çekici geliyor.orta dünyadaki fanı olduğum karakterde aragorn.merak etmeyin aragornu hulku savunduğum gibi savunmuycam çünkü artık karşınızda ergen değil genç bir delikanlı var.hanginize küfür ettiysem hepinizden özür diliyorum umarım beni affedersiniz.







  • tartışmaları zevkle okumuştuk, hey gidi günler hey. birde senden ilham alıp senin taklidini yaprak gelenler vardı.

    onca geçen seneden sonra şunu net anladım aynı fikirde olmak çekici değil, farklı fikirleri tutkuyla ve yılmadan savunmak ilgi çekici.

    hulk smash forever...
  • Ben daha 5 aylık üyeyim bu 5 aylık serüvende bölümde fena tartışmalar oldu ve senin de adın geçti, Ercan da geçti. Şaşırtıcı. İnansam mı acep? 7 yıl mı oldu?

    Bir de o tartışmanın linkini atabilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıl sonra özür dilemenin amacı ne ahbap?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senden sonra da komik olaylar döndü burada :D Aslında biri o konuları bulup bir konuda toplasa güzel olurdu.
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Konu terk edilmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hulk Aragornu tokatlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.