Şimdi Ara

Henüz özellikleri bile belli olmayan Meizu 20 ön sipariş rekoru kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Henüz özellikleri bile belli olmayan Meizu 20 ön sipariş rekoru kırdı
    Çin medyası, 55 saat içinde 200.000'den fazla kişinin Meizu 20 serisi akıllı telefonlar için ön sipariş yaptıdığını yazıyor. Bu, telefonların henüz resmi olarak tanıtılmamış olmasına ve özelliklerin çoğunun bilinmemesine rağmen gerçekleşiyor.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta büyük açık: Bir başkası tüm yazışmalarınızı okuyabilir



    Meizu 20 ne zaman çıkacak?



    Yeni amiral gemilerinin kalitesine son derece fazla güvenen Çinli şirket, Meizu 20 müşterilerine 36 ay garanti sunduğunu da açıkladı. Meizu 20 ve 20 Pro şu anda en yeni yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 2'ye ek olarak LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama teknolojilerine sahip olacak.



    Henüz özellikleri bile belli olmayan Meizu 20 ön sipariş rekoru kırdı
    Kaynaklara göre Meizu 20 Pro, Samsung'un 2K çözünürlüklü ve uyarlanabilir yenileme hızı destekli üst düzey AMOLED E6 ekranına sahip olacak. Akıllı telefonun ayrıca 50MP sensörlü bir ana kamerayla gelmesi bekleniyor. Meizu 20 serisi yeni akıllı telefonların bu yıl Mart ayında tanıtılacağını da belirtmeden geçmeyelim.




    Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/893/893238.htm







  • Sadece adı belli telefonun, nasıl mümkün olabiliyor bu :D

  • Meizu her zaman kalitedir. Tr’ye resmî gelse başka cihaz almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Şubat 2023; 1:48:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu tarihinde hiç bir zaman gereksiz, kronik sorunları olan bir telefon üretmedi ki. Daima Çin'in en premium markası olma yolunda ilerledi, bu sebeple çıkmasına gerek yok ismi fazlasıyla yetiyor. Keşke globale tekrar dönse.

  • Ah be Meizu, gel şu globale de gözümüz telefon görsün. Elin çer çöp dümenci Çin'lileri ile uğraşıyoruz. Nerede o paslanmaz çelikli, daima ilkler barındıran amiral gemisi modellerin? Getir şunları globale artık getirrrrr.

  • Meizu da zamanında Apple ı tokatladıydı ne yazıkki Huawei gibi onada ambargo koydulardı Çin zamanında arkasında dursaydı buğün Huawei in arkasında durmasına gerek kalmazdı

  • Visionx st V kullanıcısına yanıt

    Meizu'nun Huawei gibi sonu gelmedi. Meizu iflasa doğru gidiyordu. Çin hükümeti sahip çıktı, bu arada mecburen global pazardan çekilme noktasına geldiler.


    Şimdi de Volvo'nun da sedan normal araçlarını üreten Geely grubuna satıldı diye biliyorum. Geely FlymeOS'i Flyme Car adıyla akıllı araç işletim sistemi denemelerine sokacak diye bir yorumlama vardı.


    Kaynak : GsmArena


    Yani her zamanki Meizu, eksi artık eskisi gibi her pazarda göremiyoruz.


    FlymeOS gerçekten çok başarılıydı. ColorOS ve MIUI arası bir tasarıma sahipti fakat çok stabildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu,Android'in kraliydi hem üst düzey hem orta düzey cihazlarında,arayüzü bu kadar iyi başka bir firma olmadı flyme os en iyisiydi

  • Globale getir diye zırlama git yurt dışından al kullan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım harika

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de toplasan 2-3 tane Meizu 18 Pro vardır :D Ayrıca globale gelen son 2 modelini de kullandım. 16TH ve 16S. Boş ötme.

  • Ben ilk defa duydum bu markayı yerel falan mı?

  • Annem hala kullaniyor 16xs. Cok da memnun.



    Ben de farklı bir modelini kullanıyordum ama bozuldu. Sorun su ki servis parca vs hicbisey yok markada. Cehennemin dibinden git xiaomi al ekrani, sarj jacki anlayani vs gırla ama Meizu maalesef.. Kumar meizu almak bizde.

  • Samsung S23 çakması

  • Yakında incelemek lazım ama servis sıkıntı olabilir

  • meizu çok kaliteli ürünler üreten ama hiç bir şekilde ürünlerine sahip çıkmayan bir firma alırmıyım kesinlikle almam ...

  • vay be, bu markaya arka çıkanlar çokmuş. bu kadar iyi mi

  • Meizu ya laf eden kullanmaya bilir. Flyme OS en iyi Android arayüzleri arasında ya 1. Ya 2.
    Color os ve flyme yi miui ile yan yana kullanmayın.
    ReklamOs diyoruz bizler miui ye.
    Huawei emui yi listeye koymuyorum harmonyos artık o. Harmony de yeni bir sistem sayılır hatta ekosistem sayilir.

    Geely belki globale getirir ama tabi belli olmaz. Sonuçta kendisi araba üreticisi ve arabalar şu an evrim geçirme zamanında onda da sistem olmadan çöpler. Kararlı bir sistem olan flymeOs u arabalarına entegre etme peşindelerdi bu bitmeden de yeni cihaz ureteceklerini sanmam. H2os oos realmeos ve vivonun oslari hep Coloros tabanlı zaten oppo düşük seviye cihaz yapsa da sistem sayesinde kazanıyor. Huawei de öyleydi. Meizu bunlar piyasa da yokken bile vardı ve öyleydi. Android sürüm atma yerine flyme üzerinde stabilize çalışan bir şirketti. Herkes onu Android sürüm yükseltmiyor diye eleştiriyordu ama onlar zaten kararlı bir cihaz ve sistem çıkarmış iken bunu bozmanın alemi yok diye düşünüyordu..

    Gelelim miui ye eski sürümleri güzeldi 7 den sonra çöp hatta çöp e bile hakaret diyebilirim o bile değil arayüze reklam koymak ve para kasmak nedir. Miui zorunlu drive yapardı şimdi yedek alın silicem nedir. Boot açarken zulüm vermek nedir güncelleme verdim ama kurmayın nedir. Güncelleme verdim ama sade miui nedir. Arayüz de 120 fps var ama Kasım kasım kasan sistem nedir. Amiral gemisi alıyorsun tekne bile çıkmıyor bildiğin sörf tahtası. Güncelleme geldikçe ağırlaşan sistem olur mu alın xiaomi yaşayın...

    Şu an Türkiye de alınacak cihazları yok bence alternatif markalara yönelim yapabilirsiniz. Malum Apple uçuk fiyat Samsung tam hak eden fiyatlarda oppo vivo oneplus realme bulursanız alın uygun ise kaçırmayın. Ama xiaomi alacağınıza gidin tecno veya ınfinix alın güncelleme sorun ediyorsanız etmeyin çünkü reklam görmezsiniz hiç olmasa dan.

    Neyse benden bu kadar uzun yazdık ama yorumların hepsine de cevap olmuş olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.