Şimdi Ara

Hem taşınabilir klima hem kablosuz hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hem taşınabilir klima hem kablosuz hoparlör



    Kickstarter üzerinde bağış rekoru kıran ChillFeed projesi hem taşınabilir klima hem de şarj istasyonlu kablosuz bir hoparlör olmasıyla yatırımcıların bir hayli ilgisini çekmiş gibi görünüyor. 



    ChillFeed özellikleri ve fiyatı



    Sıcak yaz aylarında özellikle kamp veya yazlık gibi noktalarda verimli soğutma sistemleri gerekli oluyor. ChillFeed projesi taşınabilir klima modülünün yanında ekstra özelliklerle geliyor. 



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 11 Lite 5G NE tanıtıldı: Amiral gemisinin yeni bütçe dostu versiyonu



    16 dereceye kadar soğutma yapabilen ChillFeed klima projesi 1100BTU gücünde. Bluetooth 5.0 üzerinden 20W hoparlöre erişilebiliyor. Dönebilir LED büyük aydınlatmanın yanı sıra 2 adet USB Tip-A ve 1 adet USB Tip-C girişleri de mevcut. 



    ChillFeed hem araç içerisinde hem de priz üzerinden kullanılabiliyor. Asıl avantajı ise alt kısma yerleştirilen opsiyonel stand bataryası. 6 saate varan bir kullanım sunan batarya diğer özelliklerini de hareket halinde kullanmanıza imkân tanıyor.



    ChillFeed tahliye borusu ve egzoz borusu ile birlikte 219$ bağış gerektiriyor. Harici batarya ile 369$ seviyesinde. Daha ilk haftadan kat kat fazla bağış toplayan proje Mart ayında dağıtıma çıkacak. 

     




    Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/chillfeed/chillfeed-4-in-1-portable-air-conditioner?ref=av8pu1







  • Sitesinde 1000 fotoğraf var 2 tanesinde tahliye borusunu gösteriyorlar. Yanıltıcı bir ürün sergileme şekli. Alan biri için bu süpriz olabilir.

  • "Kickstarter üzerinde bağış rekoru kıran ChillFeed projesi hem taşınabilir klima hem de şarj istasyonlu kablosuz bir hoparlör olmasıyla yatırımcıların bir hayli ilgisini çekmiş gibi görünüyor."


    ne büyük desteği, ne rekoru ? hiç mi kickstarter projesi gezmediniz? arkasında bin kişi bile yok henüz.


    "US$ 233,270 pledged of US$ 10,000 goal

    656 backers"


    bu ürün ya hiç bir zaman gerçekleşmeyecek ya da kalitesizliğiyle unutulup gidecek bir ürün. ama elbet bir grup çinli görüp, bunun daha iyisini ve daha ucuzunu tasarlayıp aliexpress'te satmaya başlayacaktır.


    çirkin bir plastik kasa, gereksiz çıkıntılı (taşınabilir aletlerde kırılma riski demek) bir açma kapama düğmesi. saçma sapan özelliklerin bir araya getirilmeye çalışılması. kickstarter jetfadıllar yaratmaktan öteye gidemiyor çoğu durumda. bu da başka bir örnek olacaktır.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.