Şimdi Ara

Help Will Come Tomorrow Türkçe Yama %100

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 5 aydır çevirdiğim yamayı bitirmiş durumdayım. Çok uzun sürdü farkındayım, yamayı bekleyen arkadaşlar vardı, özellikle o arkadaşlar beklettiğim için kusura bakmasınlar. Sonuç olarak yama karşınızda, bugün askere gidiyorum aynı zamanda, o yüzden yamayı yeterince test edemedim. İnşallah yama fazla sırıtmaz. Yamada sıkıntılar gören arkadaşlar yazsınlar, artık 6 ay sonra cevaplarım :) Bu arada oyunun fontunu biraz bozduğu için türkçe karakterler genelde kullanmamaya çalıştım. Bazı yerlerde kullandım. Dediğim gibi, yamada anlaşılmayan, sıkıntılı yerler görenler yazabilir, daha sonra güncellerim. İyi oyunlar.


    ÖNEMLİ NOT!

    YAMA SADECE V1.1.2'DE ÇALIŞIYOR


    Yama Linki(Link Yenilendi):



    Güncelleme:


    -Bazı diyaloglar düzeltildi




    Oyunun Konusu: Ekim Devrimi'nin ardından, Sibirya'nın yaşanmaz vahşi doğasında, bir grup yolcu Trans-Sibirya demiryolu treninin esrarengiz felaketinden kurtulur. Kurtarma gelene kadar sert buzla kaplı

    bir iklime dayanmak zorundalar. Pek çok tehlikeyle, kendi zayıflıklarıyla ve hepsinden önemlisi kendi önyargılarıyla karşı karşıyalar. (Steam açıklamasında yazan)


    store.steampowered.com
    Save 70% on Help Will Come Tomorrow on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1119600/Help_Will_Come_Tomorrow



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspavati94 -- 4 Temmuz 2022; 15:36:39 >



  • Hemen her gün kontrol ediyordum haber var mı diye, işte o gün gelmiş, geldi güzelim yama. Çok teşekkürler. Bu iyi haber ama biraz buruk oldu askere gittiğini öğrenince. ama sonra dedim ki neden buruk olsun? askerlik bittikten yaklaşık 5-6 yıl sonra anlayacaksın, askerlik günlerinin güzel olduğunu. özleyeceksin. umarım dediğim gibi olur. ben güneydoğuya düşmüştüm ve böyle hala hislerim. sana da güzel bir askerlik dilerim.


    6 ay sonra geldiğinde bize seslenmeyi unutma. sen yokken, severek zaman geçireceğin hangi oyunlar çıktı tek tek listeleriz. belki de bir çeviri ricamız olur. ne de olsa, Gizli Hazine dediğimiz, çok bilinmeyen ama çok sağlam oyunları seven bir çevirmen bulmuşuz, yakasını bırakır mıyız? = )


    Alah'a emanet ol.

  • Eline sağlık, teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.