Şimdi Ara

Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
7
Favori
10.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]


    Platform: PC, PS4
    Geliştirici: Ninja Theory
    Dağıtıcı: -
    Tür: Aksiyon
    Çıkış Tarihi: -


    Hellblade PC için Duyuruldu

    Sony'nin Gamescom 2014 etkinliğinde ilk kez karşımıza çıkan Hellblade bildiğiniz gibi sadece PlayStation 4 için duyurulmuştu. Geliştirici ekip Ninja Theory bugün yaptığı açıklamayla Hellblade'in PC'ye de geleceğini açıkladı.

    PC Gamer'a konuşan geliştirici ekip oyunun PC sürümünde mod ve 4K desteğinin bulunabileceğini belirtiyor. Firma yayınladıkları açıklamada PC platformunun firmaya daha önce erişemedikleri derecede özgürlük sunduğunu belirtti ve şöyle devam etti: "Oyuncuların ve hayranların oyuna beklenmedik şeyler eklemelerini isteyebileceğimiz ve oyunu daha zengin bir hale getiren içerikler veya fikirler önermelerini sağlayabileceğimiz aşamaya gelmek istiyoruz."

    Son olarak yapımcı ekip Hellblade'in PC sürümü hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki günlerde paylaşılacağını söyledi.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hellblade_PC_icin_Duyuruldu-76042.htm

    Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]
    Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Ara ara oynayarak tam iki ay gibi bir sürede bitirdim ki hiç huyum değildir. Ancak gerek bulmacalar olsun gerek oynanıştaki diğer hantallıklar olsun arada girip bir kaç saat oynamaktan öteye götüremedim. Yalnız bitirdikten ve kısa filmi de izledikten sonra şunu söyleyebilirim ki senaryo olarak ve dar bütçeye karşılık teknik olarak da müthiş bir emek var. Zaten oyunun en sevdiğim kısımları ara videolarıydı, savaşların tekdüzeliği bir de etrafta harfler aramak bir süre sonra acayip boğuyor. Bu tarz oyunlarda - İlk aklıma gelen örneklerden biri Evil Within - keşke şöyle animasyon çizgi dizisi falan olsaydı diyorum. Çünkü bir taraftan hikayeyi ölümüne merak ediyorsunuz ancak diğer taraftan da oyun oynanmayacak kadar kötü dizayn edilmiş oluyor.
    Tek oturuşta 7 saate yakın bir sürede bitirdim. Oynanış biraz tek düze, mekanikler az olsa da, oyunu çok sevdim. 6-7 saatlik mükemmel bir deneyim yaşattı oyun bana. Ara sahnelerin, görüntülerin, seslerin kalitesi zaten tartışılmaz. Oyunun her anında hikaye anlatılmaya devam ediyor ve gördüğünüz her kısmın aslında buz dağının görünen kısmı olduğunu anlıyorsunuz. Bunu oyunu 1 saat oynayıp bırakanlar için söylüyorum. Hikayenin aşk, mitler, psikolojik sorunlar ve aile ilişkileri gibi şeylerin hepsine aynı anda değinmesi çok cesur geldi. Bir oyunda anlatılması çok zor olacak ağırlıkta bir hikayeyi yapılabilecek en iyi şekilde aktarmışlar. Uzun bir süre oynadıktan sonra "tamam yine mi aynı bulmacayı çözecez?" dediğim kısımlar oldu. Oyun genelde yürü, aynı tür bulmacaları çöz ve birazda olsa çeşitliliğini koruyan ama mekanikleri değişmeyen düşmanlarla savaş şeklinde ilerliyor. Bu oyun için bir eksi olsa dahi ben oynarken hikaye açılsın ve bir ara sahne daha izleyeyim, biraz daha şey öğreneyim gibi düşüncelerle hiç sıkılmadan devam ettim. Oyunun sonu havada kalmamış bence, hemen hemen her şeyi açıklamışlar. Sadece kafanızda gerçek mi değil mi sorusu kalıyor. Oyunun yapımcılarının koyduğu videoyu izleyince o soru da kalkıyor. Oyun beni karaktere çok iyi bağladı. Öyle ki karakter kendi psikolojik sorunlarıyla baş edip yorgun düşerken yada gerilirken aynı hisleri siz de yaşıyorsunuz. Tabii bu kimine rahatsız edici veya yorucu gelebilir.
    Karakterimiz çoğu kahraman gibi çok güçlü olmadığını, korktuğunu ve bazen yenik düşüp vazgeçmeyi düşündüğünü bilmekte çok hoşuma gitti.
    Dövüş sistemine de hemen değineyim. Dövüş sistemi başarılı, tek sıkıntısı tek bir dövüş sisteminin olması. Oyunun sonlarına doğru çok fazla düşmanla mücadele ettiğimiz kısımlarda, o duyduğumuz müzik ve karakterimizin hırsını hissetmemiz ile dövüş bana çok keyifli geldi. Boss dövüşlerinde sadece ilizyon tanrısı ile dövüştüğümüz kısım çok iyiydi. Gerisinde pek bir numara yoktu.

    Artıları: Başarılı bir hikaye ve çok başarılı bir hikaye anlatımı. Grafikler, sesler, müzikler. İyi yazılmış ve içi doldurulmuş bir karakter.
    Eksileri: Bulmaca ve dövüş mekaniklerinin yavanlığı ve oynanışın tekrar etmesi.
  • pc oyun pazarı genişliyor ve gelecek steam machinelerle win 10la dx12la gelecek gpu serileriyle şaha kalkaacak . Hiç bir yapımcı boş geçmek istemiyor . Üçüncü parti sağlam oyunlar gelmeye devam edecek . hell bladede beklentim yüksek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 9 Ocak 2015; 0:31:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, DmC: Devil May Cry...


    Firmanın yaptıkları ortada.Sırf bu yüzden dolayı Hellblade'i büyük bir merakla bekliyorum.Eminim ki çok sağlam bir oyun çıkacak ortaya.
  • ooo bu tarz oyunları hep sevmişimdir :) 2015 de çıkacak bu oyun değilmi hocam varmı bilgin ?
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Oyun 2016`da çıkacak.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Hellblade
  • bu oyun ne oldu ? ses seda yok en son oynanış videosuna baktığımda dövüş sistemi kötüydü umarım düzeltirler.
  • Yagami Iori kullanıcısına yanıt
    hacı sen ne yaptın bıraktın dh yı sanırım ? 2 aydır msj atmamışsın gözüküyor bende hayırıdır ?
  • sende benim gibi bu oyunu bekliyorsun sanırım :)
    bu sene çıkmaz sanırım bu oyun.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.Aşırı derecede ilgimi çeken bir oyun.Sabırsızlıkla bekliyorum.Bu sene çıkacağını sanmıyorum bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeviL's

    Aynen hocam.Aşırı derecede ilgimi çeken bir oyun.Sabırsızlıkla bekliyorum.Bu sene çıkacağını sanmıyorum bende.

    paso oyunu nasıl yaptıklarını hazırlayan video paylaşıyorlar oyunun kendinden eser yok neredeyse bu video ile az biraz fikir sahibi oldum açıkcası.
    güzel olacak gibi 2017 sene sonuna doğru anca çıkar.2014 den bu yana hala bir çıkış tarihi yok.steam felan gelse ön spraiş felan iyi olacak hiç olmazsa biraz rahatlarız
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    E3 2016'da oynanış videosu bekliyorum.Oyun hakkında bilgi sahibi olsak.2017'de çıkacak gibi geliyor banada.Ön sipariş için beklemedeyim
  • Yeni bir video daha geldi.Sanki dövüş sistemini düzeltmişler gibi.Yinede gameplay videosunu görmek gerekir.

  • yalnız mekanlar hep böyle olacaksa süper ben baya beğendim.
    haftaya açık betası felan açılıyor diyorlarmış hemen yapıştırıcam valla.
    sıkıldım açıkcası artık bu videolardanda yahu paso oyunu nasıl geliştirdik videoları koyuyorlar.
    umarım patlamaz oyun.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Mekanlar benimde hoşuma gitti.Resimler de grafikler güzel görünüyor.E3'de şöyle adam gibi oynanış videosu gelir umarım.Beta olursa süper olur.Oyundan umutluyum.Patlamaz heralde

    Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU] Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU] Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]




  • Kesinlikle çok etkileyici duruyor oyun. İlk duyurulduğunda beklentimin yüksek olduğunu söylemiştim. Umarım bizleri hayal kırıklığına uğratmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.