Şimdi Ara

Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]


    Yapımcı : Black Matter Pty Ltd

    Tür : 2. Dünya Savaşı, FPS, Simulasyon

    Steam : Hell Let Loose

    2. Dünya Savaşını hiç böyle oynamamıştınız... muharebe meydanında hüküm süren ağır tanklar, cepheleri besleyen zorunlu tedarik hatları ve çeşitli silahları birleştiren devasa çatışmalar. Hell Let Loose sizi savaşın karmaşasına sokarken derin oyuncu kontrollü araçlar, dinamik ve değişen ön cephe ve savaşın akışını kontrol eden birlik odaklı oynanış sunar.

    Gerçek görüntüler ve uydu verilerine göre modellenen sürükleyici haritalar sayesinde tüm muharebe meydanı büyük bölümlere bölünmüştür; böylece benzersizliğini koruyan yeni oynanışa, elli oyuncunun arazilerde, köprülerde, ormanlarda ve kasabalarda sürekli değişen cephelerde iki kuvvet halinde savaşmasına izin verir. Bir bölüm ele geçirildiğinde, takımınız için üç kaynaktan birini oluşturur, böylece takımınızın zafere ulaşmasını etkileyen karmaşık bir meta oyun ortaya çıkarır.


    Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]


    Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]

    Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]


    Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybguclu -- 8 Haziran 2019; 14:27:46 >







  • Oyunu biraz evvel satın aldım, UE kullanılmasına rağmen grafikler güzel, animasyonlar da iyi WW2 türünde oyunları sevenler için güzel bir alternatif olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Temmuz 2019; 19:7:23 >
  • Bu oyunu düzenli oynayan var mı? Şu an free weekend'de, ben de denedim ve bir Squad oyuncusu olarak oyunu beğendim fakat normal zamanlarda serverlar dolu oluyor mu? Steam yorumlarında çoğu server dolu değil olanların da pingi yüksek olduğu için oyun atıyor diyorlar bu doğru mu?
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman girdiysem dolu server vardı, serverdan atma gibi bir sorun yaşamadım, 80-150 arası ping'li serverlar için söylüyorum, özellikle akşamları oyuncu sayısı daha fazla oluyor, bu oyun da Squad gibi tuttu ileride oyuncu sayısı olarak sorun yaşanacağını sanmıyorum, geliştiricinin desteği iyi oyunu güncel tutuyor, 40TL fiyatıyla da çok cazip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Ekim 2019; 23:47:0 >
  • Aldım oyunu fakat oyunlar hep emanet dönüyör, ne olduğu belli değil takım koordinesi yok, çoğu kişi yeni oyuncu galiba. Squad'da oyundaki herkes konuşuyor mesela burada oyuncu topluluğu tam oturmamış daha o da olur zamanla yeni oyun sonuçta.
  • konu biraz ölü, oyunda konu gibi ölümü acaba almaya değer mi ?

    ayrıca roadmap var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 21 Ekim 2019; 6:46:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    konu biraz ölü, oyunda konu gibi ölümü acaba almaya değer mi ?

    ayrıca roadmap var mı ?
    Ben arada bir bakıyorum gayet dolu serverlar. Yapımcıda oyunu güncel tutmaya özen gösteriyor. En son Omaha Beach haritası gelmişti.
    Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]




  • TR oyuncuları böyle hardcore taktik oyunlara yanaşmaz konu tabiki de boş olacak. Belki simulasyon yerine fps/tps konusuna taşınsa daha fazla kişi görür. Ayrıca oyun daha yazın erken erişime açıldı yanlış bilmiyorsam çok yeni daha fakat squad gibi gelecek vaad ediyor.
  • almaktan vazgeçtim, Post Scriptum gibi buda seneye anlık 100 oyuncu anca kalır. geçtiğimiz ay ortalama 500 olan oyuncu sayısı bu ay ücretsiz hafta sonu ve indirim ile 1500 seviyelerine gelmiş. bariz ölü yatırım gibi geldi.
  • Bu oyun Post Scriptum'dan grafik, tasarım ve oynanış olarak daha güzel hem de daha ucuz, sonradan Post Scriptum'u da almıştım görünce hemen iade ettim, simulasyon tarzında olduğundan haritalar büyük, ww2 atmosferi gerçekçi ve güzel, Omaha Beach haritası özellikle, bu tür oyunlardan zevk alabilmek için takım oyununa ayak uydurmak gerekiyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Ekim 2019; 16:2:2 >




  • En ucuza nerden bulabilirim bu oyunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TTnet playstore da 27 lira ama kredi kartı ile alınmıyor. Sadece ttnet aboneleri fatura üstünden alabiliyor. Tam da mağazanın kalitesine yakışır bir satış stili. Yoksa sağda solda 40 lira civarı şuan.
  • Bu oyunu almayı düşünüyordum fakat post scriptum gibi oyunların hala yıllardır erken erişimden bir türlü çıkmamasından dolayı vazgeçtim. En iyisi oyun oturana veya çıkana kadar beklemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu güzel oyun için Türkçe kaynak bulunmaması hasebiyle, oyunu ele alan eşraflıca bir Rehber yazmaya karar verdim. Oyunun güncellemeleri doğrultusunda geliştirmeye de devam edeceğim. Açıkcası rehberi bütünüyle okuyan bir kimse oyunu ihya edecektir. Siz nacizhane dostlarımdan ricam; Oylayıp rehbere destek vermenizdir.
    *

    Rehber Linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 12 Ocak 2020; 23:58:6 >




  • Açıkcası Hell Let Loose un hali hazırda 1.250 trilyon (eski paraya göre) bağış almış durumda. O sebepledir ki oyunun nihayetine ermesi kaçınılmaz.
  • oyunda deli gibi optimizasyon sorunu var. ne kadar ini tweak yapsanda fayda etmiyor. hangi ayarı yaparsan yap 40-50 fps arası devamlı
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hocam body despawn delay ayarını oyundan en düşüğe çekip deneyebilirsin bir de. r5 3600, rx580, 16gb 3200mhz ile çoğu ayar yüksek ve epicte yağ gibi oynuyorum ben, 60 fps altına düşmedim hiç. Son patch iyi olmuş oyun motorunu da güncellemişler. Ne zamandır girmiyordum zaten hazır işlemciyi yükselttim bir deneyeyim dedim başından kalkamadım. 40TL'ye tam yatırımlık oyun, erken erişim bitince çok iyi olacak bence.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    hocam onu da yaptım. oyun içi grafik ayarlarında epic ile oyun içi yapabileceğin en düşük ayar arasında fps olarak fark bile olmuyor bende.
  • Oyun tam benim aradığım tarzda, dev gibi haritada geçen taktiksel fps oyunu. Ne yazık ki her oyuna girmeye çalıştığımda "Lost connection to host" hatası aldığım için oynayamadım ve iade etmek zorunda kaldım. Server'larda acayip bağlantı sorunları vardı hallettiler mi bilmiyorum.
  • Cümleten selamun aleyküm, oyun hakkında bilgilenmek, oyuna sahip olanlar için de metasını çözebilmeye yardımcı olmak için bir rehber hazırladım.

    ☪ Acemi Birlik | ☪ Türkçe Rehber ☪
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1961670575

    Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]
    Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 17 Temmuz 2020; 15:11:33 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.