Şimdi Ara

Heavy Rain Hakkındaki Son Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E3 2006'da gösterilen Heavy Rain demosunu kim unutabilir ki... Oyun dünyasında, macera türüne yeni anlamlar katan 'The Fahrenheit' yapımcısı Quantic Dreams tarafından PlayStation 3 için özel olarak geliştirilen oyun hakkında, Quantic Dreams patronu David Cage, Alman oyun dergisi Chief'e yeni bilgiler verdi.

    İşte Cage'in ağzından oyunun grafik, oynanış, hikaye ve içereği mekanlara dair bazı detaylar;

    Mekanlar,

    GTA gibi gezilebilir bir şehir yapmak istemiyorum çünkü bu şekilde hikayenin akışını kontrol etmesi zor oluyor. Yine de oyuna kalabalık ve büyük mekanları dahil etmek istiyorum, mesela bir bölümler arasında bir alışveriş merkezi ve metro istasyonu olacak. Oynanışı da buna göre şekillendirmeyi düşünüyoruz.

    Grafikler,

    Sony grafikler konusunda bizi destekledi, Heavy Rain gerçek bir yeni nesil oyunu olacak. Grafikler üzerinde hala çalışıyor ve eşsiz birşeyler yapmak istiyoruz. Amacımız grafikleri olabildiğince fotorealistik hale getirmek, bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
    Oynanış,

    Fahrenheit ile macera türüne yeni bir bakış açısı oluşturduk. Bu türe yeni eklentiler getirdik. Heavy Rain ile bu yeni bakışı iyice geniştletecek ve düzenleyeceğiz.

    Hikaye,

    Heavy Rain, olağanüstü durumlarda yaşayan sıradan insanlar hakkında bir oyun. Ben oyunda daha çok kişisel bir hikaye olmasını istiyorum. Aklıma gelen ilk fikir 2 küçük çocuklu bir babanın oğluna karşı duyduğu sevgi temasıydı. Bu oyun dünyayı yada bir prensesi kurtarmak ile ilgili değil, en saf haliyle baba sevgisini işliyor.

    Ana hikaye 4 farklı karakter etrafında dönüyor. Oyun size 'iyi ve kötü nedir' sorusunu soracak ve bu soru hakkında yeni bir bakış açısını berabetinde getirecek. Ahlaki tercihleri oyunda fazlasıyla kullanacağız. İyi yada kötü olmak ile alakalı değil belki, ama doğruyu bulmak ile ilgili kararlar vermemiz gerekecek



    alıntıdır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 22 Mart 2008; 23:50:35 >



  • Anlaşılan baya var oyunun çıkmasına.
  • İyi olsun yeter, ne zaman çıkacağı önemli değil.
  • Vede Uzun :) Bıktım artık çabuk biten oyunlardan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.