Şimdi Ara

Heart rate hakkında bilgisi olan var mı ? (koşu bandı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu yanlış yerdeyse lütfen taşımayın önemli bir mesele.

    2-3 gündür spora gidiyorum ve gittiğimde koşu bandında koşuyorum.Daha önce hiç koşu bandı tecrübem yok pek anlamıyorum bu işlerden.Bu gün gittiğimde fat burn moduna aldım bana yaşımı kilo mu falan girmemi istedi ve başladı.Bu arada yaşım 19 kilo 62 ve 20 dakika koştum, bu sürede 2 kilometre yol gitmişim.Neyse benim geleceğim nokta şu.Koşu bandının üstünde fat burn modunda 20 yaşında olması gereken heart rate 120 civarı falan yazıyordu.Hatırladığım kadarıyla 4 dk sonunda 4-6 arası bir hızda benim heart rate 140-160 arasındaydı ki burada daha yürüyordum.Sonra 15.dklarda benim heart rate tam 200e geldi.Bir de aslında benim manuel modda tempolu koşma hızım 8-10 dur.Bugün 7.3den sonra çıkmama makine izin vermedi.Bu hızda benim için koşmayla yürüme arasında bir şey öyle kendimi zorlamadım yani.

    Belki normaldir tabi hiç bilmiyorum bu konuları ama internette de koşarken nabzınızın 150 civarı olması gerekir falan diyordu açıkçası biraz korktum.Konuya hakim arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.Normal midir acaba bu durum ?

    İnternetten de koşu bandını buldum belki lazım olur.Şu alet,

    Life Fitness 9500 HR

     Heart rate hakkında bilgisi olan var mı ? (koşu bandı)







  • up
  • Cok normal, ne kadar ekmek o kadar kofte gibi dusun. Ne kadar kondisyonsuz olursan, ki fat burn programida adi ustunde yag yakim oldugu icin zorlayacaktir seni, o kafar ilerledikce kalp ritmin artar.
    Tabikide 200 cok yuksek degerler, hatirladigim kadariyla belirli degerler arasinda fat burn yapabiliyordu. Ozetle 200 de kalirsa hizi dusur, mazallah..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi bende merak ediyorum fakat heart rate çok fazla oynuyor cihazlarda doğruluğuna güvenemiyorum. Daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar ritmin doğruluğu hakkında bilgilendiirirse çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.