Şimdi Ara

hdmi pc bağlantı sorunu..görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
70.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nette bu konuda ne kadar yazı varsa anlamsız şekilde hepsi tv ile ilgili.. aramaya özellikle pc yazdığım halde tv hdmi bağlntısı çıkıyor hep..benim derdim şu daha önce olmuordu yeni olmaya başladı.. kendime grundig tv aldıktan sonra..hdmi kablosu ile görüntü alamıorm pc monitörnden ..tvden bağlntıyı kestiğim ve format attığm halde oluyor bu sorun ..bilgisayarı ve monitörü elektrkten çekip 10 dakka beklynce görüntü geliyor açınca tekrar.. ama çözünürlük ayarını değiştrnce yine gdiyor .. deli etti beni ya.. dvi dan monitöre vga bağlntısı yaptığmda ise hiçbir sorun olmuor.. ama ben hsmi kullnmk istediğim için uğraşmk zorunda klalıorm ... bu konuda bilgisi olan var mı ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 25 Mayıs 2017; 19:29:33 >



  • ekran kartınız güncel mi?
  • Farklı bir kablo denesen?
  • Kablo kalitesinden ve uzunluğundan yapabiliyor böyle şeyler senin sorununa benzer bir sorun kahvehanesinde lig tv maçları izleten bir arkadaş yaşıyordu kaliteli hdmi kablosu aldık sorun düzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican0796

    ekran kartınız güncel mi?

    bu sorun biraz da kartı günceldikten sonra oldu zaten.. yeni driver ı kurdum ..ondan sonra böyle oldu ..nedense hdmi dan görüntü gelmior pc ye..ama dedğim gibi monitörü pc yi fişten çekip bi süre bekleynce açıorm hdmi kabloyla görntü gelior..yeniden başlat yapınca yine görüntü gelmiyor..ekran kartının güncelliğinden olduğunu hiç sanmıorm ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Authorized

    Farklı bir kablo denesen?

    başka hdmi kablo yok elimde..50 tl verdik aldık kalitelidr diye ama tv taktım denemek için tv de görüntü geliyor ..ekran kartından tv ye bağladım sorun olmuorr..şu an mesela elektrsiz beklettm bi süre monitörü pc yi..ve hdmi kabloyu takıp açtım ve görüntü var ..hdmidan görüntü geliyo ..ama kapatıp açarsam yine analog hdmi arasndan gidip gelen monitör de ''kabloyu kontrol edin'' yazısı çıkar ..kesin..hatta şimdi çözünürlüğü değiştrsem bile görüntü gidebilir..vga ile göyle sorun olmuyor hiç..ama hdmi kablo almışken onu kullnmk istiyorm haliyle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 27 Mayıs 2017; 9:37:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expkey

    Kablo kalitesinden ve uzunluğundan yapabiliyor böyle şeyler senin sorununa benzer bir sorun kahvehanesinde lig tv maçları izleten bir arkadaş yaşıyordu kaliteli hdmi kablosu aldık sorun düzeldi.

    ilk aldığmda yoktu ama böyle bi sorun..kablo çok uzun değil 2 ya da 3 metre en fazla..50 tl civarı bi fiyatı vardı ... kaliteli olup olmadığını nerden anlayabilirm ?. var mı bi örnek link falan ?
  • 2 gün önce monitörün ayarlarına girdim ..cihazı fabirka ayarlarına geri yükledim..2 gündür normale döndü..hdmi monitöre bağlı dvi dan da tv nin vga girişine kablo bağlı ..iki cihazı da görüyor pc ve önceliği samsung monitöre veriyor hdmi dan..şimdilik çözdm gibi..pc yi kapatırken monitörü de kapatmam gerekiyor ..monör açık kaldğında tekrar açınca aynı sorun oldu..bakalım daha sonra ne olacak...donanım haber gerçekten tırt ya şimdiye kadar başvurduğm bi sorun için yardımcı olabilen çıkmadı ..kendim çözdm ne sorun çıktysa..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 30 Mayıs 2017; 14:21:16 >
  • bugün yine lanet monitör ve tv yi aynı anda kkullanmk için uğraştm ama sonuç yine aynı.. lanet olası !!!!!!bi adam gibi cevep yazan bilen de yok bu sitede
  • yokmuu ya bilgisi olan ??
  • alican0796 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Bu tür sorunlar sürücü panelindeki önbellekle alakalıdır.Çözüm için uzun,uzun yazmak yerine dilersen akşam 19:00 dan sonra özelden yaz ve skpe üzerinden çözüm için bilgisayarına bağlanarak işlem yapalım olur mu? Daha hızlı yol alırız ve sorununu hallettikten sonra burada çözümü iletiriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OyunSeverlerKulubu

    Merhabalar,

    Bu tür sorunlar sürücü panelindeki önbellekle alakalıdır.Çözüm için uzun,uzun yazmak yerine dilersen akşam 19:00 dan sonra özelden yaz ve skpe üzerinden çözüm için bilgisayarına bağlanarak işlem yapalım olur mu? Daha hızlı yol alırız ve sorununu hallettikten sonra burada çözümü iletiriz.

    slm hocam kusura bakma ya ben umudu kesmiştim bu siteden iyice.. bi süre daha uğraştım ama olmadı .. ve kartı aldığım vatan şubesne götrdüm geçen hafta servise gönderdiler ama herifler sadece bios güncellemiş geri göndermiş.. bugün aldım ama sonuç aynı.. tv ye bağladım görüntü var monitöre bağlıyorm görüntü gelmiyor..bi ekran kartı daha vardı onunla aynı monitörde hdmi dan görntü alıyorm ama R7 370 g2 de görntü yok ..bu arada tv yi değiştirdm ..grundg vardı samsung 4k bi tv aldım..ona takınca hdmi dan pc görntüsü ekrana yansıyor..monitör de samsung ama görntü gelmiyor bi türlü..servistekiler denemişler ama nasıl aldılar görntü bilmiorm tabi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 20 Temmuz 2017; 1:0:55 >
  • Yok mu bu olayin bir cozumu. 3 tane kablo denedim. Driverlar tamam. Tv de gerekenler yapiliyor ama her nedense gelmiyor tv ye goruntu sinyal yok diyor. Pc tv yi goruyor ekran olarak. Yok mu bi bilen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakaangle

    Yok mu bu olayin bir cozumu. 3 tane kablo denedim. Driverlar tamam. Tv de gerekenler yapiliyor ama her nedense gelmiyor tv ye goruntu sinyal yok diyor. Pc tv yi goruyor ekran olarak. Yok mu bi bilen
    Bazı TV'lerde bu sorun yaşanıyor hocam. Eski ekran kartı sürücüsü ya da yeni TV yazılımı yüklemek gerekiyor. Özellikle yerli markalarda çokça yaşanan bir sorun.
  • Hocam tv lg diger odadaki lg tv de denedim onda da ayni sonuc. 1 gun oncesinde sorun yoktu. Ne tvde nede driverlarda bi degisiklik yapmadim. Internette arastirdim 10 yildir bu sebepsiz sorun bir cok kiside olmus ama kimse cozum bulamamis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakaangle

    Hocam tv lg diger odadaki lg tv de denedim onda da ayni sonuc. 1 gun oncesinde sorun yoktu. Ne tvde nede driverlarda bi degisiklik yapmadim. Internette arastirdim 10 yildir bu sebepsiz sorun bir cok kiside olmus ama kimse cozum bulamamis
    Çözüm bulursan haber ver hocam..
  • Bu iki gündür HDMI bağlayınca pc, tvye aktarılmıyordu. Az evvel tvyi güncelledim. Altus marka tv kullanıyorum, arçelik sitesinden güncelleme dosyasını indirip adımları takip ettikten sonra kurulumu yaptım. Bu sayede sorunum çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil8585 -- 20 Ocak 2020; 1:45:7 >
  • arkadaşlar merhaba hdmi kablo ile pc yi tv ye bağlıyordum . son bir haftadır sorun çıktı . Kablo bozuk diyerek kablo sipariş ettim. Oda çalışmadı . Komşudan Hdmi kablosunu aldım (siyah düz altın uç olmayan bir model.) o çalıştı hiç bir sıkıntı olmadan . Ben altın uç yazan örgülü modellerden almıştım ses görüntü kalitesi daha iyi olur diye . Ve onun benzerini 3-4 yıldır kullanıyorum sıkıntı çıkmıyordu . Tv de sinyal yok hatası alıyorum . Kablolar arasında bir farklılık mı var ? nvidia denetim masasını tıkladığımda orda tvyi görüyor . Bir yardımcı olur mususunuz?
  • Dva dan görüntü geliyor ama hdmi den görüntü gelmiyor... Bu problemi olup çözen var mı?
  • bu başlığı hortlanmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın...


    Bilgisayarı samsung marka monitöre bağlamaya çalışıyorum ancak başarılı olamıyorum..


    VGA ile bağlantı sağlanıyor görüntü de geliyor...



    Ama hdmi ile bağlantı sağlamaya çalıştığımda kesinlikle görüntü gitmiyor. varsa çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.