Şimdi Ara

HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 250 ye 1080 interlaced, 720 progressive çözünürlük destekleyen Philips cineos crt tv buldum hdmi var, Komponent var, RGB desteği var.

    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama

    Lakin açıldıktan bir süre sonra kapanıyomuş. Çin malı hkc panelli Tv lere 500 700 vermek yerine bunu alıp yaptırıp kullansam diyorum hem retro konsollarımı bağlarım hemde modern cihazlarımı benim için çok kullanışlı olur.

    Alınır mı sizce ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bozuk mal bozuk mal dir yumurtadan tavsan mi cikaracaksin..tamir olmazsa elinde kumanda oyle kalabilirsin.kurali tekrar yazalim..retro oyunlar cozunurluk ve yenileme hizi yukseldikce daha iyi gorunmezler aksine hatalari goze batmaya baslar.hdmi destekleyen konsollarin oyunlari da crt tv de kotu gorunur her seyin yeri ayri...dogru urun oldukca 50 tl lik crt de yeterli.ayrica bu tv lerde genis ekran goruntulerin normalden basik gorundugunu de belirtelim..evdeki tv ni sev yesili koru


    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 5 Mart 2021; 2:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Almadan önce tamircileri gezdim yapan yok. 250 zaten hurda cihaza da verilmez. Yattı o iş 50 100 arasına verseydi düşünürdüm. Tv zaten widescreen değil 16:9 a geçince sıkıştırma yapacak üst ve alttan boşluk kalacak sıkıntı. Birde Hd Crt ler 240p 15Khz RGB sinyali göstermiyormuş. Upscale ediyor. Sitesinde de 480i den aşağısını desteklemediği görülüyor. Hd Crt ler gerçekten de Hd değil birde. Dikey olarak 1080i desteklese bile yatay olarak 600 satırı geçen tüketici Tv si yok. En baba profesyonel Bvm D32 ler bile 1000 satır. Değmez diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatım crt desene...basta alışkanlık yapıyorlar ama sonra geciyor...1 adet ev için yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips mi sony mi daha iyi?Bende bunu merak ediyorum.Uzun zamandır aradığım Crt'yi buldum.50hz ama yinede değdi.60hz bir tüplü 2. hedefim.BVM PVM olayı bizim ülkede parası olmayana hayal gibi.Bulunması zaten zor bir durum.CRT'de muhtemel en ucuz kombin 60hz-rgb kanalı-stereo jack çıkışı 4:3 formattır.ps2 ve eski nesil 4:3 için ideal.Wii'de 16:9 format oyunlar olsa da tüplüde oynayınca pek sırıtmıyor insan alışınca.Retronun %99'u zaten 4:3 formatlı oyunlar.


    Size şu kötülüğü yapmak istemem belki de haberiniz vardır ama izleyin ama heveslenmeyin abicim çünkü bu monitör piyasa da yok HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama 






  • sony nin göruntu kalitesi biraz daha iyi phillips ise daha dayanıklı ama kalite farkı çok degil trinitron iyi olsa da siyah degerlerinde biraz gri lik oluşabiliyor renkleri daha pastel..pvm bvm dediğiniz monitörlerin avantajları var ancak onda da fark asırı degil asıl olay rgb olayı crt bunu destekliyorsa pvm bvm yi çok aratmaz.bunlarda ekstra ayarlar var parlaklık degerleri yuksek fakat fiyat farkına degmez bunları alan ekran boyutları için alıyor ustteki monitor evdeki led tv nizden daha iyi değil çünkü çözünürlük girişi yüksek olunca işte o zaman crt sırıtıyor burada durum terse dönüyor.eski oyun konsolları crt ler için yeni oyun konsolları ise lcd ve led ler için üretilmiştir bunun dışı sırıtır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Mart 2021; 22:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    sony nin göruntu kalitesi biraz daha iyi phillips ise daha dayanıklı ama kalite farkı çok degil trinitron iyi olsa da siyah degerlerinde biraz gri lik oluşabiliyor renkleri daha pastel..pvm bvm dediğiniz monitörlerin avantajları var ancak onda da fark asırı degil asıl olay rgb olayı crt bunu destekliyorsa pvm bvm yi çok aratmaz.bunlarda ekstra ayarlar var parlaklık degerleri yuksek fakat fiyat farkına degmez bunları alan ekran boyutları için alıyor ustteki monitor evdeki led tv nizden daha iyi değil çünkü çözünürlük girişi yüksek olunca işte o zaman crt sırıtıyor burada durum terse dönüyor.eski oyun konsolları crt ler için yeni oyun konsolları ise lcd ve led ler için üretilmiştir bunun dışı sırıtır.

    Bilgiler için teşekkürler.Lcd ekran keşke hiç icat olmasaydı diyorum.Crt monitörlerde bile oyun oynarken lag gecikme gibi şeyleri hissetmiyordum.Analog her daim digitalden daha çekici gelmiştir bana.Emulatör ile pc'de veya telefonda oyun oynamak yerine crt tv yada crt monitörde oyun oynamak daha keyifli geliyor.Dediğim gibi pvm bvm gibi cihazlar bizim ülkede hayal olan bir durum.Bu yüzden en iyi yapılacak iş kaliteli ilk günki gibi bir trinitron bulup eldeki tüm cihazlara rgb kabloyla bağlamak.Gerisi hem ömre hem cebe zarar.





  • pvm ler hayalinizdeki kadar farklı degiller..bazı ulkelerde crt tv ler hurdaya atıldıgı ve artık bulunmadıgı için bu cihazların adı cıktı asıl olay rgb olayı bu kadar basit..bu crt olayı da basit 50 tl 100tl ye kenarı atılmış bir sony phillips loewe sharp gibi son uretim saglam tv bulursanız alın dursun...bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Mart 2021; 23:2:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    pvm ler hayalinizdeki kadar farklı degiller..bazı ulkelerde crt tv ler hurdaya atıldıgı ve artık bulunmadıgı için bu cihazların adı cıktı asıl olay rgb olayı bu kadar basit..bu crt olayı da basit 50 tl 100tl ye kenarı atılmış bir sony phillips loewe sharp gibi son uretim saglam tv bulursanız alın dursun...bitti.

    Hocam olayı şu kanalın sahiplerine anlatmak lazım.



    Adamların yüzleri kaliteli görüntü takıntıları yüzünden ekşimeye başlamış HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama Bir çok videolarını seyrettim güzel içerikleri var lakin sanki oyun oynamak için düzenek kurmamışlarda en kaliteli görüntüyü yaşamak için kurmuşlar.Kanalın adı manidar hayatım oyun.Yok kardeşim hayatınız oyun değil hayatınız fetişizm.Öyle ki analogue'nin fpga konsol ürünlerinin gecikmelerini bile orjinal konsolla kıyaslayacak kadar fetişist olmuşlar.





  • soldaki composite sagdaki rgb hepsi bu...dediğim gibi bazı ulkelerde crt tv bulmak zor ve bu insanların hatıralarında crt var dertleri bu herkes hatıralarının çocuklugunun pesinde aslında kimsenin derdi oyun oynamak ta degil.

    geçmişe dönersek aslında görüntüler öyle çok iyi de degildi alttan ustten eksik basık bol scanline lı grimsi görüntüler fakat insanlar bunu pek dusunmuyorlar.

    retro oyunlarda hatıralar önemlidir kalite sonra gelir..hani hafif karıncalı renksiz retro görüntülerin geçmişe götürmesi gibi

    fakat arcade crt dediğimiz 15khz arcade ekranların boardların görüntüleriyle bizim emule ettiğimiz görüntüler aynı görünsede degildir arcade crt ekranlarda karakterler daha buyuk görünür bizim 640x480 tv lerde ise karakterler daha küçüktür çözünürlük farkından.



    işte yurt dışı yurt içi tüm crt fanatiklerini üzecek haber...

    aslında aradığınız şey tam olarak bu.


    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama

    arcade cihazlarında kullanılan ekran budur.farkı tazeleme ve çözünürlüğü nün düşük olmasıdır ama board çıkışlarına uygun oldugundan pikseller mükemmel uyar.

    ancak iyi haber şu...boardlar dışında hiç bir konsol emulasyon cihazı vs bu ekranda iyi görünmez her urun uretildiği seye uygun olmalıdır aksi iyi olmaz uyuşmaz.


    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama

    arcade monitör baskadır herkes yanlış hatıraların peşinde

    wells gardner çok uzun zamandır bu tip arcade kabin monitörü üretir.


    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama


    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama


    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama
    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama

    dusuk çözunurluklu 15 khz rgb goruntu

    görüntülere bakarsanız örnegin dövus oyunlarında karakter ekranın yarısından da buyuk görünür ama bizdeki crtlerde görüntü ekranın ucte birini cok az asar bu farktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Mart 2021; 23:55:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 yaşıma daha girdim böyle bir şey olduğunu yeni öğreniyorum.Yok bunların peşine kesinlikle yetişilmez.Dediğim gibi belli bir şey sonrası olay fetişizme gidiyor.Board bulmak ayrı dert o crt'yi bulmak daha ayrı bir dert.Az olsun öz olsun keyifli olsun ne deyim HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama 

  • yani...100tl yeter bu işe ama hayaller başka gercekler başka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.