Şimdi Ara

hdd yi 2 ye bölüp birbirini görmemesini istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm hdd 2 bölüp birbirini görmemesini istiyorum. 2 sinede xp kuracağım. Xp ve 98 kurup ntfs veya fat32 yapınca görmüyodu 2xp dede böle bi olanak varmı tşk.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bilen çok ama sanki bana çok açıklayıcı bir açıklama gelmemiş yani ilk başta okudum bu ne ya dedim.

    anladığım kadarıyla anlatayım xp de hdd yi evet 2 ye bölebilirsiniz ilk önce 1. hdd ye xp kurabilir daha sonra 2. hdd ye işletim sistemi kurabilirsiniz. şuan 98 mi kullanıyorsunuz ? ayrıca başlık sorununuza tam açıklık getirmemiş + kurallara uygunsuz olduğu için mesajınıza cevap yazılmamış.
  • hdd yi 2 bölecem C,D C ye xp kuracagım. Dye de xp kuracagım. c deki xp ye girdigimde D dizinini görmeyecek. D ye girdigimde C dizinini görmeyecek. birbirinden bağımsız olcak. yapılabilirmi bu?
  • Bu gayet açık. c ye 98 fat32 yap. d ye de xp ntfs kur. Bu durum gerçekleşiyor. Ben 2 sindede xp kurmak istiyorum. Bağımsız birbirinden. c d birbirini görmeyecek. Tek bir hdd var notebook bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 20 Aralık 2009; 22:10:05 >
  • Fat32 yaptığınız ve W98 kurduğunuz bölüm Xp'den görünür, ancak 98'de ntfs desteklenmediğinden 98 xp'yi göremez.
    Her iki Partition'a Xp kurup, bir diğerini görmesin diyorsanız, bildiğim kadarıyla zor bir iş. Ancak 3. parti yazılımlar ile C veya D'yi saklamanız mümkün.
    Örnek olarak Magic Folder (ya da Encrypted Magic Folder) gibi yazılımlar ile bunu halledebileceğinizi düşünüyorum. Yazılımı Google'dan aratıp ulaşabilirsiniz.
  • Ben bu işi güvenlik açısından yapıyorum. Bazı virüsleri bulmuyor virüs programları. Birbirinden bağımsız olcak. Deneyecegim TŞK.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.