Şimdi Ara

Hdd nin İçini Görmek İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Depolama için kullandığım hdd mi düşürmek sonucunda okuma kafası doğru dürüst çalışmaz hale geldi. İlk başlarda taktığım zaman bir süre bekledikten sonra hdd nin içindeki dosyaları felan görebiliyordum. Ama şimdi windows hdd yi görmüyor. Pc yi açtığım zaman hdd çalışma sesi çıkarıyor ve bir süre sonra sanki kendini kapatmış gibi ses çıkarıyor. Hdd ye dokunduğum zaman hiç bir titreme yapmıyor. Bütün bu işlemler windows altında yapılmakta. Hdd nin içini görmek için başka program varmı veya nasıl görebilirim. Sadece bana lazım olan klasörlerin ve dosyaların ismi.



  • ancak profesyonel yöntemlerle harddiskin içindeki datalara ulaşabilirsin sanıyorum... aklıma gelen ilk yöntem pc3000 isimli kurtarma kartı, bir diğer yöntemse aynı model bir harddisk alıp plakaları değiştirmek. riskli gibi görünse de temiz yapıldığında çok basit bir işlem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viperc

    Depolama için kullandığım hdd mi düşürmek sonucunda okuma kafası doğru dürüst çalışmaz hale geldi. İlk başlarda taktığım zaman bir süre bekledikten sonra hdd nin içindeki dosyaları felan görebiliyordum. Ama şimdi windows hdd yi görmüyor. Pc yi açtığım zaman hdd çalışma sesi çıkarıyor ve bir süre sonra sanki kendini kapatmış gibi ses çıkarıyor. Hdd ye dokunduğum zaman hiç bir titreme yapmıyor. Bütün bu işlemler windows altında yapılmakta. Hdd nin içini görmek için başka program varmı veya nasıl görebilirim. Sadece bana lazım olan klasörlerin ve dosyaların ismi.



    ubuntu ile klasörlere ulaşmayı dene. Olur belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.