Şimdi Ara

HDD KUTUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bana en az 4 slotlu 3.5" lik hdd kutusu gerekiyor. Buna benzer nas ürünleri var ama çok pahalı. Türkiyeden bulabileceğim bir yer varmı. Arşivimi tek biryerde olmasını sitiyorum. ufak bir kutuyada 500 lira vermek istemiyorum.

    DArk ın istediğim gibi ürünleri var ama nas türü olduğundan fiyatları çok pahalı. çözüm bulamadım çaıkcası.

    Eğer diyorsanız hiç uğraşma paraya kıyacaksın arkadaş nas al diye Hangi özelliğe dikkat etmeliyim. Açıkcası sadece film izlemek için kullanacağım.







  • Bu tür ürünlerim var zaten. Ama işlevsel değil kablo adaptör karmaşası bir yana estetik ve derli toplu durmuyor. Ki iki tane almam demek .ok çirkin görüntü ve işlevi olmuyan bir kombinasyon oluyor. DErli toplu minimum 4 tane içene sığabilen kutu lazım. Yazdığım gibi nas sistemi olmuyan boş kutuda işimi görür ama malesef piyasadamı yok ihtiyaçmı yok bilinmez bulamadım bir türlü. İlla paraya kıydıracaklar .

    600 lira civarlarında 4 slotlu bir sistem ama nas ı kullanmıyacağımdan sadece film izliyeceğimden pahalı geliyor. inşallah kısa sürede sizin gibi ilgili bilgili arkdaşlar yardımcı olursa kolay yoldan istediğimi bulabilirim cebimide korumuş olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.