Şimdi Ara

Hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar eski bilgisayarımdan başka bir bilgisayara harddiskimi taşıdım window yazısı geliyor resetliyor windows onarımı acıyor bitiyo gene aynısı oluyo bios pilini cikarip elektirigi kestim acma tusuna 3 5 defa bastim ram yuvalarini degistirdim harddisk kablo yerlerini degistirsim cozemedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • windows yüklü bir harddiski başka bi bilgisayara takıldığında genelde ilk başta driver problemi olur onun dışında sorun olmaması gerekir.

    Bilgisayarda başka harddisk takılı mı?

    Birden fazla harddisk takılı ise bios tan boot önceliğini doğru ayarlamanız gerekir.

    Bios pilini çıkardığınızda bios ayarları default hale gelir, tarih sıfırlar. Biosa girip tarih ve boot ayarlarını kontrol edin.

    Açılış esnasında elektriği kapatıp açma işlemini çok kez yaptıysanız yüksek ihtimalle disk yüzeyinde bad sektör oluşmuştur. Bu da özellikle açılış dosyalarının barındığı sektörlerse açılmaması normal. Bunu live cd veya usb ile bilgisayarı çalıştırıp sektör taraması yaparak anlaşılır.

    Yine de siz güvenli modda açmaya deneyin. Açılış esnasında aralıklı olarak F4 veya F8 (genelde bu tuşlarla olur) tuşlama ile seçim ekranını getirip "Güvenli Mod" seçerek açmaya çalışın bakalım...

    Daha sonra driver kurulumuna geçersiniz.





  • Yapacağın şey HDD deki bilgileri yedekleyip Yeni aktardığın bilgisayara format atmaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.