Şimdi Ara

HD3870 serisi söylenen fiyattan satışa sunuldu 219$, 3850 179$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • newegg sitesinde fiyatları inceledim, ürünler bitse de fiyatlar tam olarak AMD'nin belirttiği gibi. Nvidia gibi belirtilen fiyatın üstünde fiyatlarla satılmıyor. Ürün yeni çıktığı için stok sorunu var gibi duruyor, ama herkesin dediği gibi AMD stok sorununu çözer de nvidia çözemezse Crysis'in çıktığı ve tatil sezonunun yaklaştığı şu dönemde AMD 3800 serisinde yüksek satış rakamlarına ulaşabilir. Yeni 3800 serisinin Fiyat/Performans olarak gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.



  • Olucak buda Üst konuya niye yazmadınki şimdi olucak
  • insanlar crysis oynayabilmek için ekran kartı arıyor , ortada kart yok stok yok. Bu nasıl bir çelişki, neredeyse 2-3 ayda bir yeni model çıkartıyorlar ama ortada kart yok, bekle bekle niye bekleyeyim yaw duyurulduğunda tüm dünyaya yaılsa olmuyor mu bu ekran kartları peh ve
  • eger böyle fiyatlar olursa demektirki bu kart dandik yeni çıkan kart bu kadar ucuz olmaz kötü olmadıkça
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Alper1907

    eger böyle fiyatlar olursa demektirki bu kart dandik yeni çıkan kart bu kadar ucuz olmaz kötü olmadıkça


    8800GT de 8800gtx den 2-2.5 kat ucuz ama hemen hemen aynı performans da kötü mü şimdi

    Düz mantıkla düşünmmeyin
  • dandik veya değil olarak birsey söylemek değilde görülen testler GT den olması gerekenden çok fazla performansı düşük hiç kimsenin beklediği gibi çıkmadı diye düsünüyorum şahsen benim icinde öyle bu kadar fark olacağını tahmin etmiyordum...
  • Yaa dikkat ediyorum da bazı arkadaşla kullandığı karta öyle bir bağlıki yada yayınlanan testlerde ki farkı dahi doğru analiz edemiyor. Hadi çoğu site sallama test veriyo diyelim peki güvenilir sitelerin verdiği testlerde de sonuç aynı %15 civarı bir performans farkı var ki bu kart ati tool da voltajla ne kadar o/c olacak muamma. Anandtech ve tomshardware'in testlerini iyi incelemek lazım fark öyle abartıldığı gibi değil %15 civarı.

    Normal şartlarda bu kartın 8800gt karşısın da alternatif olabilmesi için 240 dolar civarı piyasaya çıkması lazım ki o fiyattan daha bile ucuza çıkabilir ve buda kartı f/p olarak başarılı olacağını gösterir, keza 3850 için de öyle.
  • Fiyat güzel ama buraya yaklaşık 250$ (+KDV) gibi bir fiyatla gelir. Kaldı ki o zaman bile en fazla 350 YTL gibi bir fiyat olur ve oldukça uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.