Şimdi Ara

Hayata karşı ofsayt olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
26
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

    Klasik ergen psikolojisi hocam ne yapabilirim sürekli gergin durumdayım ama yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

  • Sağlam paraya sahip olmadan evlilik kız işi şu an imkansız. Kendi iş yerim var 5 aydır. Benim için hayal kız bulmak. Artık birileri tanıştırırsa kızın kafaya yatarsa işime gelirse anca olur. Sohbet muhabbet et çekinme emin ol senin çekindiğin kadar onlarda çekiniyordur. Aşk sevgililik peşinde koşma boşa kürek çekersin. İnsan gibi bakarak muhabbet etmeye çalış. Ne bileyim sınav olur ders muhabeti olur gündelik muhabbet olur. Kendini zora sokup kasma senle ha bir iki kelam konuştun baktın ilerlemiyor laf kendini zorlama. Karşıdan atılım yoksa boşa efora gerek yok kız erkek aynı hepsi. Belki gününde değildir belki de burnu havadadır yada yeni insanlar tanımak istemiyordur vs. Her şeyi kendine yükleme her şey senle alakalı olmak zorunda değil. Egon ne büyük olsun ne de çok küçük.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleriniz için sağolun hocam ama benim problemlerim daha çok aşşağılık kompleksi ile alakalı. Kendimi beğenmiyorum,kendimle barışık değilim bunun sonucu olarak ta ağır özgüven sorunu yaşıyorum sosyal hayatta özelliklede kızlara karşı mahçup hissediyorum mesela sokaktan geçen güzel kızlara bakıyorum sonra diyorum ki ulan neden bana baksın ki ? Evet aslında önemli olan ağzını laf yapması ama tip te baya etkili bu işlerde çünkü insana ekstra özgüven veriyor.

  • EnergyHill kullanıcısına yanıt

    Kendi kendime yenmek istiyorum acaba mümkünmüdür ?

  • yok mu bu forumda benim gibi sıkıntılı tipler ya varsa yazın dertleşelim  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.