Şimdi Ara

Havuz Robotu Duvara Tırmanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EVET Havuz Robotları Duvara tırmana bilir

    https://www.youtube.com/watch?v=QoQpi5i_1jo

    Kullanılan havuz, ister yüzme ister süs havuzu olsun havuz temizliği maliyet açısından havuz sahiplerini düşündüren bir konudur. Maliyetinin yanı sıra havuz içi temizliği ve havuz zemin ve duvarlarının dezenfekte edilmesi sıhhi, hijyenik ve dış görünüş açısından çok önemlidir.

    Havuz robotları havuz sahiplerinin temizlik ve hijyen konusundaki tüm sorunlarını çözebilecek kapasite ve donanıma sahiptir. Havuz robotları evlerde kullanılan elektrik süpürgeleri ile neredeyse aynı çalışma prensibini benimsemişlerdir. Elektrik süpürgesi dışarıdaki havayı kuvvetli bir şekilde emerken o hava ile birlikte gelen toz ve yabancı cisimleri filtreleri aracılığı ile içinde depolar. Robotlar da hava yerine içerisinde bulundukları suyu emerler. Bu sayede oluşan güçlü akım zeminde yer alan saç, toprak gibi yabancı cisimleri içine çekerek filtreleme işlemi yapar.
    Havuz robotları sünger paletler üzerinde hareket ederler. Robotun hareketi esnasında havuz zemini de genel olarak temizlenmiş olur ve düzenli kullanıldığında zeminin yosun tutması engellenir.

    Havuz robotları genel olarak suyu alt kısımlarından emerler ve bu emiş gücü kuvveti istenildiğinde vakum etkisi gösterebilir. Bu vakum sayesinde de robotun yukarı aşağı hareket etmesi sağlanır. Bu hareket yeteneği duvarların da sünger paletler aracılığı ile düzenli olarak temizlenebilmesine imkan tanır.
    Satın alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu ise havuz robotları farklı havuz boyutlarına göre üretilmektedir. Kapasitesinin üzerindeki havuzlarda robotlar gerekli randımanı veremez.

    Havuz temizliği konusundahttps://www.e-havuzmarket.com, müşterilerine 2 farklı havuz robotunu tavsiye etmektedir. Dolphin havuz robotu ve Zodiac havuz robotları farklı boyutlardaki havuzlar için farklı seçenekleri ile en iyi sonucu verebilecek özelliklere sahiptir. Uzaktan kumandalı ve kumandasız ya da ev ve olimpik havuz seçenekleri de bulunan robotlar gerek havuz temizlik maliyetleri gerekse elektrik sarfiyatı konularında tasarruf sağlamanıza yardımcı olacaktır.
    Dünya standartlarına ve bütçenize en uygun havuz robotları şimdihttps://wwHavuz Robotu Duvara Tırmanmaw.e-havuzmarket.com/kategori/havuz-robotlari ‘da. Her şeyden önce %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen e-havuzmarket.com ürünler için kolay iade ve değişim garantisi de vermektedir. Hemen havuzunuza en uygun havuz robotunu en uygun fiyatlarla beğenebilir ve ücretsiz kargo imkanı ile kapınıza kadar teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.
    Havuz Robotu Duvara TırmanmaHavuz Robotu Duvara TırmanmaHavuz Robotu Duvara TırmanmaHavuz Robotu Duvara Tırmanma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberfu -- 5 Mart 2019; 17:26:5 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.