Şimdi Ara

havalı tüfek çok ses çıkarıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hatsan dominator 200w satın aldım. ilk defa böyle birşey kullanıyorum.
    öncelikle tüfeği 2 kere kurmak diye birşey olabilir mi? çünkü kullanma kılavuzunda kırmayı kurarken 1 tık sesi duymamız gerekiyor yazıyordu. öyle yaptığımda ateşlemiyordu. sonra 2. defa kurdum bu sefer sonuna kadar çekeyim dedim ve 2 tik ses duydum. böylesi doğruymuş çünkü ateş ediyor.
    ateş ediyor ama inceleme videolarındaki gibi ses çıkarmıyor. o filmlerde hani susturucu tabancaların ses efekti olur ya öyle değil. sarsıyor ve birşey diğerine vuruyormuş gibi ses çıkıyor. 3. atışta sağ kulağımda basınç hissettim. Allahtan birşey olmadı
    ne yapmalıyım sizce?



  • Merhabalar öncelikle hayırlı olsun. Tüfeğiniz yeni olduğu için dizelleme safhasında. Hem namlu içinde hemde tüfeğin kendi mekanizmasında bol miktarda yağ var bunlar geçene kadar tufeğiniz normalden fazla ses çıkartır. Namlu temizliğini yapın(eğer gerekli temizlik ekipmanının varsa) Bende de iki tane Hatsan var. Birinde dizelleme 250-300 atış civarında geçti. Diğer tüfeğimde ise 1200 atışta geçti. Yani biraz şansınıza kalmış. Dizelleme geçtikten sonra da video daki kadar sesiz olmaz ama aşırı bir ses de çıkartmaz. Kapalı alanda rahatsız edebilir ama açık alanda bir sorun yaşamazsınız.
  • hidayet güneşi H kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. ben de öyle birşey tahmin ettim ama emin olamadım. bir video çekip atarım buraya bir de siz tecrübelerinizle değerlendirin.
  • Merhaba. Ben de dominator 200w sipariş edeceğim yarın. Halen kullanıyor musunuz?

  • evet kullanıyorum. tüfekle ilgili bir sıkıntım oldu. namlunun önden takılmış parçası atış yaptıkça öne kaçıyor. kurma kolunu yerine takamamaya başlıyorsunuz ilk. bir yere dayayarak 2000 atış daha yaptım ama artık garantiye yollamam lazım.

  • geçmiş olsun, çok duydum çevremde hatsan genel olarak tüfekteki sorunları bozulmaları vs.. yenisi ile değiştiriyormuş.


    namludaki parça plastik mi acaba? henüz satınalmadım ama yarın sipariş vermeye karar verdim.


    peki hocam bunun dışında genel olarak nasıl?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D0F7DE39 -- 30 Mayıs 2021; 22:9:13 >
  • evet özel bir plastik.

    benimki lw ithal lamlulu versiyonu. sarsıntısız stabil bir tüfek. namlu boyu ortada zaten. namludaki parça böyle bir sorun yapmasa 4 4lük ama işte gül dikensiz olmuyor.

  • güzel günlerde kullan. yerli ve yabancı yorumlar bu tüfek için gayet iyi..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2D0F7DE39

    güzel günlerde kullan. yerli ve yabancı yorumlar bu tüfek için gayet iyi..

    teşekkür ederim size de hayırlı olsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.