Şimdi Ara

Havada Aşk Var (2020)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Havada aşk var, bir de Corona, dikkat etmek lazım bu ara.

    Love is in the Air event dün itibari ile başladı. Onun detaylarına girmeden birkaç gelişmeden haberler;

    Ny'alotha Mythic yarışını Complexity/Limit kazandı, Method 2. sırada tamamladı, 3. hala bekleniyor, neden siz olmayasınız?

    Breath of the Dying, Touch of the Everlasting ve Spirit of Preservation, Uldum Accord esanslarının Rank 3 için artık Revered reputation yetiyor. Bu düzenleme şu an aktif, özellikle DPS esansının oldukça güçlü olduğunu duydum

    Hafta içi Classic sunucularının Phase 3'e geçecek olmasıyla birlikte gelecek yeniliklere birçok faction'a ait reputation itemları, reçeteler, planlar vs. de eklenecek. İlgililere duyurulur.

    Shadow Rising, Shadowlands öncesi lore bağlantısını anlatacak olan romanın çıkış tarihi açıklandı. 14 Temmuz itibariyle kitapçılarda! Bunu paketin çıkış tarihi olarak düşünmeyin, yine de şöyle bir bilgi verebilirim. 14 Ağustosta 2018'de gelen Battle for Azeroth paketi öncesi, geçişi anlatan roman Before the Storm 12 Haziran 2018'de piyasaya çıkmıştı.

    Evvet havada aşk var. 8-21 Şubat arası devam edecek. Ana görev zinciri ve günlük görevleri tek tek açıklamaya gerek olduğunu sanmıyorum, zaten ilgisi olan bir şekilde ulaşıyor bunlara. Görevleri Orgrimmar(Horde) ve Stormwind(Alliance) şehirlerinde bulabilirsiniz.

    1 adet zindan bossumuz var, Group Finder'dan direkt girilebiliyor. Her karakter için günlük olarak Heart-Shaped Box ödülümüz var, 110 level ve üstü karakterlere bu kutudan Big Love Rocket çıkabiliyor. Çok severim bu iki kişilik pembe roketi, düşmedi yıllardır :(
    Havada Aşk Var (2020)


    Görevlerden toplanabilen Love Token ile event vendorlarından toy, pet, mount gibi birçok ürünü elde etmek mümkün. Günlük 33 Love Token tane tüm görevlerden, 5 ila 10 tane Heart-Shadped Box'tan ve sınırsız olarak Lovely Charm Bracelet'ları 1'e 1 oranında değiştirerek elde edilebiliyor. Burada konu Lovely Charm Bracelet satışına geliyor. Çantanızda Lovely Charm Collector's Kit varken, size experience ve/veya honor veren hedefleri öldürdüğünüz zaman Lovely Charm düşebiliyor. 10 tane Lovely Charm'ı 1 tane Lovely Charm Bracelet'a dönüştürebiliyorsunuz. Bu eskiden güzel gold kazandıran bir yöntemdi, özellikle haftasonları, çünkü günlük görevlerin hepsini tamamlamak isteyen birine her gün için 4 tane Lovely Charm Bracelet lazım. Ve tüm oyuncak/pet/mount/achievementlara bu yıl ulaşmayı düşünüyorsanız, epey zaman harcamanız gerekiyor.

    Gelelim bu Lovely Charm'ları nasıl farmlayacağımıza. Düşük level gearlı karakterleriniz varsa hala eski farm noktalarınız kullanabilirsiniz ancak şu an BFA'da 120 levela yükseldiğimiz için yeni farm noktalarını belirteceğim.

    Eye of Azshara normal
    First part of Karazhan Heroic
    Warden Tower Assault quest
    Broken Shore'daki Lost Temple, Simply Stunning world questi aktif olduğu zaman.

    Level 120 karakterler bu bölgelerde kendileri ve satış için Lovely Charm farmlayabilirler.

    110 level alt karakterler hala Draenor'daki Everbloom farmına devam edebilirler.

    Bugünkü konumuzun da sonuna gelirken .. kısa sürdü bu defa. Sorularınız olursa çekinmeyin.







  • Emegine sağlık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roket tek kişilik :)
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Deme ya, bütün hevesim gitti
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Cast ederken kalp çıkıyor, daha doğrusu cast bitince. Siz gene denemeye devam edin.
  • lovely charm bracelet satışa konulmuyor, maillede yollanamıyor.
    Nasıl satıldığını bulamadım bi türlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atiatalay A kullanıcısına yanıt
    Trade ile satılıyor hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.